15% korting op melatonineShoppen

The Patch Brand

The Patch Brand is een innovatief merk met een unieke oplossing om jou te voorzien van de juiste dagelijkse inname van vitamines en mineralen: Vitamine Pleisters! De vitamine pleisters van The Patch Brand draag je op je huid, zodat de voedingsstoffen direct door de bloedbaan worden opgenomen. Zo geven de pleisters binnen enkele minuten, voor maximaal 24 uur, al hun ingrediënten af aan je lichaam.

Waar bestaan de patches uit? 

Elke pleister bestaat uit 3 lagen, de onderste laag bevat een unieke mix aan ingrediënten doordrenkt met actieve voedingsstoffen. Deze krachtige wordt ondersteund door de zachte (maar krachtige) plaklaag die gecoat is op de discrete patch film, die je pelt, plakt en 24 uur lang zijn werk laat doen! De pleisters van The Patch Brand zijn hypoallergeen, veganistisch, vrij van latex, parabenen, geurstoffen, waterbestendig en 100% natuurlijk.

Hoe geven de pleisters vitamines af aan het lichaam? 

De vitamine pleisters van The Patch Brand bevatten minder dan 500 Dalton (een eenheid van molecuulgewicht), wat betekent dat het gemakkelijk via de huid en in de bloedbaan wordt opgenomen. Dat betekent dat de pleisters een kleinere dosis vitamines bevatten, maar toch dezelfde werkzaamheid hebben als voedingssupplementen in de vorm van capsules en gummies. 

De 5 populairste pleisters

1. Energy

De Energy vitamine pleisters van The Patch Brand zorgen ervoor dat er geen ochtend meer is waarop jij je moe en futloos voelt. De vitamine pleisters zijn zorgvuldig doordrenkt met cafeïne, taurine, groene thee en een mix van B-vitamines: B3, B5 en B6

2. Immunity

Met de immunity vitamine pleisters van The Patch Brand versterk je je immuunsysteem. De peel & stick Immunity vitamine pleister zit bomvol van de vitamine C, zinkgluconaat, vitamine D, ginkgo en een natuurlijke boost te geven.

3. Sleep

Krijg jij maar geen goede nachtrust? Dat is verleden tijd met de Sleep vitamine pleisters van The Patch Brand. De pleisters zijn doordrenkt
met een perfecte mix van valeriaanwortel, passiebloem, hop en melatonine, zodat jij binnen enkele minuten

4. Stress Relief 

Als je dagelijks last hebt van gevoelens van onrust en stress, bieden de Stress Relief pleisters veel uitkomst. De Stress Relief Patches zijn doordrenkt met Valeriaanwortel, Passiebloem en Hop, zodat jij binnen enkele minuten de rust vindt waar je naar op zoek bent.

5. Focus

Behoeften aan een extra dosis aan focus? Dan zijn de Focus pleisters van The Patch Brand exact wat je nodig hebt! De peel & stick Focus Patch is zorgvuldig doordrenkt met Ginkgo Biloba, Bacopa Monnieri, Acetyl-L-Carnitine en Magnesium L-Threonate om je hersenen de boost te geven die het nodig heeft om je productiviteit te verhogen.

The Patch Brand pleisters kopen bij Bono.nl?

Op zoek naar een makkelijke en snelle manier om de juiste vitamines en mineralen binnen te krijgen? Benieuwd de andere patches van The Patch Brand? Bekijk ons assortiment en bestel je favoriet. Voor 23:59 besteld, is morgen al in huis!