Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Olaplex

Bono verkoopt uitsluitend de originele producten van OLAPLEX. Wij kopen direct in bij de Nederlandse distributeur New-Flag Benelux. Onze consumenten kunnen dit navragen.

OLAPLEX is hét haarverzorging merk dat bij bijna elke vrouw in de badkamer staat. Heb je last van droog, pluizig of extreem beschadigd haar. Of kleur of blondeer je je coupe regelmatig.Dan kan de herstelbehandeling wonderen doen met je haar. Naast de bekende OLAPLEX No. 3 herstelbehandeling, bestaat de OLAPLEX lijn uit een uitgebreid assortiment, waar je na gebruik niet meer van afstapt.

De producten van OLAPLEX

OLAPLEX heeft een ruim assortiment aan haarverzorgingsproducten. Zo heeft het bekende merk OLAPLEX No. 0 tot en met Olaplex No. 8 . Van een shampoo ( OLAPLEX  No. 4 ) en conditioner ( OLAPLEX  No. 5 ) tot en met een haarolie ( OLAPLEX  No. 7 ). Hieronder vatten we de producten kort samen.

Hoe gebruik je OLAPLEX en haal je het beste resultaat?

OLAPLEX No. 0

OLAPLEX No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment (155 ml.)

OLAPLEX No. 0 is een aanvulling op de OLAPLEX No. 3. Wil je beschadigd haar intensief herstellen thuis, dan kan je er baat bij hebben deze toe te passen bij je haarroutine. OLAPLEX No. 0 Intensive Bond Building Hair Treatment herstelt gebroken zwavelbruggen en herstelt de haarstructuur. Verder maakt het je haar ook veel sterker. Eigenlijk is de No. 0 een soort primer voor de OLAPLEX No. 3 herstelbehandeling. Je kunt OLAPLEX No. 0 zelfstandig gebruiken. Maar het werkt beter om het als aanvulling van OLAPLEX No. 3 te gebruiken. OLAPLEX No. 0 is voor elk haartype en -structuur!

Hoe gebruik je OLAPLEX No. 0?

 1. Zorg dat je haar schoon is en breng OLAPLEX No. 0
 2. Verspreid het product goed door je haar. Dit kun je het best doen door je haar te kammen.
 3. Wacht ongeveer 10 minuten en breng nu OLAPLEX No. 3 aan op de haarlengtes en -puntjes.
 4. Nu kam je het haar nog een keer, zodat je de producten goed verspreidt. Laat de behandeling nogmaals 10 minuten intrekken. 
 5. Spoel de behandeling nu grondig uit.
 6. Wil je extra resultaat? Gebruik dan ook de shampoo en conditioner (Olaplex No. 4 en OLAPLEX No. 5.
 7. Als je je coupe wilt stijlen, kan OLAPLEX No. 6 en OLAPLEX No. 7 goed van pas komen.

OLAPLEX No. 1 

OLAPLEX Traveling Stylist Kit

Dit is eigenlijk de eerste stap voor de kapper. OLAPLEX No. 1 Bond Multiplier is een heel geconcentreerd product. De No. 1 herstelt de gebroken zwavelverbindingen en doet een begin aan het herstel van beschadigd haar. OLAPLEX No. 2 herstelt de resterende gebroken zwavelverbindingen. 

Hoe gebruik je OLAPLEX No. 1?

OLAPLEX No. 1 Bond Multiplier is de eerste stap van de OLAPLEX behandeling. In de meeste gevallen gebruiken enkel kappers OLAPLEX No. 1 en No. 2. De Bond Multiplier voeg je toe aan de blondeermassa of haarverf. Je kun OLAPLEX No. 1 mengen met water. Lees de gebruiksaanwijzigingen, zodat je de juiste mengverhoudingen en instructies volgt. Spoel je haar altijd goed uit, voordat je door gaat met OLAPLEX No. 2. 

