15% korting op melatonineShoppen

Huidverzorging

De huid is het grootste orgaan die we bezitten. Dit grote orgaan beschermt je tegen straling, vuil en mirco-organismen. Bovendien reguleert de huid je temperatuur, vochthuishouding, de afval van afvoerstoffen en de aanmaak van vitamine D. Genoeg reden om je huid de beste huidverzorging te geven!

Waarom is een goede huidverzorging belangrijk?

Er zijn verschillende huidsoorten. Zo heb je een vettige huid, droge, allergische, rode, onzuivere of gemengde. Je kunt bijvoorbeeld enkel in de wintermaanden last hebben van een droge huid. Maar ook in de zomermaanden moet je op je huid letten. Je stelt je huid dan bloot aan factoren, zoals zon, zee- of zwembad water en andere invloeden van buitenaf. Een huidverzorging op maat is daarom heel belangrijk. Je huid kan bijvoorbeeld in de zomer andere behoeften hebben dan in de winter.

Je huid verandert ook naarmate je ouder wordt. Je huid wordt met de tijd minder soepel, minder elastisch en dunner dan een jongere huid. Een tiener heeft een andere type huidverzorging nodig dan een vrouw van veertig. Zowel je huid, je leeftijd als je gezondheidstoestand hebben invloed op de huidverzorging die je nodig hebt.

Huidverzorging voor vrouwen

Naast de factoren van buitenaf die we hierboven noemen, gebruik je als vrouw ook nog make-up. Als je geen optimale skincare routine hanteert, blijven er make-up resten op je gezicht zitten. Dit is niet bevorderlijk voor je huid. Make-up resten en andere viezigheid verstoppen je poriën. Hierdoor ontstaan er onzuiverheden op de huid. Om verstopte poriën te voorkomen, adviseren we je gezicht elke dag grondig te reinigen met een reinigingsgel of reinigingsschuim. Na het reinigen van je gezicht, breng je een voedende gezichtsserum, dag- of nachtcrème aan.

Vitamine C gezichtsserum

Een vitamine C serum voorziet je huid van extra vitamine C. Dit heeft meerdere voordelen vooral voor de ouder wordende huid. Een vitamine C serum gebruik je als je fijne lijntjes wilt verminderen, je huid van extra energie wilt voorzien of je huid wilt beschermen tegen invloeden van buitenaf. Ontdek met het vitamine C serum van DS Laboratories wat vitamine C voor je huid kan betekenen.

Hyaluronzuur serum

Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomen en wel 1000 keer zijn gewicht in water kan dragen. Dit maakt dat het de huid intensief hydrateert en beschermt. Juist omdat hyaluronzuur op waterbasis is, is het ideaal als vochtinbrenger. Je kunt het voor elke huidconditie gebruiken, maar vooral voor de gedehydrateerde huid is het fijn en doeltreffend. Daarnaast heeft hyaluronzuur een soort van “opvul” effect. Ideaal om fijne lijntjes, rimpels en kraaienpootjes “op te vullen”. Ontdek wat hyaluronzuur voor je huid kan betekenen met de hyaluronzuur serum van DS Laboratories.

De beste huidverzorging kopen bij Bono.nl?

Verdient je gezicht wat extra aandacht en verzorging? Geef je huid een boost met de hydraterende en herstellende huidverzorgingsproducten in ons assortiment. Ga voor het bekende merk DS Laboratories. Met deze huidverzorging ziet je huid er gehydrateerder, stralender en strakker uit. Voor 23:59 besteld, is morgen in huis.