Natucain

Als je het hebt over haargroei en vermindering van haaruitval op natuurlijke wijze, dan kan het niet anders dan dat je aan Natucain denkt. Natucain is 100% natuurlijk, door een arts ontwikkeld en bevat 0% hormonen. Dus geen onaangename bijwerkingen. Het resultaat is zichtbaar haar- wimper- of wenkbrauwengroei die je in 6 à 8 weken ziet!

Hoe werkt Natucain precies?

In de producten van Natucain zit de Natucain Haar Activator (MKMS24). Deze activator vermindert haarverlies met 90% en verbetert de haargroei met 93%. De uitvinding van MKMS24 is te danken aan dokter Stefanie Seyda’s die medicijnen studeerde aan de Oxford University. Haar drijfveer om een oplossing te vinden tegen haaruitval en voor het stimuleren van haargroei heeft geleid tot deze innovatieve haar activator. Het revolutionaire MKMS24 ingrediënt in Natucain zorgt voor de teruggroei van het normale haar, dus niet enkel het baby haar. Veel producten op de markt bevatten hormonen die ongewenste bijwerkingen met zich meebrengen, zoals misselijkheid, hoofdpijn, borstgroei, vettig haar en roos. 

MKMS24, Natucain Haar Activator

Natucain is ontstaan door de stamceltechnologie die afkomstig is van bamboe, tijm en linzen, 100% natuurlijke ingrediënten. Het actieve ingrediënt in Natucain is MKMS24. De haarpapil wordt door MKMS24 gestimuleerd. Door MKMS24 produceert de haarpapil eiwitten FGF7 en noggin. Noggin activeert het eiwit BMP4. Zo gaat de telegone fase (haaruitval) sneller naar de anagene fase (groeifase). Er worden dus nieuwe haren ontwikkeld. MKMS24 stimuleert het haar direct vanuit de wortel. Op deze manier verlengt het de anagene fase (groeifase). Deze manier van stimuleren vanuit de haarpapillen zorgt er bovendien ook voor dat er voldoende voedingsstoffen zijn om nieuwe haarzakjes te ontwikkelen. 

Natucain producten

Natucain heeft een uitgebreid assortiment aan producten voor haargroei. We zetten ze hier voor je op een rijtje.

Natucain Hair Activator

Natucain Hair Activator is het eerste haargroeimiddel ter wereld die alleen uit natuurlijke ingrediënten bestaat en een unieke stamceltechnologie gebruikt. Heb je last van haaruitval, dunnerwordend haar of wil je gewoon je haargroei stimuleren? Dan kan Natucain Hair Activator de oplossing zijn voor je.

Natucain Wenkbrauwserum

Je kunt er niet meer omheen overal op televisie en in de magazines zie je dames met volle wenkbrauwen waar je U tegen zegt. Echter zijn we niet allemaal gezegend met volle wenkbrauwen en moeten we haargroei een handje meehelpen. Het gepatenteerde Natucain Wenkbrauwserum met MKMS24 van helpt je wenkbrauwen dik en volumineus te worden!

Natucain Wimperserum

Droom je over vollere wimpers? Het Natucain Wimperserum kan ervoor zorgen dat je wimpers weer voller worden, zonder dat je dit moet aanvullen met wimper extensions en dergelijke. Met het 100% natuurlijke wimperserum van Natucain help je je wimpers een handje. Je moet even geduld hebben maar na een week of zes heb je wel op natuurlijke wijze langere en vollere wimpers.

Natucain haargroei producten kopen bij Bono.nl?

Wil je het haarverlies op je hoofd tegengaan? Of gewoon vollere wenkbrauwen en wimpers? Natucain kan je hierbij helpen zonder onaangename bijwerkingen. Je brengt het makkelijk aan en binnen 6 à 8 weken zie je al resultaat. Bestel je favoriete Natucain haargroei product bij  Bono.nl, zodat je snel kan genieten van de verandering! Voor 23:59 besteld, morgen in huis!