OLAPLEX No. 2 

OLAPLEX Salon Intro Kit

In OLAPLEX No. 2 Bond Perfector zitten dezelfde actieve ingrediënten als in OLAPLEX No. 1 Bond Multiplier. Alleen heeft No. 2 een crème-achtige structuur. Het aanbrengen verloopt op deze manier veel makkelijker. Je gebruikt de Bond Perfector (No. 2 ) na de Bond Multiplier (No. 1 ). Zo kun je rekenen op het beste resultaat. Deze stap zorgt er niet alleen voor dat de resterende zwavelverbindingen herstellen. Het verbetert ook de sterkte, soepelheid en structuur van je haar. 

Hoe gebruik je OLAPLEX No. 2?

De kapper gebruikt No. 2 Perfector vaak na de kleuring. Spoel je haar en droog het grondig, het liefst met een microvezeldoek, zodat je het haar niet beschadigt. Hierna breng je 15ml Bond Perfector aan en laat je het 10 minuten inwerken. Heb je extreem beschadigd haar? Dan kun je het beter wat langer laten inwerken. Na het inwerken, spoel je het haar uit en was je het met shampoo en conditioner.

OLAPLEX No. 3

OLAPLEX No.3 Hair Perfector (100 ml.)

OLAPLEX No. 3 is eigenlijk hét product als het om OLAPLEX gaat. De Hair Perfector is niet voor niets wereldwijd een bestseller. OLAPLEX No. 3 is een herstelbehandeling. Deze behandeling bouwt de gebroken haarstructuur weer op. Het fijne aan OLAPLEX No. 3 is dat het haar permanent hersteld wordt. Dus je wast het als het ware niet uit. Hoe fijn is dit. OLAPLEX No. 3 herstelt de dagelijkse haarschade. Denk aan schade die je veroorzaakt door styling, hitte tools, zonlicht en nog veel meer factoren van buitenaf.

Hoe gebruik je OLAPLEX No. 3?

 1. Breng OLAPLEX No. 3 op vochtig haar. Begin vanaf de wortel en eindig bij de haarpunten.
 2. De herstelbehandeling laat je nu een kwartier inwerken. Tip: Heb je extreem beschadigd haar? Laat de behandeling dan een nachtje inwerken voor extra resultaat.
 3. Spoel de behandeling grondig uit je haar. Voor het beste resultaat was je je haar nu met OLAPLEX No. 4 (shampoo) en OLAPLEX No. 5 (conditioner).
 4. Gebruik OLAPLEX No. 3 twee à drie keer per week als je beschadigd, pluizig of droog haar hebt. 

OLAPLEX No. 4 

OLAPLEX No.4 Bond Maintenance Shampoo (250 ml.)

OLAPLEX No. 4 is een voedende en herstellende shampoo. Ook de shampoo van OLAPLEX heeft als doel het haar beschermen. Ook herstelt het gespleten haarpunten en pluizig haar. Dit doet de shampoo door de zwavelbruggen in het haar te herstellen. Na gebruik, zie je meteen dat je haar meer glanst. Boven dien wordt je coupe handelbaar engezonder na elke wasbeurt. Wat ook heel fijn is aan e shampoo van OLAPLEX is dat het veilig is voor gekleurd haar. Uit onderzoek is ook bewezen dat het haarbreuk vermindert en alle haartypes versterkt. Tip: Gebruik maar een kleine hoeveelheid van OLAPLEX No. 4. De shampoo heet een hoge concentratie gehalte oftewel; less is more!

Hoe gebruik je OLAPLEX No. 4?

 1. Gebruik OLAPLEX No. 4 nadat je OLAPLEX No. 3 Hair Perfecetor hebt gebruikt. 
 2. Breng het aan en laat de shampoo goed schuimen.
 3. Spoel OLAPLEX No. 4 goed uit.
 4. Gebruik hierna de crèmespoeling van OLAPLEX (No. 5 ) Dit is namelijk onderdeel van de van de thuisbehandeling van OLAPLEX, oftewel het OLAPLEX 3-4-5 systeem. 

OLAPLEX No. 5

OLAPLEX No.5 Bond Maintenance Conditioner (250 ml.)

Olaplex No. 5 is een voedende en herstellende conditioner. Deze gebruik je na No. 4 (shampoo). Waar je met de shampoo het haar reinigt terwijl het dankzij de gepatenteerde formule van Olaplex ook de zwavelbruggen herstelt, voedt de conditioner het haar extra. 

