Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Goli Nutrition

Goli Nutrition heeft één doel: het ondersteunen van de gezondheid, zowel die van de planeet als die van lokale gemeenschappen. Dit doen ze met hun gummies en gezonde bites, die kenmerkend zijn voor de lekkere smaak en gezondheidsvoordelen. Wist je dat Goli 1-op-1 doneert aan Vitamin Angels? Bij de aankoop van een Goli product, doneert Goli een 6 maanden voorraad essentiële vitamines voor een kind in nood.

Welke producten heeft Goli?

De allerbekendste gummies van Goli zijn de Apple Cider Vinegar Gummies. Deze gummies zijn gemaakt van echte appels en azijnzuur en zijn onder andere goed voor de spijsvertering, het afbreken van voedsel, het verhogen van het energieniveau, het regelen van de bloedsuikerspiegel en het ontgiften van je lichaam.

De Goli Nutrition Superfruits Gummies hebben dan weer een aardbei, watermeloen en framboos smaak en verbeteren de gezondheid en het uiterlijk van de huid, collageenvorming en het immuunsysteem. Verder heeft Goli Nutrition nog ASHWA Ashwagandha Gummies tegen stress en SUPER GREENS Gummies met 100% plantaardige voedingsstoffen.

Wil je liever essentiële voedingsstoffen én chocolade in één? Goli Nutrition heeft het waargemaakt met de Goli Nutrition Calm Bites met ashwagandha en Goli Nutrition Multi Bites. In een chocolade bite van maar 25 calorieën boordevol vitaminen en voedingsstoffen help jij je gezondheid een handje.

Zijn Goli gummies veilig?

Goli gummies worden gemaakt in een ultramoderne, cGMP-gecertificeerde, allergeenvrije faciliteit in de Verenigde Staten. Deze faciliteit is ontworpen om veilige, gerenommeerde producten te produceren met de hoogste kwaliteitsborging gedurende het hele productieproces. Goli gummies zijn dus in elke fase van het proces getest en veilig bevonden.

Zijn Goli gummies vegan?

Alle Goli gummies zijn vegan en vrij van: gist, tarwe, melk, eieren, gluten, soja, gelatine, pinda's, schaaldieren, zuivel, kunstmatige zoetstoffen, kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen, agave en salicylaten. Wat wil je nog meer?

Goli Nutrition producten kopen bij  Bono?

Op zoek naar vitamine gummies die én veilig én lekker zijn? Dan ben je bij Goli Nutrition op het juiste adres. Bestel je favoriete Goli supplementen bij ons voor 23.59 en je hebt het morgen in huis!