Co-enzym Q10

Co-enzym Q10 (CoQ10) is een stof die van nature in het menselijk lichaam wordt aangemaakt en een rol speelt in verschillende lichaamsprocessen.

Wat is CoQ1? 

CoQ10 is een component die van nature in het lichaam wordt gevonden. Naast het lichaamseigen CoQ10, is het ook als supplement beschikbaar en komt het voor in sommige voedingsmiddelen.

Wanneer heb je extra inname van CoQ10 nodig?

De niveaus van CoQ10 kunnen variëren met de leeftijd en verschillende levensstijlfactoren. CoQ10-supplementen kunnen worden overwogen als aanvulling op het dieet. 

CoQ10 in voeding en supplementen

CoQ10 is aanwezig in voedingsmiddelen zoals vlees, vis en noten, en het is ook beschikbaar in supplementvorm. Onze CoQ10-supplementen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zoals capsules, kauwtabletten en vloeibare siropen.

De beste CoQ10 supplementen

1. CoQ10 100mg met Meidoornbes van NOW Foods. Dit supplement combineert CoQ10 met meidoorn, een plant die traditioneel wordt gebruikt in kruidenpreparaten.

2. NOW Foods Vloeibare CoQ10 (118 ml.) Een makkelijk in te nemen vloeibare vorm van CoQ10.

3. NOW Foods CoQ10 600mg. Een hooggedoseerd CoQ10-supplement, gecombineerd met vitamine E.

Veiligheid en bijwerkingen

CoQ10-supplementen worden over het algemeen als veilig beschouwd wanneer ze volgens de aanbevolen doseringen worden ingenomen.

Co-Enzym Q10 kopen bij Bono?

Op Bono vind je een ruim en breed assortiment CoQ10-supplementen, evenals andere voedingssupplementen, vitamines en mineralen. Bestel vandaag nog en ontvang je producten morgen in huis!