Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

KeratinMD

Heb je last van dunner wordend haar, kaalheid of kale plekken? KeratinMD heeft hier een makkelijke oplossing voor gevonden: haarvezels. KeratinMD is het zusje van het welbekende Foligain en komt dus van dezelfde fabrikant. Het is dus een Amerikaans merk en wordt niet, zoals veel andere merken, in China geproduceerd. Dan vraag je je misschien af: wat zijn haarvezels?

Wat zijn KeratinMD haarvezels?

KeratinMD haarvezels zijn een middel om haaruitval te camoufleren. De kleine haarvezels hechten namelijk aan het haar waardoor het haar voller oogt en kale plekken worden verborgen. Dit gebeurd aan de hand van statische elektriciteit. De haarvezels hechten zich namelijk als kleine magneten aan je haar waardoor het haar dikker en voller oogt. De haarvezels zorgen voor dichtheid, volume én een natuurlijke dekking. Het is wel belangrijk om de haarvezels pas aan te brengen als het haar volledig droog is, anders kunnen ze gaan klonteren.

Voor wie zijn KeratinMD haarvezels geschikt?

Haarvezels zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen met haarverlies of dunner wordend haar. Ook zijn haarvezels bruikbaar voor mensen die net een haartransplantatie hebben ondergaan.

KeratinMD producten: kies de juiste kleur

Besloten dat je haarvezels wilt uitproberen? Kies voor de juiste kleur, die het dichtst bij je eigen haarkleur is, zodat de haarvezels zo min mogelijk opvallen. Twee verschillende soorten KeratinMD haarvezels kunnen ook gecombineerd worden om de juiste kleur te bereiken. Begin wel altijd met de donkerste kleur indien je twee kleuren haarvezels met elkaar mixt.

KeratinMD heeft haarvezels in verschillende haarkleuren, zoals KeratinMD Haarvezels KastanjebruinKeratinMD Haarvezels Donkerblond en KeratinMD Haarvezels Lichtblond. Om de haarvezels zo gelijkmatig en precies mogelijk aan te brengen, is de KeratinMD Applicator Comb aangeraden.

Speciale KeratinMD formule

Breng steeds stuk voor stuk een laagje aan van de KeratinMD haarvezels en klop dit met de vingers. Verspreid vervolgens de haarvezels met een grove borstel. Herhaal dit totdat je tevreden bent met het resultaat. KeratinMD heeft daarbij een speciale formule die bestand is tegen wind, regen en sporten. Wel zo handig als je in Nederland woont! Sterker nog, de Hair Building Fibers zullen pas verdwijnen bij het wassen van het haar met shampoo.

KeratinMD producten kopen bij Bono.nl?

Benieuwd naar het effect van haarvezels op jouw haar? Probeer het uit met de KeratinMD haarvezels van hoge kwaliteit. Bekijk ons KeratinMD assortiment en kies de kleur die het best bij jouw haarkleur past. Alle kleuren hebben een voorraad van twee maanden. Voor 23:59 besteld, is morgen al in huis!