Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Lola Cosmetics

Lola Cosmetics. Een merk die zich met een knipoog richt op de powervrouw van tegenwoordig. De vrouw die weet wat ze wil. Ook al doet haar coupe vaak juist niet wat ze wil. Als je de producten ziet, kun je niet anders dan gretig worden. Het Braziliaans merk heeft een vrolijke en stoere uitstraling en richt zich vooral op de drama’s van het haar. Heb je kroeshaar, krullend haar of gewoon droog en extreem beschadigd haar? Dan is Lola Cosmetics het innovatieve en milieu- en diervriendelijke merk waar je je badkamer mee moet versieren. Want naast het feit dat het fantastisch is voor je haar, zijn alle verpakkingen ware eyecatchers!

Waarom Lola Cosmetics?

Wil je je haar herstellen en verzorgen met de meest innovatieve technologieën en tegelijkertijd een statement maken over wie je bent en hoe powerful je je voelt. Dan zit je bij Lola Cosmetics helemaal goed. De vegan en cruelty free haarverzorgingsproducten herstellen herstellen en verzorgen beschadigd haar dankzij voedende ingrediënten, zoals vitamine E, shea butter, arganolie jojoba olie, algen en nog vele andere effectieve ingrediënten voor het haar.

Lola Cosmetics voor kroes, krullend en beschadigd haar

Het Braziliaanse merk richt zich voornamelijk op haartypes die niet zo makkelijk handelbaar is. Denk aan kroeshaar, krullen, droog haar of extreem beschadigd haar. De voedende eigenschappen en ingrediënten van Lola Cosmetics spelen hier optimaal in. En waar anders kunnen de perfecte formules voor deze haartypes gemaakt woorden? Brazilië natuurlijk, waar de meeste vrouwen of kroes, krullend of droog haar hebben.

Lola Cosmetics vegan, cruelty free en sulfaatvrij

Lola Cosmetics haarverzorgingsproducten zijn niet alleen voor je haar goed, maar ook voor dier en milieu. Lola Cosmetics vindt het belangrijk om haar steentje bij te dragen aan een mooiere wereld. Het Braziliaanse merk staat bekend om haar liefde voor verantwoorde en empathische beauty.

Eigenschappen Lola Cosmetics is vrij van

  • Sulfaten
  • Dierlijke ingrediënten
  • Parafine
  • Parabenen
  • Ftalaten
  • Sulfaten
  • Onoplosbare siliconen
  • Parafine
  • Minerale oliën

Lola Cosmetics haarverzorging kopen bij Bono.nl?

Is je haar kroes, droog, krullend of beschadigd? En voel jij je ook een power vrouw die alles kan bereiken wat ze wil? Dan adviseren we je de hippe en fantastische haarproducten van Lola Cosmetics uit te proberen. Voor 23:59 besteld, is morgen in huis.