FOLIGAIN

Heb je last van haaruitval, dunner wordend haar of grijs haar? Foligain is een merk dat met behulp van innovatieve en hoogwaardige haarverzorgingsformules haaruitval bestrijdt. De populaire producten van Foligain helpen al jaren effectief tegen allerlei haarproblemen!

Waarom Foligain gebruiken?

Foligain is al meer dan 10 jaar bezig met het ontwikkelen én leveren van effectieve producten op gebied van haaruitval. Dit altijd gesteund door geavanceerde wetenschap en technologie om zo de betrouwbaarste resultaten te geven. Bovendien bevatten Foligain producten als enige Trioxidil, een bewezen effectiever complex dan Minoxidil. 

Wat is Trioxidil?

Trioxidil is een drievoudig anti-haaruitval complex, ontworpen door de haarexperts van Foligain. In zowel de Foligain shampoos, conditioners als lotions is Trioxidil te vinden. Trioxidil is opgebouwd uit dihydrotestosteron (DHT) blokkers, biotine, kruiden, vitaminen en plantenextracten die allemaal bijdragen aan een gezonde haargroei. Trioxidil is geen medicijn, maar een klinisch bewezen ingrediënt dat haar en hoofdhuid van belangrijke voedingsstoffen en het juiste vochtgehalte voorziet. Dat doet het door ECM (Extra Cellulaire Matrix) eiwitten te stimuleren, die de haarzakjes versterken en verdikken, maar ook door de haarverankering te verbeteren. 

Het resultaat is gezonder, sterker, dikker haar en een gezondere hoofdhuid, waardoor je ook de haargroei stimuleert.

Welke producten heeft Foligain?

Foligain Capsules

Foligain heeft zowel capsules tegen grijs haar als haargroei capsules. De Foligain capsules tegen grijs haar werken door extra van het enzym katalase in te brengen waardoor waterstofperoxide (dat voor grijs haar zorgt) weer wordt afgebroken. Ook worden de pigmentcellen en melanine (pigment) gestimuleerd. 

De Foligain haargroei capsules helpen tegen ieder type haaruitval. De Foligain haargroei capsules bestrijden ook erfelijke haaruitval veroorzaakt door dihydrotestosteron (DHT) met Saw Palmetto, een plantenextract dat bewezen haarzakjes beschermt tegen DHT. Ook zijn de haargroei tabletten rijk aan foliumzuur, biotine, nettle leaf extract, zink, niacine, vitamine B6, beta-sitosterol en ginseng root extract, die allen haaruitval bij mannen én vrouwen tegengaan. 

Foligain shampoo 

De Foligian anti-haaruitval shampoos zijn zowel verkrijgbaar voor mannen als vrouwen. De shampoos bevatten 2% van het eerdergenoemde Trioxidil. Deze baanbrekende formule houdt de hoofdhuid en haarzakjes geconditioneerd en het haar vitaal. Het Trioxidil complex geeft steviger, dikker en voller haar en bestrijdt haaruitval. De Trioxidil shampoo is verder vrij van parabenen, sulfaten, ftalaten en andere schadelijke ingrediënten.

Foligain conditioner

De Foligain anti-haaruitval conditioner gebruik je in combinatie met de Foligain anti-haaruitval shampoo. Hiermee wordt er een optimaal resultaat behaald. De conditioners zijn wederom verkrijgbaar voor mannen en vrouwen en bevatten 3% Trioxidil.

Foligain lotion tegen haaruitval

De Foligain lotion tegen haaruitval gebruik je niet bij een douchebeurt, maar spray je tweemaal per dag vier keer op de kalende plekken. Aan te raden is dat je begint met de shampoo en conditioner voordat je start met deze lotion. De lotions bevatten wel 10% Trioxidil en zijn verkrijgbaar voor mannen én vrouwen

Foligain: voor- en nadelen

Voordelen

 • Bevat Trioxidil (DHT blokkers, biotine, kruiden, vitaminen en plantenextracten voor gezonde haargroei).
 • Vrij van sulfaten, parabenen, siliconen en andere schadelijke ingrediënten.
 • Assortiment met o.a. capsules, shampoos, conditioners.
 • Speciaal afgestemd op mannen én vrouwen.
 • Gemakkelijk te gebruiken.
 • Wetenschappelijk bewezen.
 • 100% veilig en goedgekeurd door de Amerikaanse FDA.
 • Vegetarisch.
 • Niet getest op dieren.

Nadelen

 • Prijzig, de Foligain producten bevatten zeer effectieve, maar prijzige ingrediënten 
 • Voor de Foligain capsules tegen grijs haar is voor zichtbaar resultaat meer geduld nodig 

Hoelang duurt het voordat je resultaat ziet?

Voor de meeste mensen en producten zijn de resultaten zichtbaar na 3 - 4 maanden. 

Bij de Foligain capsules tegen grijs haar duurt dit wat langer, zo is er zichtbaar resultaat tussen de 4 - 9 maanden. 

Is Foligain voor iedereen geschikt?

De minimumleeftijd voor het gebruik van Foligain is 18 jaar. De Foligain capsules zijn niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en mensen met een allergie voor de ingrediënten. Mensen met een bekende ziekte dienen een arts te raadplegen alvorens de Foligain capsules te gebruiken. Foligain producten kunnen geverfd haar iets verlichten, maar dit is in zulke kleine mate dat het nauwelijks merkbaar is. 

Hoe gebruik je Foligain?

Foligain capsules

Slik twee capsules per dag (maximale hoeveelheid)

Foligain shampoo

 1. Masseer 1-2 minuten in de hoofdhuid
 2. Laat 3-4 minuten in het haar zitten
 3. Spoel uit met water

Herhaal dit proces 3-5 keer per week voor een optimaal resultaat

Foligain conditioner

 1. Masseer 1 minuut in het haar
 2. Laat 1-2 minuten in het haar zitten
 3. Spoel uit met water

Herhaal ook dit proces 3-5 keer per week voor een optimaal resultaat

Foligain lotion

 1. Breng de spray aan op plekken waar de haargroei minder wordt (maximaal tweemaal per dag 4 sprays)
 2. Masseer de lotion in de hoofdhuid
 3. Was de handen met zeep
 4. Laat de lotion minstens 4 uur intrekken (en douche dus niet)

Foligain kopen bij Bono.nl?

Ben je benieuwd naar wat de producten van Foligain voor jouw haar en hoofdhuid kunnen betekenen? Bekijk ons Foligain assortiment en de bijbehorende productinformatie, gebruiksaanwijzingen én reviews om het product te kiezen die het beste bij jou past.