Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

The Patch Brand

The Patch Brand is een vernieuwend merk dat een unieke manier biedt om dagelijks vitamines en mineralen in te nemen: via vitaminepleisters! Deze pleisters worden op de huid gedragen, waardoor voedingsstoffen direct in de bloedbaan terecht kunnen komen. De pleisters zijn ontworpen om hun ingrediënten geleidelijk af te geven gedurende maximaal 24 uur.

Waar bestaan de patches uit? 

Elke pleister bestaat uit 3 lagen, de onderste laag bevat een unieke mix aan ingrediënten doordrenkt met actieve voedingsstoffen. Dit wordt ondersteund door de zachte (maar krachtige) plaklaag die gecoat is op de discrete patch film, die je pelt, plakt en 24 uur lang zijn werk laat doen! De pleisters van The Patch Brand zijn hypoallergeen, veganistisch, vrij van latex, parabenen, geurstoffen, waterbestendig en 100% natuurlijk.

Hoe geven de pleisters vitamines af aan het lichaam? 

De vitaminepleisters bevatten moleculen met een laag molecuulgewicht, wat de opname via de huid kan faciliteren. Hoewel ze een kleinere dosis vitamines bevatten, zijn ze ontworpen om een aanvulling te bieden op je dagelijkse vitamine-inname.

De 5 populairste pleisters

1. Energy

De Energy vitamine pleisters van The Patch Brand zijn zorgvuldig doordrenkt met cafeïne, taurine, groene thee en een mix van B-vitamines: B3, B5 en B6

2. Immunity

De peel & stick Immunity vitamine pleister bevat vitamine C, zinkgluconaat, vitamine D, ginkgo.

3. Sleep

De Sleep vitamine pleisters van The Patch Brand zijn doordrenkt
met een perfecte mix van valeriaanwortel, passiebloem, hop en melatonine.

4. Stress Relief 

De Stress Relief Patches zijn doordrenkt met Valeriaanwortel, Passiebloem en Hop.

5. Focus

De peel & stick Focus Patch is zorgvuldig doordrenkt met Ginkgo Biloba, Bacopa Monnieri, Acetyl-L-Carnitine en Magnesium L-Threonate.

The Patch Brand pleisters kopen bij Bono.nl?

Op zoek naar een makkelijke en snelle manier om de juiste vitamines en mineralen binnen te krijgen? Benieuwd de andere patches van The Patch Brand? Bekijk ons assortiment en bestel je favoriet. Voor 23:59 besteld, is morgen al in huis!