Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

NOW Foods

Ben je op zoek naar supplementen die op een duurzame en veilig manier je gezondheid bevorderen? NOW Foods maakt hier hun missie van. NOW Foods bestaat sinds 1968 en is een echt familiebedrijf uit de Verenigde Staten. Ze produceren natuurlijke producten en supplementen en verkopen deze voor scherpe prijzen. 

NOW Foods supplementen

NOW Foods heeft een enorm assortiment aan supplementen. Wij informeren je over de voedingssupplementen die voor de meeste mensen geschikt zijn.

Magnesium citraat en malaat

Waar is magnesium goed voor? Het slikken van magnesium supplementen ondersteunt onder andere de energieproductie, metabolisme, spiercontractie en het zenuwstelsel. Magnesium citraat is magnesium dat afkomstig is van citroenzuur en is goed oplosbaar in het lichaam. Een magnesiumtekort komt niet snel voor, maar door de voordelen zijn magnesium supplementen geliefd bij sporters. De magnesium tabletten van NOW Foods zijn onder andere vegan, halal, koosjer, glutenvrij, soja-vrij, notenvrij en zuivelvrij. 

Vitamine D3

Een vitamine die het ook verdient om benoemd te worden is vitamine D3. Waar is vitamine D3 goed voor? Vitamine D3 bevordert het calcium- en fosfaatgehalte in het bloed, waardoor de vitamine bijdraagt aan sterke botten, tanden én spieren. Ook ondersteunt vitamine D3 het immuunsysteem. Suppletie van vitamine D3 is noodzakelijk voor mensen die te weinig vitamine D uit voeding of uit zonlicht halen. Om deze reden is vitamine D innemen nóg belangrijker in de donkere maanden. Vitamine D slikken is ook aan te raden bij mensen die last hebben van botontkalking. Kortom: NOW Foods vitamine D3 is goed voor een boel. 

Vitamine K2

Waar zit vitamine K2 in? Vitamine K2 is vooral te vinden in producten van dierlijke oorsprong, als vlees, boter en yoghurt. Vitamine K2 is weinig te vinden in voedingsmiddelen en maar een klein deel van de menselijke darmbacteriën kan vitamine K2 aanmaken. Dit is dan ook de reden dat vele mensen een vitamine K2 tekort hebben. NOW Foods vitamine K2 heeft meerdere voordelen voor de gezondheid: het reguleren van de bloedstolling, voorkomen van trombose, sterke botten en het voorkomen van hart- en vaatziekten. 

Omega 3

Omega 3 bestaat uit drie hoofdsoorten: alfa-linoleenzuur (ALA), eicosapentaeenzuur (EPA)

docosahexaeenzuur (DHA). ALA wordt verkregen uit plantaardige producten, terwijl de laatste twee voorkomen in visolie. Wat is nu dan het verschil tussen omega 3 en visolie? Hoewel omega 3-vetzuren regelmatig als visolie wordt bestempeld, is het verschil dat visolie EPA en DHA bevat die afkomstig zijn van vissen en schaaldieren. 

Waar is Omega 3 goed voor? Omega 3 draagt bij aan de ondersteuning van de gezondheid van de hersenen en het gezichtsvermogen. Ook zijn er tekenen dat het eten van één portie vis, ofwel omega 3 of visolie, cholesterol verlaagt en zo het risico op hartziekten verkleint. De omega 3 tabletten van NOW Foods zijn getest op verontreinigende stoffen als PCB's, dioxines, kwik en andere zware metalen én zijn wederom vegan, halal, koosjer, glutenvrij, soja-vrij, notenvrij en zuivelvrij. 

Kwaliteit NOW Foods

Alle producten van NOW Foods zijn verzekerd van Good Manufacturing Practice (GMP certificaat). Dit betekent dat ieder aspect van het NOW-productieproces zorgvuldig is vastgelegd en gecontroleerd aan de hand van het kwaliteitsborgingssysteem voor de farmaceutische industrie. Ook is NOW Foods kieskeurig in het kiezen van leveranciers en de productieprocessen. Ze weten precies waar de grondstoffen en materialen vandaan komen en hoe ze worden geproduceerd. Zo is de kwaliteit van NOW Foods verzekerd!

Natuurlijke ingrediënten in NOW Foods

Sinds de oprichting gebruikt NOW Foods het liefst organische ingrediënten die exact overeenkomen met de chemische ingrediënten of die het lichaam zelf gemakkelijk kan omzetten in een natuurlijke vorm. Ook gebruiken ze geen ingrediënten die niet door het lichaam worden herkend of gebruikt, bijvoorbeeld dl-alfa-tocoferol, een synthetische vitamine E. 

Verder zijn de supplementen vrij van zware metalen, getest op pesticiden en minimaal verwerkt. NOW Foods laat ook onafhankelijke inspecties uitvoeren bij leveranciers van grondstoffen, zodat de stoffen aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Bij NOW Foods weet je dus zeker: het zijn veilige supplementen. 

NOW Foods producten kopen bij Bono?

Op zoek naar online voedingssupplementen die veilig zijn? NOW Foods heeft een breed assortiment aan voedingssupplementen, denk aan caprylzuur, vitamine E-400, natrium ascorbaat, vitamine B1, vitamine B5 en nog veel meer! Lees de bijbehorende productomschrijving en bestel het supplement bij ons voor 23.59 en je hebt het morgen in huis!