Gratis verzenden vanaf €35

Nieuw: OASE Facial SetVerbeterhaar.nl is nu Bono!

Klantenervaringen

Bij Bono doen we er alles aan om de klanten tevreden te maken met de service die wij leveren en de producten die wij verkopen. Ben je niet tevreden? Meld het ons en we zoeken samen naar een oplossing.

In de afgelopen jaren heeft Bono erg haar best gedaan om zo veel mogelijk klanten een positieve ervaring te geven. Zoals hieronder te zien is wordt deze service tot zo ver beoordeeld met een 9,1/10 uit meer dan 1000+ onafhankelijke Thuiswinkel reviews.

Productreviews kunnen gevonden worden op de betreffende productpagina's. Ook negatieve reviews worden gepubliceerd, om een eerlijk beeld te schetsen van wat je mag verwachten.

Klantencases

Hieronder staan een paar verhalen van personen die al een lange tijd klant bij ons zijn. Ben jij een tevreden klant van Bono.nl? Dan horen wij dat graag. Jouw verhaal kan andere helpen met hun probleem. Neem gerust contact met ons op.

Naam: Mark Edwards

Leeftijd: 24 jaar

Probleem: Erfelijke haaruitval

Producten: DS Laboratories Revita Shampoo voor mannen, Foligain Haargroei Capsules, DS Laboratories Spectral DNC -N met Nanoxidil 5%

Vanaf mijn 17de had ik al last van haaruitval op de inhammen en kruin. Ik ben een aantal keer naar de dokter geweest en in eerste instantie gaf hij aan dat hier niets aan te doen was. Later heb ik alsnog Finasteride voorgeschreven gekregen maar daar kreeg ik bijwerkingen van. Daarna ben ik zelf maar op het internet gaan zoeken en las veel over de "big-3" tegen haaruitval; een shampoo, lotion en capsules. Sinds ik deze producten gebruik is mijn haaruitval niet doorgezet. Ik heb afgelopen zomer een haartransplantatie ondergaan om de schade die niet meer te herstellen was aan mijn inhammen te herstellen. Op dit moment heb ik mijn haaruitval volledig gestabiliseerd, zijn de zwakkere haren weer sterk geworden en heb ik nergens meer kalende plekken. En dit allemaal zonder schadelijke producten te gebruiken voor mijn gezondheid.

Naam: Sandra N.

Leeftijd: 49 jaar

Probleem: Haaruitval door overgang

Producten: Spectral RS tegen niet erfelijke haaruitval, Regenepure DR Shampoo

Ik heb altijd een volle bos gehad maar daar kwam een aantal jaar geleden verandering in. Door verandering in de hormoonhuishouding (overgang) kreeg ik last van meer haaruitval dan gewoonlijk. Hierdoor werd mijn haarbos dunner en ik wilde hier graag iets aan doen. Op advies van Bono ben ik de Spectral.RS tegen niet genetische haaruitval gaan gebruiken samen met de Regenepure DR. Sindsdien is de haarstatus veel beter geworden en heb ik geen haaruitval meer. De bestaande haren zijn ook dikker geworden.

Naam: Ruben S.

Leeftijd: 28 jaar

Probleem: Erfelijke haaruitval

Producten: Spectral F7

Mijn vrienden wezen mij erop dat de haren op mijn kruin wat minder werden. Niet veel later vond ik de Spectral.F7. De lotion is speciaal voor beginnend haarverlies en ik heb de haaruitval kunnen stabiliseren door simpelweg een of twee keer per dag de Spectral.F7 aan te brengen. Sindsdien zijn de haren weer wat verdikt en heb ik geen haar meer op mijn kussen gevonden na het slapen. Ik spray ook wat van de Spectral.F7 op mijn inhammen, maar dit doe ik puur ter preventie om haaruitval in de toekomst te voorkomen.

Naam: Michael B.

