Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Laveen

Laveen, het vertrouwde merk voor natuurlijke gezondheid en schoonheidsproducten, is nu exclusief verkrijgbaar bij Bono. 

Het begin van Laveen

Het verhaal van Laveen begint in 2013, toen Jo voor het eerst in verwachting was van haar eerste kind. Net als veel aanstaande moeders ging ze op zoek naar producten die passen bij een bewuste en gezonde levensstijl.

Ze verlangde naar voedingssupplementen die 100% natuurlijk, suikervrij en puur waren. Maar tot haar verbazing waren zulke producten niet gemakkelijk te vinden.

Hieruit ontstond het idee om zelf een nieuw merk te creëren. Na meer dan twee jaar van onderzoek, testen en ontwikkelen in Nederland, werd Laveen geboren.

Het allereerste product dat ze introduceerden was 'Olives Drops,' met als slogan 'Biologische olijfolie, vitamines en niets meer.'

Waarom Laveen?

Steeds meer ouders maken bewuste keuzes in hun levensstijl. Ze willen alleen het beste voor henzelf, hun gezin, en voor onze planeet. Daarom zijn ze altijd op zoek naar natuurlijke en gezonde producten. 

Bewuste keuzes vergen tijd en aandacht, en soms is het moeilijk om te achterhalen waar je die vandaan kunt halen. Daarom maakt Laveen supplementen met eenvoudige ingrediëntenlijsten, zonder overbodige toevoegingen. Zo ondersteunt Laveen jouw natuurlijke levensstijl. 

Wist je dat 98% van de Laveen verpakkingen plasticvrij is? Hun doel is om tegen 2025 een 100% plasticvrij assortiment te hebben.

Laveen supplementen

Bij Bono zijn we enthousiast om Laveen's reeks voedingssupplementen en haarverzorgingsproducten met je te delen. Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld om je te helpen het beste uit jezelf te halen. Laten we eens dieper ingaan op wat Laveen te bieden heeft:

 • Laveen BIO Vega Mama Multi: Speciaal voor aanstaande moeders, compleet met essentiële voedingsstoffen.
 • Laveen Mama Multi: Ondersteuning voor moeders in alle stadia van het moederschap.
 • Laveen Vitamine C Bio Acerola: Voor een gezond immuunsysteem en stralende huid.
 • Laveen Vega Multi Compleet: Een complete multivitamine, geschikt voor vegetariërs en veganisten.
 • Laveen BIO Vega Mama Pre+Probiotica: Ondersteunt een gezonde spijsvertering tijdens de zwangerschap.

Veelgestelde vragen over Laveen

 1. Wat maakt Laveen producten anders dan andere merken?
  Laveen staat bekend om zijn gebruik van natuurlijke ingrediënten zonder medische claims, wat resulteert in hoogwaardige producten die de gezondheid en schoonheid bevorderen.

 2. Zijn Laveen producten geschikt voor veganisten?
  Ja, veel Laveen producten zijn geschikt voor veganisten, en ze zijn gemakkelijk te herkennen aan de vermelding op de verpakking.

 3. Zijn Laveen producten veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap?
  Sommige Laveen supplementen zijn speciaal bedoeld voor zwangere vrouwen. Echter, blijft het voor zwangere vrouwen van belang om voor gebruik van Laveen product een arts te raadplegen.

Laveen kopen bij Bono?

Wil je de magie van Laveen zelf ervaren? Ontdek ons Laveen assortiment op Bono.nl en voeg ze toe aan je winkelwagen. Met onze snelle levering, maken we het je gemakkelijk om jezelf en anderen te verwennen met de beste gezondheids- en schoonheidsproducten.