Bono's exclusieve lentekortingen: tot 20% op allesBekijk de kortingcodes

Top arganolie producten voor je haar!

Top arganolie producten voor je haar!

Arganolie, gewonnen uit de pitten van de Argania spinosa boom uit Marokko, is een natuurlijke olie rijk aan vetzuren en antioxidanten, waaronder vitamine E. Deze olie is populair in haar- en huidverzorging dankzij haar voedende eigenschappen.

Wat doet arganolie voor je haar?

Arganolie staat bekend om het verrijken van de haargezondheid. Het helpt het haar te beschermen en te versterken dankzij de hoge concentratie van vitamine E en antioxidanten.

arganolie voor je haar

Top arganolie producten bij Bono

Moroccanoil Treatment

Moroccanoil Treatment

Deze vloeibaar-gouden olie wordt al jaren door haarexperts gebruikt. The Treatment bevat een  unieke mix van arganolie, lijnzaadextract en siliconen.

CHI Arganoil with Moringa Oil Blend 

CHI Argan Oil

CHI Argan Oil with Moringa Oil Blend is een lichtgewicht, snel absorberende mix van oliën speciaal geformuleerd om dof, beschadigd haar te hydrateren. Rijk aan anti-oxidanten en vitamine E. Deze unieke oliemix helpt ook te beschermen tegen schade van thermische styling en UV-stralen.

Dream Cream - Haarmasker

Lola Cosmetics Dream Cream - Masker (450 gr.)

Het Dream Cream masker van het Braziliaanse merk Lola Cosmetics is een diep hydraterend masker, ideaal voor alle haartypes. Het dringt diep door en voorziet het haar van intense hydratatie.

Moroccanoil Blonde Perfecting - Zilvershampoo

Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Zilvershampoo

Moroccanoil Purple Perfecting Shampoo is een kleur-corrigerende zilvershampoo die blond, geblondeerd en grijs haar op een milde wijze reinigt en gele en oranje tonen in het haar neutraliseert. De violetpigmenten zorgen voor kleurverdieping, extra dimensie en een natuurlijke glans. Ze geven ultieme dekking en opfrissing aan het haar. De zilvershampoo is vrij van sulfaten.

CHI Arganoil with Mooring Oil Blend -Shampoo

CHI Argan Shampoo (340 ml.)

CHI Argan Oil Shampoo combineert een unieke mix van exotische oliën waaronder arganolie die droog, beschadigd haar mild reinigen.

Arganolie voor je haar kopen bij Bono?

Ontdek ons assortiment van haarverzorgingsproducten met arganolie, verrijkt met vitamine E en andere voedende ingrediënten. Bestel nu en ervaar de voordelen voor je haar. Voor 23:59 besteld, morgen in huis!