Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

OstroVit

OstroVit is een Pools merk dat sinds 2014 hoogwaardige voedingssupplementen produceert, gericht op sporters en fitnessliefhebbers. Hun assortiment is ontwikkeld met de focus op kwaliteit en consistentie, met als doel ondersteuning te bieden aan een actieve levensstijl.

Wat is OstroVit?

OstroVit staat bekend om zijn reeks supplementen die gericht zijn op mensen die actief zijn in sport en fitness. Het merk heeft zich sinds de oprichting gericht op het produceren van hoogwaardige producten.

Kenmerken van OstroVit-supplementen?

 • Ontworpen met aandacht voor de behoeften van sporters en fitnessliefhebbers.
 • Bevatten een reeks vitamines en mineralen.
 • Geproduceerd volgens hoge kwaliteitsnormen.
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten, met veel plantaardige opties beschikbaar.
 • Beschikbaar in verschillende formaten en verpakkingsmogelijkheden.

  Is OstroVit veilig om te gebruiken?

  Alle producten van OstroVit worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan de strikte regelgeving voor voedingssupplementen. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en bij twijfel altijd een arts te raadplegen.

  Is OstroVit geschikt voor vegetariërs en veganisten?

  Ja, veel van de OstroVit-supplementen zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten. Dit komt doordat de producten vaak plantaardige ingrediënten bevatten. Het is wel belangrijk om de ingrediëntenlijst te controleren voordat je een product koopt.

  Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie bij het gebruik van OstroVit?

  De tijd die nodig is om resultaten te zien bij het gebruik van OstroVit, kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de individuele gezondheid, het dieet en de trainingsroutine. 

  OstroVit Creatine

  OstroVit Creatine Monohydraat

  OstroVit Creatine Monohydraat is verkrijgbaar in een verpakking van 300 of 500 gram. Het is bedoeld als aanvulling op een actieve levensstijl, en dit supplement bevat creatine. 

  OstroVit Vitamine B

  OstroVit Vitamine B Complex

  OstroVit Vitamine B Complex (90 tabletten) is een supplement dat essentiële B-vitamines bevat. 

  OstroVit Vitamine C

  OstroVit Vitamine C

  OstroVit Vitamine C (90 tabletten) is ontworpen als een aanvulling met vitamine C. 

  OstroVit Ashwagandha

  OstroVit Ashwagandha

  OstroVit Ashwagandha Vegan (60 capsules) bevat ashwagandha, een kruid dat traditioneel wordt gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde.

  OstroVit kopen bij Bono?

  Wil je OstroVit-supplementen kopen? Dan kun je terecht bij Bono, waar je een breed assortiment aan hoogwaardige voedingssupplementen kunt vinden. Bono biedt niet alleen producten van het merk OstroVit aan, maar ook van andere gerenommeerde merken. Als je op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van voedingssupplementen, dan is Bono de juiste keuze. Bekijk hier ons OstroVit assortiment of bekijk onze andere voedingssupplementen.