Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Niets gevonden!

Wij vonden geen artikelen voor jouw zoekopdracht.

Bears With Benefits

Bears With Benefits, opgericht door Lena en Laurence uit München, biedt een reeks gespecialiseerde voedingssupplementen, ontworpen met het oog op gemak en kwaliteit.

Hoe worden de producten van Bears With Benefits gemaakt?

Een belangrijk punt voor de oprichters Lena en Laurence was dat bestaande producten overbodig kunstmatige toevoegingen zoals vulstoffen, lossingsmiddelen en kleurstoffen bevatten. Een paar hiervan zijn ook controversieel, zoals titaniumdioxide. Bears With Benefits producten zijn dan ook allergeenvrij, vegan waar mogelijk, verkrijgbaar met of zonder suiker en bevatten geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen.

Bears With Benefits: kwaliteit eerst

De producten van Bears With Benefits worden ontwikkeld in Duitsland en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke kleur- en smaakstoffen, en de verpakkingen zijn van 100% gerecycled PET (plastic).

Bears With Benefits producten

Bears With Benefits Ah-mazing Hair Vitamins

Op zoek naar een biotine supplement? De Ah-mazing Hair Vitamins kunnen een rol spelen in de algemene ondersteuning van haar, huid en nagels. Deze veganistische gummies zijn ontwikkeld met ingrediënten zoals vitamine A, C, E, B5, B6, jodium, biotine, foliumzuur en zink. Deze gummies zijn bedoeld als aanvulling op je dagelijkse voeding. Heb je liever suikervrije supplementen? Kies dan voor de Bears With Benefits Ah-mazing Hair Vitamins Suikervrij.

Bears With Benefits Hey Sunshine Vitamins

De Bears With Benefits Hey Sunshine Vitamins bevatten een hoge dosering vitamine D3. Deze gummies ontworpen om bij te dragen aan de dagelijkse vitamine D-behoefte. Vitamine D speelt een rol in verschillende lichaamsfuncties, waaronder de ondersteuning van botten en tanden.

Bears With Benefits Stop The Clock Youth Vitamins with Collagen

De Bears With Benefits- Stop The Clock Youth bevatten ingrediënten zoals collageen peptiden, co-enzym Q10, vitamine C en E. Ze zijn ontwikkeld met het doel om de algehele huidverzorging te ondersteunen.

Bears with Benefits producten kopen bij Bono?

Overtuigd door deze kwalitatieve én heerlijke gummies? Kies uit de populaire Bears With Benefits producten wat jij nodig hebt: vitamine D, biotine of collageen? Bekijk ons Bears With Benefits assortiment en bestel jouw favorieten. Voor 23:59 besteld, is morgen al in huis!