Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Reisset

Reizen is heerlijk, je proeft een nieuwe sfeer, ervaart andere culturen en laat je niet remmen als het om lekker eten gaat. Je beauty en haarproducten bij de hand hebben is hierbij ook een must, want wie wil er met een pluizige haardos op het vakantiekiekje staan? Reizen met grote flessen shampoo en conditioner is een no-go gezien het beperkt aantal kilo’s die je mee mag nemen in je ruimbagage. Reis je alleen met handbagage dan ben je beperkt tot flesjes met maximaal 70ml. Bij Bono.nl zit je goed, maak je reis compleet met travelsize beauty en haarproducten die ervoor zorgen dat je ook op vakantie straalt.

Welke reisset neem je mee?

Een reisset bestaat uit beauty- of haarproducten in reisformaten. Dit zijn flessen die niet meer dan 70 à 100ml aan vloeibare stof bevatten. Zo kun je ze ook in je handbagage doen. Probeer niet te smokkelen met grotere hoeveelheden, want de douanecontrole pakt het gegarandeerd af en verhuist je beauty items naar de prullenbak. Ga je toch voor grotere flessen, zorg dan dat je deze in je ruimbagage doet in plaats van je handbagage. Al met al is een reisset het handigst. Je hebt dan de beste producten in één setje mee, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over gewicht of het aantal ml. 

Reisset OLAPLEX

Last van droog of (extreem) beschadigd haar. Dan is de OLAPLEX Traveling Styling Kit onmisbaar in je koffertje. Deze set bestaat uit OLAPLEX No.1 Bond Multiplier en twee keer OLAPLEX No.2 Bond Protector. Een set die vooral geschikt is voor beschadigd en kwetsbaar haar. OLAPLEX herstelt het haar als geen ander.

Reisset VETA shampoo & conditioner 

Last van haarverlies? Dan wil je uiteraard ook op vakantie de groei van je haar blijven stimuleren. Maar reizen met grote flessen is een no-go. Neem deze sulfaatvrije travelset van VETA mee en blijf je haargroei stimuleren. Ook als je op het strand ligt op Curacao. VETA bevat saw palmetto. Dit ingrediënt, ook wel zaagpalm genoemd, heeft een DHT-blokkerend effect in de haarfollikels. Zeer geschikt dus tegen erfelijke haaruitval. 

DS Laboratories Anti-Hair Loss reisset

Je vergeet misschien wel al je zorgen als je op vakantie bent, maar het feit dat je met haaruitval kampt, is altijd aanwezig. Ook als je op reis bent. Ga ook tijdens je vakantie haarverlies tegen met de travelset van DS Laboratories. Met het groeimiddel nanoxidil (5%) bestrijd je vroegtijdig haaruitval en stimuleer je nieuwe haargroei. Je kunt zo overal ter wereld je haargroei stimuleren en zonder haarzorgen vakantie vieren.

HappySoaps reisset shampoo bars

Shampoo bars zijn helemaal hot nu. Niet gek, aangezien we allemaal bewuster omgaan  met onze wereldbol. De (shampoo) bars van HappySoaps zijn niet alleen plasticvrij, maar ook heel handig om mee op reis te nemen. Geen gedoe met lekkende flesjes of hoeveelheden die je niet mee mag nemen. Een shampoo bar mag altijd mee, omdat het niet vloeibaar is. De bars passen in elk hoekje van je koffer of tas. Naast shampoo bars, zijn er ook conditioner bars. Zo kun je je hele routine doen. Ga je voor de heerlijke Purple Rain Shampoo Bar? Of de You’re One in a Melon Shampoo Bar? Kies je favoriete bars en maak zo zelf je eigen reisset.

De ultieme reisset kopen bij Bono.nl?

Op zoek naar een reisset om je haar ook op vakantie te verzorgen met de beste haarproducten? Zo behoud je ook ver van huis een optimale haarroutine, zodat je haar gezond blijft en er altijd goed uitziet. Voor elk haartype is er een set. Bekijk ons assortiment aan reissets en kies je favoriete uit. Voor 23:59 besteld, is morgen in huis!