Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Voordeelsets

Een effectieve self care routine begint bij een goede verzameling van verzorgingsproducten. De zoektocht naar geschikte producten kan er vaak in resulteren dat je met je handen in het haar zit. Het kost moeite, stress, tijd en zorgt voor een hoop frustratie. De voordeelsets van Bono brengen daar gelukkig verandering in, al de producten voor jouw perfecte self care routine zijn namelijk al zorgvuldig bij elkaar verzameld.

Waar bestaat een voordeelset uit?

De sets bestaan uit diverse verzorgingsproducten van merken die vaak samen worden gebruikt en populair zijn bij Bono.nl. Er zijn op onze website onder andere sets te vinden van haarmerken als Moroccanoil, OLAPLEX en FOLIGAIN. De genoemde sets zijn samengesteld op basis van haartypes, denk hierbij aan dun, droog en beschadigd haar, maar ook aan een gevoelige hoofdhuid, roos op de hoofdhuid of haaruitval.  Dit zorgt ervoor dat er genoeg keuze is en er altijd een set voor jou tussen zit. Maar bij Bono zijn er ook voordeelsets te vinden die huidverzorging en voedingssupplementen bevatten. 

Wat is het ‘voordeel’ van een voordeelset?

Het aanschaffen van een voordeelset is niet alleen vele malen goedkoper dan de aanschaf van losse producten. Ook de stressvolle zoektocht naar geschikte verzorgingsproducten laat je achterwege. De sets bevatten zoals eerder beschreven namelijk de essentials die nodig zijn voor een effectieve haarwasbeurt, skincare routine en aanvulling op je dagelijkse voeding.

Welke voordeelset past het beste bij mij?

Bij het selecteren van de set die het best bij jouw behoeftes aansluit is het belangrijk dat je precies weet wat jij nodig hebt. Wanneer je bijvoorbeeld opzoek bent naar geschikte haarproducten is het goed om dit op basis te doen van je haartype. Jouw haartype ontdek je door te kijken naar alle eigenschappen die jouw haar van origine heeft. Er kan hierbij onder andere gekeken worden naar de hoeveelheid haar die je hebt, de dikte van elke haar, de krul van je haar, en hoe snel je haar vet wordt. 

Stel dat je bijvoorbeeld droog haar hebt dan heeft je haar vaak behoefte aan intensief voedende producten van merken als Moroccanoil en OLAPLEX. Heb je juist last van haaruitval en dun haar? Dan kan je juist meer baat hebben bij het gebruik van de herstellende producten van FOLIGAIN. Voor haarverzorging van binnenuit kunnen haarvitamines van OASE de ideale oplossing voor jou zijn. Zo dragen de gummies bij aan mooi, lang, gezond en glanzend haar, terwijl het risico op haarbreuk verkleint wordt.

Kom je er vooralsnog niet helemaal uit welke set het beste bij jou past? Neem dan contact op met de klantenservice van Bono. Zij staan voor je klaar en helpen je graag verder!