Nieuw: OASE Hair Thickening Shampoo & ConditionerShop nu

Producten

Optimox

Jodium is een essentieel element. Hoewel de belangrijkste functie ervan de productie van schildklierhormonen door de schildklier is, hebben ook andere organen in het lichaam jodium nodig om normaal te kunnen functioneren.

Werking jodium Iodoral jodium

  • Voor de vorming van schildklierhormonen
  • Voor het goed functioneren van het zenuwstelstel 
  • Ondersteunt de energievoorziening

Optimox en Dr. Guy Abraham

Dr. Guy Abraham richtte Optimox op in 1978. Hiermee wilde hij zijn vele jaren van onderzoek aanbieden. Dr. Abraham heeft uitgebreide studies verricht op het gebied van voeding, chemie, biochemie, en de eigenschappen van mineralen met de nadruk op silicaten, jodium, magnesium, goud en zilver. Hij publiceerde vele artikelen over alle aspecten van voeding. Zijn voornaamste medische belangstelling ging uit naar gynaecologie.

Dr. Abraham ontwikkelde het bij uitstek krachtige jodium/kaliumjodide supplement, Iodoral®, als een geprefereerde getabletiseerde vorm van Lugol oplossing. Om maagirritatie te voorkomen vond Dr. Abraham een colloïdaal silicabestanddeel uit, gepatenteerd als Micosolle®, evenals verschillende voedingsformules ter ondersteuning van jodiumaanvulling en algemene gezondheid. De formules van Dr. Abraham worden al vele decennia met succes gebruikt. 

Welke Iodoral jodium kopen?

Optimox biedt twee varianten jodiumtabletten aan: Iodoral 50 mg jodium en Iodoral 12.5 mg jodium. Bespreek met je huisarts wat het best bij de behoeftes van je lichaam past en bestel je jodium tabletten veilig en snel bij Bono.

Iodoral jodium kopen bij Bono.nl?

Wil je je gezondheid bevorderen met de gezondheidsvoordelen van jodium? Bekijk ons assortiment aan jodiumtabletten en bestel snel en veilig, zodat ook jij het maximale uit je lichaam haalt. Voor 23:59 besteld, is morgen in huis.