Nieuw: OASE Hair Thickening Shampoo & ConditionerShop nu

Producten

Bears With Benefits

Bears With Benefits is een van oorsprong Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in gerichte voedingssupplementen. De oprichters Lena en Laurence uit München viel namelijk op dat de bestaande producten enigszins verouderd waren en wilden een gemakkelijk schoonheidsproduct voor hun drukke leven. Daar was dan de geboorte van Bears With Benefits.

Hoe worden de producten van Bears With Benefits gemaakt?

Een belangrijk punt voor de oprichters Lena en Laurence was dat bestaande producten overbodig kunstmatige toevoegingen zoals vulstoffen, lossingsmiddelen en kleurstoffen bevatten. Een paar hiervan zijn ook controversieel, zoals titaniumdioxide. Bears With Benefits producten zijn dan ook allergeenvrij, vegan waar mogelijk, verkrijgbaar met of zonder suiker en bevatten geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen.

Bears With Benefits: kwaliteit eerst

Nog een speerpunt van Bears With Benefits is de kwaliteit. De formuleringen van Bears With Benefits producten zijn ontwikkeld in Duitsland en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. In plaats van lossingsmiddelen, vulstoffen en allergenen te gebruiken, richt Bears With Benefits zich op klinisch bewezen effecten. Ook worden er alleen natuurlijke kleur- en smaakstoffen gebruikt en is ieder productverpakking gemaakt van 100% gerecycled PET (plastic). Daarnaast was een heerlijke smaak ook belangrijk.

Bears With Benefits producten

Bears With Benefits Ah-mazing Hair Vitamins

Op zoek naar een biotine supplement? De Ah-mazing Hair Vitamins zijn vegan gummies om de haargroei te stimuleren. De gummies zijn rijk aan vitamine A, C, E, B5, B6 en bevatten ook andere haargroei stimulerende ingrediënten zoals jodium, biotine, foliumzuur en zink. Met maar twee heerlijke gummies per dag, heb je al snel een mooie huid, sterke nagels en een gezonde haargroei. Heb je liever suikervrije supplementen? Kies dan voor de Bears With Benefits Ah-mazing Hair Vitamins Suikervrij.

Bears With Benefits Hey Sunshine Vitamins

Wist je dan 60% van de Europeanen een tekort heeft aan vitamine D? Wellicht heb je het al wel eens gehoord dat het raadzaam is om vitamine D bij te slikken in vooral de wintermaanden. De Bears With Benefits Hey Sunshine Vitamins bevatten een hoge dosering vitamine D3 voor een boost voor je immuunsysteem, weerstand en actieve celdeling. Je bent minder vatbaar voor kwaaltjes en het uitgeputte of sombere gevoel vermindert! Ook versterken deze gummies je botten én tanden.

Bears With Benefits Stop The Clock Youth Vitamins with Collagen

Wil je een rimpelige huid zo goed mogelijk voorkomen? Of wil je je rimpels verminderen? Deze beide dingen kunnen met de Bears With Benefits- Stop The Clock Youth Vitamins. Deze gummies bevatten collageen peptiden, het co-enzym Q10, vitamine C en E. Iedere persoon verliest jaarlijks collageen, wat naarmate je ouder wordt steeds lastiger is om aan te vullen. Dat terwijl collageen heel belangrijk is in rimpels voorkomen en rimpels verminderen. Zo zorgt collageen bindweefsel voor huidelasticiteit, bescherming en spieropbouw. Het co-enzym Q10 beschermt dan weer tegen beschadiging door vrije radicalen. Op deze manier wordt de huid sterker en veroudering tegengegaan.

Bears with Benefits producten kopen bij Bono.nl?

Overtuigd door deze kwalitatieve én heerlijke gummies? Kies uit de populaire Bears With Benefits producten wat jij nodig hebt: vitamine D, biotine of collageen? Bekijk ons Bears With Benefits assortiment en bestel jouw favorieten. Voor 23:59 besteld, is morgen al in huis!