Astaxanthine

Wat is Astaxanthine?

Astaxanthine is een natuurlijk voorkomende carotenoïde, afkomstig van de bloedregenalg. Het geeft waterdieren zoals zalm, garnalen en zelfs flamingo's hun roze, rode pigment. Bekend als 'Het Rode Goud', wordt astaxanthine vaak gevonden in supplementen en bepaalde voedingsmiddelen.

Astaxanthine en het lichaam

Astaxanthine wordt gezien als een carotenoïde met interessante eigenschappen. Het komt voor in diverse delen van het lichaam, waaronder ogen, huid, en andere weefsels.

Gebruik van Astaxanthine

Astaxanthine wordt vaak verwerkt in supplementen. Het is belangrijk om supplementen te kiezen die voldoen aan de kwaliteitsnormen.

 

Astaxanthine supplementen kopen

Bono

Bono

De Bono Astaxanthine 4mg (60 softgels) is gemaakt in Nederland, onder strenge toezicht van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit om de kwaliteit en effectiviteit te waarborgen. Dit product bevat 60 softgels met astaxanthine. Ook bevat dit product geen bekende allergenen en is het geschikt voor mensen met diabetes, glutenvrij en non-GMO.

NOW Foods

NOW

De NOW Foods Astaxanthine 10 mg (60 softgels) zijn van het Amerikaanse bedrijf NOW Foods. Dit product is GMP-kwaliteit verzekerd, dat betekent dat elk aspect van het productieproces is onderzocht. De NOW Foods Astaxanthine 10 mg is zuivelvrij, eivrij, kosher, glutenvrij en non-GMO.

Astaxanthine producten kopen bij Bono?

Interesse in astaxanthine supplementen? Bekijk ons astaxanthine assortiment bij Bono en vind het product dat bij jouw behoeften past. Bestellingen die voor 23:59 geplaatst worden, worden de volgende dag geleverd.