Hoe gebruik je OLAPLEX No. 5?

 1. Was je haar eerst met de shampoo van OLAPLEX (No. 4 ).
 2. Zorg dat het overtollige water uit je haar is.
 3. Breng de OLAPLEX No. 5 conditioner aan.
 4. Breng dit vooral aan op de haarlengten en de -punten.
 5. Laat de conditioner minimaal 3-5 minuten inwerken.
 6. Na het inwerken spoel je de conditioner goed uit.
 7. Nu kun je je coupe stylen met de OLAPLEX No. 6 Bond Smoother Styling Crème.

OLAPLEX No. 6

OLAPLEX No.6 Bond Smoother (100 ml.)

OLAPLEX No. 6 Bond smoother leave-in conditioner is een leave-in treatment en styling cream. Deze leave-in maakt je haar glad en pluisvrij. Bovendien houdt de werking 72 uur aan. Een droom die waar wordt voor vele dames. Laten we eerlijk zijn, een groot deel van de vrouwen heeft last van pluizig haar. Voor als het weer vochtig is. Wist je trouwens dat naast versterken en herstellen, No. 6 het droogproces van het haar ook versnelt? De Leave-in Styling Cream met de gepatenteerde Olaplex actieve stof Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate is geschikt voor alle haartypes en vrij van sulfaten, parabenen en gluten en 100% veganistisch!

Hoe gebruik je OLAPLEX No.6? 

 1. Breng een kleine hoeveelheid aan op vochtig of droog haar.
 2. Verspreid het over de haarlengten en -punten.
 3. Borstel of kam je haar en style naar wens.

OLAPLEX No. 7 

OLAPLEX No.7 Bonding Oil (30 ml.)

OLAPLEX No. 7 is een herstellende, gewichtloze en geconcentreerde haarolie die bovendien het haar ook tegen hitte beschermt. Zo heeft het een UV/Thermische bescherming tot 230 graden. Twee vliegen in één klap! Heb je je haar net gekleurd? Dan is dit dé haarolie waar je voor moet gaan. OLAPLEX No. 7 houdt je haarkleur ook langer mooi en fris. Last van pluizig haar? Ook die worden getemd met deze heerlijke haarolie. Resultaat: gezond, glanzend en beschermd haar!

Hoe gebruik je OLAPLEX No. 7?

 1. Gebruik 1 à 4 pompjes afhankelijk van de lengte en dikte van je haar.
 2. Breng het op je haar aan (voorkom de hoofdhuid) en verspreid het over de haarlengten puntjes. 
 3. Gebruik OLAPLEX No. 7 als bescherming tegen hitte tools, zoals de föhn of krultang of als finishing touch voor een glanzend effect.

OLAPLEX No. 8 

OLAPLEX No.8 Bond Intense Moisture Mask (100 ml.)

Het OLAPLEX No. 8 Bond Intense Moisture Mask is een intens voedend haarmasker met de gepatenteerde OLAPLEX actieve stof Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate. Dit haarmasker is het allereerste haarmasker van OLAPLEX. Na 4 jaar ontwikkeling lukte het OLAPLEX in 2021 dit 4-1 haarmasker uit te brengen. OLAPLEX No.8 herstelt, verzacht, voedt en geeft het haar glans. Het resultaat is al binnen enkele minuten na gebruik zichtbaar.

Hoe gebruik je OLAPLEX No. 8?

 1. Breng het haarmasker aan nadat je je haar met shampoo en conditioner hebt gewassen.
 2. Begin met één pompje als je haar tot je schouders komt.
 3. Heb je langer en dikker haar, dan breng je twee pompjes aan. Afhankelijk van de dikte en lengte van je haar gebruik je meer of minder van het haarmasker.
 4. De concentratie van verzorgende ingrediënten is heel hoog bij OLAPLEX No. 8, je hebt dus weinig nodig.
 5. Laat het haarmasker van OLAPLEX 10 minuten inwerken. En voilà je haar is weer zacht, gezond en heeft een glans waar je U tegen zegt.

OLAPLEX No. 9

OLAPLEX No.9 Bond Protector Nourishing Hair Serum (90 ml.)

