Nieuw: OASE Hair Thickening Shampoo & ConditionerShop nu

Eisen retourzending

Indien producten om hygiënische en/of gezondheidsredenen een verzegeling bevatten, kunnen deze enkel verzegeld geretourneerd worden. Het gaat dan om shampoos, conditioners en supplementen. Dit zijn de eisen
  • De verzegeling van de producten - welke wegens hygiënische en/of gezondheidsredenen was geplaatst - is niet verwijderd.
  • Retourzending is binnen 14 dagen na aflevering aangevraagd, of de producten zijn binnen 14 dagen na levering teruggezonden.

Kosten retourzending

Wanneer je niet tevreden bent met het product, kun je deze zonder reden retourneren. De kosten hiervoor zijn €2,95 inclusief BTW. Bij producten die vanwege een beschadiging of verkeerde levering geretourneerd worden, zijn de retourkosten uiteraard voor ons. Uiteraard ben je vrij om gebruik te maken van een eigen vervoerder, de kosten zijn dan voor eigen rekening en worden niet door ons vergoed. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen, behouden wij ons het recht de schade in rekening te brengen. Wanneer een product een verbroken verzegeling heeft, behouden wij ons het recht voor de retour te weigeren of de schade in rekening te brengen.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om de bestelling binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde het goed fysiek in bezit krijgt. Na het aanvragen van een retourzending heb je nog eens 14 dagen de tijd om de producten terug te zenden naar ons retouradres. Wanneer je niet tevreden bent met het product, kun je deze zonder reden retourneren. De kosten hiervoor zijn €2,95 inclusief BTW. Bij producten die vanwege een beschadiging of verkeerde levering geretourneerd worden, zijn de retourkosten uiteraard voor ons. De terugbetaling zal uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de retour worden gedaan.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je hebt aangetoond deze te hebben opgestuurd.

Retouradres

Bono.nl Zeelandhaven 6, 3433 PL, Nieuwegein Nederland

Retourneren

Wil je een of meerdere producten retourneren? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij sturen je vervolgens een e-mail met de instructies over hoe je het pakket kunt retourneren.