Ginkgo biloba

Ginkgo biloba, bekend als een van de oudste boomsoorten op aarde, wordt al eeuwenlang gebruikt in traditionele praktijken, waaronder de Chinese geneeskunde. Het extract, afkomstig van de bladeren van deze boom, heeft een rijke geschiedenis in diverse culturen.

Wat is de traditionele toepassing van Ginkgo biloba? 

Ginkgo biloba wordt traditioneel gewaardeerd in de kruidengeneeskunde. De historische toepassingen variëren van algemeen welzijn tot het ondersteunen van mentale scherpte.

 

Wat zijn de beste Ginkgo biloba supplementen?

Bij Bono bieden we een selectie aan van Ginkgo biloba supplementen. Deze producten voldoen aan verschillende kwaliteitsnormen.

NOW Foods Ginkgo biloba

De vegan NOW Foods Gingko Biloba-extract capsules bestaan uit gestandaardiseerd extract op min. 24% ginkgo flavonglycosiden en 6% terpeenlactonen. Hoeveel NOWinname je per dag nodig hebt van de capsules ligt aan de keuze in mg die je maakt bij de aanschaf. Meestal neem je 1 - 2 capsules in per dag met wat voedsel, zodat je lichaam went aan de opname van de nodige hoeveelheid Ginkgo Biloba.

Lindsens Ginkgo Biloba

Lindsens Ginkgo Biloba wordt in Engeland gemaakt onder de hoogste 

Lindenskwaliteitseisen. Het merk heeft dan ook een ISO 9001 certificatie. Dit bewijst daLindens consequent producten en diensten kan leveren die voldoen aan degevraagde kwaliteit van klanten en overheidsorganen. Elke Ginkgo Biloba tablet bestaat uit bladextract gelijk aan 6000 mg Gingko biloba blad.

Advies

Het is belangrijk om geen huidige medicatie te vervangen door Ginkgo biloba of om Ginkgo biloba te gebruiken voor de behandeling van medische aandoeningen zonder overleg met een arts.
 

Ontdek Ginkgo biloba bij Bono

Interesse in traditionele supplementen zoals Ginkgo biloba? Bono biedt een assortiment aan van kwaliteitssupplementen. Bono verkoopt voedingssupplementen van  topmerken, zoals YummyGums, OASE, SugarBear en nog véél meer. Bekijk ons gehele assortiment. Voor 23:59 besteld, is morgen in huis!