Nieuw: OASE Hair Thickening Shampoo & ConditionerShop nu

Producten

Haarvezels

Wellicht heb je ooit al van haarvezels gehoord, en wellicht ook niet. Haarvezels zijn een middel voor het camoufleren van haaruitval. De kleine haarvezels hechten namelijk aan het haar waardoor het haar voller oogt en kale plekken worden verborgen. Deze haarvezels zorgen voor dichtheid, volume en een natuurlijke dekking voor zowel mannen als vrouwen. Wij vertellen je alles wat je over haarvezels moet weten!

Gebruik haarvezels op droog haar

Dat de haarvezels hechten aan het haar komt door statische elektriciteit. De haarvezels hechten zich als het ware als kleine magneten aan je haar waardoor het haar dikker en voller oogt. Om de haarvezels optimaal te laten hechten, is het beter om ze pas aan te brengen wanneer het haar volledig droog is. Bovendien kunnen de haarvezels gaan klonteren wanneer de haarvezels wel op nat haar zijn aangebracht. Vermijd dit dus, zodat de haarvezels optimaal aan het haar vastzitten.

Kies de juiste kleur

Haarvezels zijn beschikbaar in vele verschillende kleuren. Kies de kleur die het dichtst bij je eigen haarkleur is, zodat de haarvezels zo min mogelijk opvallen. Wist je dat je twee verschillende kleuren haarvezels ook kunt combineren voor de juiste kleur? Indien je een mix van twee kleuren gebruikt, begin dan altijd met de meest donkere kleur.

Gebruik een haarvezel applicator

Om de haarvezels gelijkmatiger en preciezer op het haar aan te brengen, kan een haarvezel applicator van pas komen. Een haarvezel applicator, zoals de KeratinMD Applicator Comb, brengt de haarvezels namelijk zo precies mogelijk aan op de plekken waar de haargroei minder wordt. Hierdoor wordt er gemakkelijk een natuurlijk resultaat bereikt.

Breng de haarvezels op de juiste manier aan

Een kleine hoeveelheid haarvezels geeft vaak al een goed en natuurlijk resultaat. Toch blijft de precieze hoeveelheid afhankelijk van de persoonlijke voorkeur en de conditie van het haar. Breng stuk voor stuk een laagje haarvezels aan en klop dit op met de vingers. Eventueel kun je het haar ook borstelen met een grove borstel, zodat de haarvezels verspreiden. Herhaal de laagjes totdat je tevreden bent met het resultaat.

KeratinMD

Een bekend haarvezel merk is KeratinMD, ook wel het zusje van Foligain en dus van dezelfde fabrikant. KeratinMD is een merk uit Amerika en wordt dus niet in China geproduceerd zoals veel andere merken. KeratinMD haarvezels zijn een oplossing voor mensen die last hebben van haaruitval of dunner wordend haar. KeratinMD heeft haarvezels in verschillende haarkleuren, zoals KeratinMD Haarvezels Kastanjebruin, KeratinMD Haarvezels Donkerblond en KeratinMD Haarvezels Lichtblond.

In maar 30 seconden transformeert dun haar in een volle bos. KeratinMD gebruikt daarbij een speciale formule die zelfs bestendig is tegen wind, regen en sporten. Sterker nog, de Hair Building Fibers zullen pas verdwijnen bij het wassen van het haar met shampoo. Wat wil je nog meer?

Haarvezel producten kopen bij Bono?

Last van dun haar of haaruitval? Haarvezels helpen je kale plekken te verbergen en het haar weer natuurlijk vol te maken. De KeratinMD haarvezels blijven daarbij zitten tot aan het wassen van het haar. Bekijk ons haarvezels assortiment en bestel je favorieten. Voor 23:59 besteld, is morgen in huis!