Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Natrol

Natrol heeft zich ontwikkeld tot een van de meest erkende merken in de categorie vitaminen, mineralen en supplementen. Het merk staat bekend om zijn bijdrage aan de Nutraceuticals industrie, die zich richt op voedingssupplementen met diverse ingrediënten.

De belangrijkste ingrediënten in Natrol supplementen

Elk Natrol supplement heeft zijn eigen unieke samenstelling van ingrediënten, allemaal zorgvuldig geselecteerd voor hun gezondheidsbevorderende eigenschappen. Van vitaminen en mineralen tot kruiden en natuurlijke extracten, Natrol gebruikt alleen het beste voor hun supplementen.

Soorten Natrol supplementen

Natrol biedt een breed scala aan supplementen. Of je nu op zoek bent naar een multivitamine, melatonine voor een betere slaap, probiotica voor je darmgezondheid of omega 3 voor je hart, Natrol heeft het allemaal. 

1. Natrol DHEA Stemming & Stress

Dit supplement bevat DHEA, een hormoon dat betrokken is bij diverse lichaamsprocessen.

2. Natrol Melatonine 5mg tabletten

Deze tabletten bevatten melatonine, een natuurlijke stof die een rol speelt in het slaap-waakritme.

3. Natrol Melatonine 5mg Aardbei tabletten

Deze tabletten bevatten melatonine en hebben een aardbeiensmaak. Ze zijn ontworpen voor mensen die ondersteuning zoeken bij hun slaap-waakritme.

 

Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Veel van de Natrol supplementen zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten. Maar controleer altijd de productbeschrijving of verpakking om er zeker van te zijn.

 

Natrol supplementen en medicijnen

Het is belangrijk om met een arts te overleggen voordat je Natrol supplementen combineert met medicijnen. Hoewel de supplementen over het algemeen veilig zijn, kunnen er interacties optreden met bepaalde medicijnen.

Natrol kopen bij Bono

Nu je meer weet over Natrol supplementen, vraag je je waarschijnlijk af waar je ze kunt kopen. Het antwoord is eenvoudig: bij Bono! We bieden een breed scala aan Natrol producten, zodat je degene kunt kiezen die het beste bij jouw behoeften Voor 23:59 besteld, morgen in huis!