Nieuw: OASE Hair Thickening Shampoo & ConditionerShop nu

Producten

Boswellia

Boswellia serrata supplement heeft veel positieve gezondheidseffecten. Er komen steeds meer wetenschappelijke studies beschikbaar die de voordelige effecten van Boswellia aantonen. 

Wat is Boswellia?

De Boswellia serrata is een boom die van nature voorkomt in India. Hij behoort tot de familie van de Burseraceae. De Boswellia serrata boom staat beter bekend als de Wierookboom, omdat uit deze boom wierook gewonnen wordt. De hars wordt gewonnen uit de Boswellia serrata door kerven te maken in de boomschors. 

Het extract van de Boswellia serrata boom wordt al eeuwenlang gebruikt in de ayurvedische geneeskunde. Boswellia kan onder andere gebruikt worden ter ondersteuning van de luchtwegen of gewrichten.

Waar is Boswellia goed voor?

Boswellia heeft verschillende positieve gezondheidseffecten, zowel geestelijk als fysiek. 

  • Boswellia draagt bij aan gezonde longen.
  • Het ondersteunt flexibele gewrichten.
  • Boswellia serrata draagt bij aan de mentale gezondheid.
  • Het Boswellia extract helpt de cholesterolwaarden in het bloed normaal te houden. 
  • Boswellia ondersteunt een gezonde functie van het hart. 
  • De Boswellia serrata draagt bij aan een regelmatige menstruatiecyclus en biedt ondersteuning aan de mannelijke seksuele gezondheid.

Hoe gebruik je Boswellia?

De gebruikelijk dosering Boswellia serrata ligt tussen de 900 en 1200 mg per dag. Het advies is om een Boswellia supplement bij de maaltijd in te nemen. Wanneer je Boswellia inneemt samen met oliën, wordt het supplement beter opgenomen. 


Heeft het slikken van een Boswellia supplement bijwerkingen?

Boswellia bevat zuren die bij sommige mensen voor maagklachten, diarree of winderigheid kan zorgen. Neem contact op met je huisarts als je last hebt van bijwerkingen. Boswellia kan daarnaast invloed hebben op de bloedsuikerspiegel. Diabetes Patiënten worden geadviseerd ook eerst contact op te nemen met de huisarts. Het Boswellia supplement wordt afgeraden aan vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.


De meest kwalitatieve Boswellia supplementen

NOW Foods Boswellia extract 250 mg draagt bij aan een evenwichtig immuunrespons en heeft positieve invloed op verschillende enzymen in het lichaam. De NOW Foods Boswellia extract 250 mg is in de vorm van een tablet. Er wordt geadviseerd om dit supplement één tot driemaal daags in te nemen bij de maaltijd. NOW Foods heeft een breed assortiment aan topkwaliteit orthomoleculaire voedingssupplementen, vitamines en mineralen. 

NOW Foods Boswellia extract 500 mg draagt bij aan goed functionerende enzymen in het lichaam en verbetert je immuunrespons. Dit supplement is in de vorm van een soft gel en bevat een extra hoge dosering Boswellia.

De beste Boswellia supplement kopen bij Bono.nl?

Wil jij je een positieve bijdrage leveren aan de werking van de longen, gewrichten en mentale gezondheid? Dan is een Boswellia supplement iets voor jou. Bekijk ons Boswellia assortiment en kies je favoriet. Voor 23:59 besteld, is morgen in huis.