15% korting met kortingscode "15KORTING"Shop met 15% korting

Producten

Eurovital

Eurovital is een merk dat hoogwaardige supplementen en vitaminen heeft. Eurovital valt onder BIOVEA, één van de grootste beauty en health merken van de Verenigde Staten. BIOVEA heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van service, betrouwbaarheid en kwaliteit door honderdduizenden tevreden klanten wereldwijd te bedienen.

Populair Eurovital supplement: DHEA

Eurovital verkoopt vele producten met het veelvoorkomende hormoon DHEA. Dan vraag je je misschien af: wat is DHEA? Uit DHEA worden andere hormonen gemaakt die noodzakelijk zijn voor het goed functioneren van het lichaam. Hiervoor worden er elke dag zo’n 200 miljard nieuwe DHEA moleculen in je lichaam gevormd, onder andere voor de aanmaak van testosteron en oestrogeen.

Vermindert stress

DHEA heeft verschillende belangrijke rollen in het menselijk lichaam. Zo controleert DHEA de hoeveelheid cortisol (een stresshormoon) en blokkeert de aanmaak van cortisol zodra dit te hoog wordt. Dit helpt om spierafbraak, het krimpen van de hersenen, een slechter immuunsysteem en een burn-out tegen te gaan.

Bevordert het geheugen en denkvermogen

Ook heeft DHEA andere positieve effecten, zoals het verbeteren van het geheugen en de denkactiviteit. Zo wordt de elektrische activiteit tussen cellen verhoogd, waardoor hersencellen sneller en effectiever worden. Daarnaast zorgt DHEA voor het vrijkomen van neurotransmitters, wat onder andere het geheugen en stemming beïnvloedt.

Versterkt het immuunsysteem

Met behulp van DHEA wordt het aantal natuurlijke afweercellen verhoogd. Dit versterkt het immuunsysteem, al helemaal naarmate je ouder wordt. Afweercellen nemen namelijk steeds meer af, waardoor oudere mensen vatbaarder zijn voor ziektes. DHEA helpt hier dus tegen.

Gaat overgewicht tegen

Eén van de oorzaken van overgewicht is een teveel aan het hormoon cortisol. Hier hebben we het hierboven al eerder over gehad: DHEA vermindert het stresshormoon cortisol. Cortisol zorgt namelijk voor insuline, wat de suikeropname in de spieren voor inspanning vergroot. Als deze energie niet wordt verbruikt, wordt het overschot opgeslagen als vet.

Hoeveel DHEA per dag?

Meestal wordt er geadviseerd 25 tot 50 mg DHEA per dag te slikken, vooral als je boven de veertig jaar bent. Hier zijn in onderzoeken geen bijwerkingen voor gevonden. Eventueel kan 100mg toepasbaar zijn op jouw situatie. Eurovital heeft dan ook DHEA producten van 10, 25, 50 en 100 mg. Eurovital biedt DHEA supplementen aan in de vorm van crèmes (Eurovital DHEA Cream) en gewone supplementen (Eurovital DHEA 25mg). Ben je op zoek naar een zo natuurlijk mogelijk supplement? Ga dan voor Eurovital 7-KETO DHEA 100mg, een natuurlijke vorm van DHEA.

Eurovital supplementen kopen bij Bono.nl?

Volgens onderzoek brengt DHEA verlichting bij mensen met artritis, lupus, multiple sclerose, inflammatoire darmziekten, schildklierproblemen, herpesinfecties, stress, depressie, allergieën, en hormonale onevenwichtigheden. Grote kans dat de DHEA supplementen van Eurovital ook jou een handje helpen. Bekijk ons Eurovital assortiment en bestel jouw favorieten. Voor 23:59 besteld, is morgen al in huis!