Nieuw: OASE Hair Thickening Shampoo & ConditionerShop nu

Kortingscode

Hoe gebruik je de Bono kortingscode?

  • Plaats een product naar keuze in de winkelwagen.
  • Voer je Bono kortingscode in. De korting wordt nu automatisch in mindering gebracht op het totaalbedrag.
  • Vul je gegevens in bij ‘Stap 2 – Contactinformatie’ en ga verder naar ‘Stap 3 - verzenden' en daarna 'Stap 4 – Betaalwijze’ om de betaling af te ronden. 
  • Deel hoe jouw Bono aankoop bij jou in huis staat met #BonoBeautyandHealth op social media.

Ben jij straks als eerste op de hoogte van de kortingscode van Bono?

In de nieuwsbrief van Bono besteden we aandacht aan actuele thema’s en verwennen we onze lezers met scherpe aanbiedingen, inspiratie en/of kortingscodes.

Bono acties op social media

Bij Bono bedenken we veel acties en aanbiedingen waarin producten worden weggegeven en wij volgers om hun mening vragen. Wil jij op de hoogte blijven en weten hoe je mee kan doen met al onze voordeelacties? Volg ons dan op al onze socials zoals Instagram, TikTok en FaceBook. Naast dat er verschillende acties voorbij komen op onze kanalen, laten we je de fijnste beauty & health producten zien. En hebben we aandacht voor de tofste merken. We nemen ook regelmatig een kijkje in verschillende beauty & health ideeën van onze Bono-klanten. 

Nog meer Bono aanbiedingen

Geld besparen? Tot slot hebben we altijd mooie producten met aantrekkelijke Bono kortingen. Gebruik de Bono kortingscode of neem een kijkje op onze webshop. Hier vind je de fijnste haarproducten voor elke haaruitdaging en voedingssupplementen voor een vitaal leven, met korting. Grijp je kans voordat de mooiste koopjes aan je voorbij glippen. Vergeet daarnaast ook niet onze socials in de gaten te houden.