Boswellia

Boswellia serrata, vaak bekend als de Wierookboom, is een boom die van nature voorkomt in India en al eeuwenlang wordt gebruikt in traditionele geneeskunde, waaronder Ayurveda.

Wat is Boswellia?

De hars van Boswellia serrata wordt gebruikt om wierook te maken en wordt traditioneel gewaardeerd om zijn diverse toepassingen. Het extract van deze boom wordt gebruikt in verschillende traditionele gezondheidspraktijken.

Hoe gebruik je Boswellia?

De gebruikelijk dosering boswellia serrata ligt tussen de 900 en 1200 mg per dag. Het advies is om een boswellia supplement bij de maaltijd in te nemen. Wanneer je boswellia inneemt samen met oliën, wordt het supplement beter opgenomen. 

Heeft het slikken van een Boswellia supplement bijwerkingen?

Boswellia bevat zuren die bij sommige mensen voor maagklachten, diarree of winderigheid kan zorgen. Neem contact op met je huisarts als je last hebt van bijwerkingen. Boswellia kan daarnaast invloed hebben op de bloedsuikerspiegel. Diabetes Patiënten worden geadviseerd ook eerst contact op te nemen met de huisarts. Het boswellia supplement wordt afgeraden aan vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

De meest kwalitatieve Boswellia supplementen

NOW

NOW Foods Boswellia extract 250 mg .Een supplement bedoeld voor algemene ondersteuning.

style=margin-right:

NOW Foods Boswellia extract 500 mgDit supplement is in de vorm van een soft gel en bevat een extra hoge dosering boswellia.

De beste Boswellia supplement kopen bij Bono.nl?

Als je geïnteresseerd bent in traditionele supplementen zoals Boswellia, kun je ons boswellia assortiment bekijken en favoriet kiezen. Voor 23:59 besteld, is morgen in huis.