Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Cranberry

Veenbessen, beter bekend als ‘cranberries’, zijn een populaire 'superfood' rijk aan voedingsstoffen en antioxidanten. In de huidige voedselindustrie worden de bessen voornamelijk verwerkt in sauzen, sap, of toegevoegd als aanvulling in gerechten of desserts.

Waar komt Cranberry vandaan?

Cranberries komen oorspronkelijk uit Noord-Amerika. Ze groeien momenteel op ongeveer 580.000 m2 landbouwgrond in Chili, Canada en het noorden van de Verenigde Staten.

Verschillende gebruiken van Cranberries

Cranberries worden gewaardeerd om hun unieke smaak en voedingswaarde. Ze zijn beschikbaar in verschillende vormen, waaronder vers fruit, sap en supplementen.

Aanvullende Cranberrysupplementen

Bij Bono vind je een assortiment van cranberrysupplementen. Deze supplementen kunnen een handige manier zijn om de voedingswaarde van cranberries toe te voegen aan je dieet.

Let op: Raadpleeg altijd een gezondheidsprofessional voordat je nieuwe supplementen introduceert in je dieet, vooral als je bestaande gezondheidsproblemen hebt.

Beste Cranberry kopen bij Bono?

Ben je geïnteresseerd in het toevoegen van cranberrysupplementen aan je dieet? Bekijk ons assortiment en vind je favoriete product. Bestellingen geplaatst voor 23:59 worden de volgende dag geleverd!