Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

De beste shampoos tegen haaruitval

De beste shampoos tegen haaruitval

Een hoop bedrijven claimen dat zij de beste shampoo tegen haaruitval verkopen. Uiteindelijk vallen de resultaten vaak tegen en bevatten de shampoos amper ingrediënten die de haargroei verbeteren. In deze blogpost vermelden we een aantal aandachtspunten voor als je een shampoo tegen haaruitval wilt aanschaffen.

 • Het is een natuurlijke shampoo, vrij van schadelijke ingrediënten zoals sulfaten, parabenen, siliconen. Deze ingrediënten reinigen de hoofdhuid, maar kunnen dit op een te agressieve manier doen, waardoor essentiële oliën van de hoofdhuid worden verwijderd. Dit kan leiden tot huidirritaties en schilfers, wat indirect de conditie van het haar kan beïnvloeden.
 • Het is een shampoo met haargroeistimulerende ingrediënten zoals biotine, koper, seleen of zink. Biotine houdt je haren sterk, koper draagt bij aan de normale pigmentatie van je haar, seleen draagt bij aan de normale haargroei en zink draagt bij aan de normale instandhouding van haar en voor het behoud van glanzend haar. 
 • Zorg ervoor dat de shampoo die je kiest bekend en aanbevolen wordt door specialisten. Er zijn veel producten op de markt met ongegronde claims. Een betrouwbare shampoo heeft vaak positieve reviews op platforms zoals Amazon.com en is ontwikkeld door een erkend bedrijf.Vrouw wast haar om haaruitval tegen te gaan

Keuze van Bono

Bij Bono hebben we drie verschillende shampoos geselecteerd die allemaal op een andere manier bijdragen aan de gezondheid van het haar. De keuze hangt af van persoonlijke voorkeur.

 1. De Regenepure DR Shampoo van Salonceuticals
  Regenepure DR doctor recommended shampoo tegen haaruitval
  Deze shampoo bevat biotine en andere ingrediënten die je haar ondersteunen. Het is ontwikkeld door Salonceuticals, een bedrijf dat zich sinds 2011 zich alleen nog maar richt op producten voor haarverzorging.

 2. De Revita Shampoo van DS Laboratories
  DS Laboratories Revita Shampoo tegen haaruitval
  Bekend in Nederland, deze shampoo bevat natuurlijke ingrediënten die de gezondheid van de hoofdhuid ondersteunen. Het verschil met Regenepure DR is de aanwezigheid van ingrediënten zoals Procyanidin B2.

 3. De Foligain Anti-Haaruitval Shampoo van Foligain
  FOLIGAIN Anti-Haaruitval Shampoo voor Mannen
  Beschikbaar in varianten voor mannen en vrouwen, deze shampoo maakt gebruik van ingrediënten zoals biotine en koper peptiden, die bijdragen aan het behoud van normaal haar. Het bevat ook andere voedingsstoffen die de conditie van het haar kunnen ondersteunen.