Leeftijd: 32 jaar

Probleem: Erfelijke haaruitval

Producten: Foligain Anti-Haaruitval shampoo voor mannen, Spectral.DNC-N met 5% Nanoxidil, Foligain Haargroei capsules

Op mijn 25ste kwam ik erachter dat mijn haargroei minder werd. De jaren daarna zijn voor mij ontzettend lastig geweest. Ik durfde niet meer zonder pet naar buiten en werd constant met mijn kaalheid geconfronteerd. Sinds 4 jaar gebruik ik de producten van Bono en ik had alleen maar gewild dat ik er 3 jaar eerder mee was begonnen. Helaas waren mijn inhammen niet meer te redden en heb ik vorig jaar een haartransplantatie laten doen. Dit in combinatie met de producten heeft echt wonderen gedaan. Mijn bestaande haargroei is alleen maar dikker geworden en valt niet meer uit. De kale plekken zijn opgevuld en het resultaat is weer een prachtige bos. Ik zit veel beter in mijn vel dan voorheen. Bedankt!

Naam: Robbert B.

Leeftijd: 22 jaar

Probleem: Erfelijke haaruitval

Producten: Regenepure DR, Spectral.DNC-N met 5% Nanoxidil

Ik heb te maken met een zeer agressieve vorm van Alopecia Androgenetica (Erfelijke haaruitval). Ik ben vroeger bij een aantal dermatologen geweest en zij gaven aan dat je de haaruitval het beste gewoon kunt accepteren. Niet veel later ben ik toch met Minoxidil en Finasteride begonnen maar kreeg last van bijwerkingen (impotentie, blauwe kringen onder de ogen en soms zelfs hoofdpijn). Ik was ten einde raad maar kwam gelukkig na een beetje Googlen op de website van Bono. Hier werd mij vertelt door Justin dat er een variant is voor Minoxidil, namelijk Nanoxidil (Spectral.DNC-N). Ik gebruik deze lotion nu ongeveer 1,5 jaar en de haaruitval is bijna helemaal gestopt. Heel af en toe vind ik nog een aantal haren in mijn handen tijdens het uitspoelen van de shampoo, maar dit is een normaal proces. Ik hoef me geen zorgen te maken over mijn haaruitval. In de toekomst laat ik misschien nog mijn haarlijn iets lager zetten d.m.v. een haartransplantatie maar zoals het nu is kan ik ook prima leven. Hartelijk dank voor de goede hulp.

Naam: Lisa C.

Leeftijd: 29 jaar

Probleem: Erfelijke haaruitval

Producten: Foligain Anti-Haaruitval shampoo voor vrouwen, Spectral.DNC-N met 5% Nanoxidil

Helaas krijgen ook vrouwen te maken met erfelijke haaruitval. Ik dacht eerst dat het kwam omdat ik mijn haar te veel aan het stylen was of dat ik te veel producten gebruikte. Na een bezoek aan de dokter en dermatoloog kreeg ik de diagnose Alopecia Androgenetica. De dermatoloog zei dat ik twee dingen kon doen; Minoxidil of Nanoxidil gaan smeren. Uiteindelijk heb ik voor de Spectral.DNC-N met 5% Nanoxidil gekozen simpelweg omdat ik geen zin had in bijwerkingen van de Minoxidil. Sinds het gebruik van de Nanoxidil zijn de haren op mijn scheiding (waar ik last had van haaruitval) een stuk dikker geworden. Ook is de haaruitval gestopt. Ik snap dat het probleem voor mannen erg is maar voor vrouwen is het nog een stuk erger. Ik ben onwijs blij met het feit dat ik niet kaler ga worden door simpelweg een lotion te smeren op de kalende plekken. Daarnaast gebruik ik een Anti-Haaruitval shampoo voor de algemene conditie van mijn haar en hoofdhuid. Mijn dermatoloog zei namelijk dat shampoos met schadelijke ingrediënten een negatieve invloed hebben op de mate van haaruitval.