Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Kiki Curls

Kiki Curls, de haarverzorging voor dames met krullen! Heb je last van pluizige, droge of beschadigde krullen? Dan is Kiki Curls dé oplossing voor je coupe. Kiki Curls ontwikkelde speciaal voor pluizige krullen een reeks sulfaat- en proteïne vrije haarproducten die gegarandeerd het beste uit je krullen haalt door het te voeden en waar nodig herstellen!

Verzorg je krullen met Kiki Curls producten
We weten allemaal dat krullen prachtig kunnen zijn, maar tegelijkertijd zijn ze vaak ook rebels. Gladde springveer krullen, zoals in de magazines is niet iets wat vanzelfsprekend is. Het kost tijd, moeite en veel experimenteren met haarproducten. Vanaf nu hoeft dit niet meer. Kiki Curls gaat de perikelen die krullen met zich meebrengen voor je oplossen! Say goodbye to pluizige en warrige krullen.

Kiki Curls- Cleanser reinigt krullen op milde wijze
Je haar wassen, ook weer zoiets wat niet goed is als je het te vaak doet. Krullen zijn al van nature droger. Het te vaak wassen van je coupe kan schadelijk zijn voor je haar. De productie van natuurlijke oliën op je hoofdhuid wordt door te vaak wassen, aangetast. En helaas is het gevolg hiervan een geïrriteerde hoofdhuid of te vet/droog haar. Je haar raakt uit balans. Daarom ontwikkelde Kiki Curls deze milde cleanser. Een milde shampoo zonder schadelijke stoffen die je coupe reinigt en tegelijkertijd je hoofdhuid niet belast met harde ingrediënten, zoals sulfaten of alcohol. Het voedt, verzorgt en reinigt je coupe op een milde manier.

Kiki Curls- Recovery Mask voedt en herstelt krullend haar
Je pluizige krullen herstellen. Een droom voor vele Dames. Wellicht zelfs een droom waar je de hoop al van hebt opgegeven. Dit hoeft niet meer. Het herstelmasker van Kiki Curls, herstelt en voedt je krullen intensief. Na gebruik van de Recovery Mask is je coupe beduidend gezonder. Het resultaat is meteen zichtbaar. Pluisvrije krullen die er mooi bij hangen. En wist je dat je van de Recovery Mask ook een leave-in kan maken? Deze kan je overal naartoe meenemen, mocht je toch je haar af en toe intensief willen voeden zonder de rompslomp van een wasbeurt onder de douche. Zo heb je hetzelfde effect terwijl je on the go bent of gewoon voor de tv zit.

Kiki Curls- Wonder Finish definieert en beschermt krullen
Na de wasbeurt, komt wellicht één van de belangrijkste fases in je krullenroutine. Het in model brengen van je krullen. Ook wel het definiëren van krullen genoemd. Dit bepaalt hoe je coupe eruit komt te zien. Deze krullencréme van Kiki Curls geeft het haar extra voeding, definieert je krullen en beschermt je haar tegen hitte van bijvoorbeeld de föhn. Een tool die je vaak gebruikt als je krullen hebt. Zoals de naam al verklapt, dit is de finishing touch voor perfecte pluisvrije krullen!

Hoe ga je pluizige krullen tegen?
Eén van de bekendste bijkomstigheden van krullend haar is dat het vaak pluizig wordt. Dit is niet gek, aangezien krullen vaak een tekort hebben aan vocht en makkelijker afbreken. Het is dus belangrijk dat je er alles aan doet om pluizig haar te voorkomen.

  • Verzorg krullen met haarverzorging speciaal voor krullen.
  • Was je haar met lauw water.
  • Voed je haar intensief (2 a 3 keer per week) met een haarmasker.
  • Beperk het gebruik van hitte tools.
  • Gebruik hittebescherming
  • Droog je haar met een katoenen shirt of microvezeldoek.

Combineer bovenstaande tips tegen pluizig haar met het gebruik van de haarproducten van Kiki Curls. Zo kun je rekenen op prachtige pluisvrije krullen waar iedereen van omkijkt. Mocht je meer willen lezen over het tegengaan van pluizig haar, lees dan ons blogartikel hierover en kijk wat je nog zou kunnen doen om de strijd tegen pluizige haarlokken te winnen.

Kiki Curls haarverzorging bestellen bij Bono.nl?
Voor de verzorging van je krullen ben je bij Bono.nl op het goede adres. Bestel Kiki Curls haarverzorging bij ons voor 23.59 en ontvang het morgen in huis. De krullen van je dromen zijn zo dichterbij je dan je dacht!