15% korting op melatonineShoppen

De voordelen van de Regenepure Essentials Capsules

Justin Regterschot

Justin Regterschot

De voordelen van de Regenepure Essentials Capsules

De nieuwe Regenepure essentials capsules zijn de nieuwste toevoeging aan de Regenepure anti-haaruitval productenlijn. De capsules zijn speciaal ontworpen om dunner wordend haar en haaruitval te behandelen en te voorkomen. De Regenepure producten bieden een superieure haarverzorging en bevatten alleen ingrediënten die zorgvuldig zijn onderzocht en waarvan bewezen is dat zij de hoogste kwaliteit bieden voor de haargroei. De Regenepure essentials capsules werken het beste in combinatie met andere Regenepure producten en zijn geschikt voor ieder haartype.

Vitamines in de Essentials capsules

De Regenepure essentials capsules bevatten een combinatie van krachtige aminozuren, mineralen en vitaminen die de haargroei niet alleen bevorderen maar dienen er ook voor om het bestaande haar gezond en sterk te houden. Daarnaast voorkomen deze ingrediënten dat het haar gemakkelijk breekt. Net zoals de Regenepure shampoos en conditioners zijn de essentials capsules vrij van sulfaten en parabenen. De Regenepure capsules bevatten een reeks van vitamine B die helpen bij het tegengaan van stress, een zeer belangrijke factor van haarverlies.
Vitamine B3 (Niacin), ook verwerkt in de capsules, zorgen voor een betere bloedsomloop naar de hoofdhuid en stimuleren daarmee de haargroei. Vitamine B7, ook bekend als Biotine, is niet meer weg te denken bij het stimuleren van de haargroei. Vitamine B7 zorgt ervoor dat het haar minder broos wordt waardoor het haar langer zal groeien zonder breuken. Biotine zit onder andere ook verwerkt in de Regenepure Intense Biotin Conditioner en heeft haar effectiveit met succes waar gemaakt.

Regenepure Biotin capsules tegen haaruitval

Aminozuren in de Essentials capsules

Er zijn verschillende soorten aminozuren te vinden in de Regenepure essentials Capsules die allemaal op hun eigen manier iets toevoegen aan een gezonde haargroei en het tegengaan van haaruitval. Glutamine neemt naar mate je ouder wordt af in productie wat vaak leidt tot een verminderde haargroei. Voor de aminozuur Lysine geldt hetzelfde en heeft als werking het produceren van keratine en collageen.

Zowel keratine en collageen zijn belangrijke bestanddelen als het aankomt op een gezond haargroei en sterke nagels. Een derde belangrijke aminozuur is Arginine. Arginine zorgt voor verbreding van de bloedvaten waardoor de bloedtoevoer naar de haarfollikels gestimuleerd wordt en zorgt daardoor indirect voor een gezondere haarfollikel.

Saw Palmetto
Een bijzonder belangrijke stof in de Regenepure essentials capsules is zaagpalm. De afgelopen jaren wordt zaagpalm steeds meer gebruikt in het tegengaan van Alopecia androgenetica (erfelijke haaruitval). Zaagpalm heeft een bewezen werking in het blokkeren van dihydrotestosteron (DHT), een hormoon dat de haarfollikels laat krimpen totdat de haarfollikel uiteindelijk te zwak is en afsterft.

Apple Extract Polyfenolen
Wordt gevonden in de appel zelf en in de schil. Klinische studies hebben aangetoond dat Apple polyfenolen helpen het haar dikker te laten groeien in diameter.

Kurkuma
Een kruid dat vaak wordt gebruik in de Zuid-Aziatische keuken. Kurkuma heeft een ontstekingsremmend effect op de hoofdhuid en is een krachtig anti-oxidant.

Paardenstaart extract
Heeft net zoals kurkuma een ontstekingsremmend effect en verhoogt de circulatie in de hoofdhuid. Paardenstaart extract maakt de haarfollikels dikker en sterker.

Brandnetels extract
Is een zeer stimulerende stof die niet alleen vet haar tegengaat maar ook haaruitval bestrijdt door de haarwortels te stimuleren.

Regenepure biotine capsules tegen haaruitval

De voordelen van de Regenepure essentials capsules stoppen nog niet. De capsules bevatten ook bekende mineralen zoals zink en ijzer die de huidcellen vernieuwen en het verdelen van zuurstof stimuleren. Naast zaagpalm bevatten de capsules ook andere DHT remmende stoffen. Pygeum, een natuurlijk kruiden-behandeling helpt om de productie van DHT tegen te gaan. Ten slotte bevatten de capsules soja-isoflavonen die niet alleen een kanker voorkomende werking hebben maar ook de DHT remmen. De Regenepure essentials capsules werken het beste door samen te gebruiken met andere Regenepure producten.