Wat is het? Het nieuwste en beste van OLAPLEX. Dit gewichtloos, leave-in, siliconenvrij haarserum beschermt het haar 48 uur lang tegen vervuiling en biedt bescherming tegen hitte tot 450°F. Het serum beschermt het haar rondom tegen weersinvloeden en zorgt voor ongeëvenaarde zachtheid en een satijnachtige glans. De haarlokken zijn makkelijker te stylen en te managen omdat klitten en pluizen tot het verleden behoren.

Hoe gebruik je OLAPLEX No. 9?

 1. Gebruik No. 9 op dagen dat je je haar wast en alle dagen daartussen voor extra bescherming.
 2. Breng een kleine hoeveelheid aan op vochtig haar.
 3. Werk naar boven toe van de punten naar de aanzet.
 4. Gebruik meer als nodig is voor langer, dikker haar.

Wat is het verschil tussen OLAPLEX No. 3 en OLAPLEX No. 8 ?

Je vraagt je nu misschien af wat nou precies het verschil is tussen OLAPLEX No. 3 en OLAPLEX No. 8? Beide laat je wat langer inwerken. Het is heel simpel uit te leggen. OLAPLEX No. 3 Hair Perfector is een kuur. Een herstelbehandeling die het haar grondig herstelt. 

Wat zijn de voordelen van OLAPLEX voor je haar?

 • Herstelt zelfs extreem beschadigd haar.
 • Hydrateert het haar.
 • OLAPLEX beschermt je haarkleur.
 • Bevat het gepatenteerde actieve stof Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate.
 • Unieke formule die zwavelbruggen verbindt.
 • OLAPLEX beperkt/voorkomt schade veroorzaakt door factoren van buitenaf (zon, styling tools, zwembad en/of haarverf).
 • OLAPLEX geeft je haar intensieve voeding.
 • Je hoeft maar een kleine hoeveelheid te gebruiken.

OLAPLEX beschermt je haarkleur

Bij het regelmatig kleuren van je coupe, richt je helaas ongewenst schade aan je haar.  Dit komt voornamelijk door ammoniak en waterstofperoxide in de haarverf. Ammoniak maakt het buitenste laagje van je haar week. Zo neemt het haar de kleurt beter op. Tegelijkertijd verliest het haar ook zwavel en wordt het kwetsbaar en raakt het beschadigd. OLAPLEX No. 3 , Hair Perfector is zeer geschikt om je haar optimaal te beschermen als je het vaak verft. De werkzame stoffen in deze herstelbehandeling koppelen zich aan de zwavelbruggen in het haar. Zo wordt het haar sterker en weerbaarder tegen schadelijke stoffen.

OLAPLEX herstelt haarstructuur van binnen

OLAPLEX werkt in op de binnenste structuur van je haar. In plaats van enkel het haar te ‘sealen’ van buitenaf.De gepatenteerde stof Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate is onmisbaar hierbij. OLAPLEX is ook één van de weinige haarproducten die je coupe beschermt tegen de gevolgen van het gebruik van haarverf.

Gepatenteerde formule van OLAPLEX

Het eenvoudige drie stappen systeem van OLAPLEX bevat een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in je haar. Chemische en hitte beschadigingen veroorzaken deze verbindingen.  Heb je last van (extreem) beschadigd haar? Dan kun je OLAPLEX gebruiken om je haar te herstellen of voeg het toe bij een andere behandeling. Zo voorkom je haarbreuk.

OLAPLEX kopen tegen beschadigd haar of om je haarkleur te beschermen bij Bono?

Wil jij ook meedoen aan team gezond en stralend haar? Dan is OLAPLEX onmisbaar in je hair beauty assortiment. Eerst met de herstelbehandeling OLAPLEX No.3 beginnen? Of gewoon de hele reeks shampoo, conditioner herstelbehandeling plus haarmasker? Hoe je het ook wenst, Bono.nl heeft het allemaal in huis voor je. Lees ook ons blogartikel over OLAPLEX als je meer wilt weten over het merk of de producten. Vandaag voor 23:59 besteld, is morgen in huis!