Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

De voordelen van de Regenepure Essentials Capsules

De voordelen van de Regenepure Essentials Capsules

De nieuwe Regenepure essentials capsules  zijn een aanvulling op de Regenepure anti-haaruitval productenlijn, ontworpen voor gebruik bij dunner wordend haar en haaruitval. Ze bevatten een zorgvuldig onderzochte mix van ingrediënten om het haar te ondersteunen. Voor optimaal resultaat wordt aangeraden deze capsules te gebruiken in combinatie met andere Regenepure producten, en ze zijn geschikt voor elk haartype.

Vitamines in de Essentials capsules

De capsules bevatten essentiële aminozuren, mineralen en vitamines, waaronder verschillende B-vitamines. Deze ingrediënten zijn geselecteerd om het haar te ondersteunen. Vitamine B3 (Niacine) is opgenomen om bij te dragen aan een normaal energieleverend metabolisme. Vitamine B7 (Biotine) is bekend om zijn rol in de instandhouding van normaal haar. De capsules zijn vrij van sulfaten en parabenen. Biotine zit onder andere ook verwerkt in de Regenepure Intense Biotin Conditioner

Regenepure Biotin capsules tegen haaruitval

Aminozuren in de Essentials capsules

De capsules bevatten diverse aminozuren die elk een rol spelen in de ondersteuning van het haar. Glutamine en Lysine zijn opgenomen voor hun algemene ondersteunende eigenschappen. Arginine is toegevoegd om de normale werking van het zenuwstelsel te ondersteunen.

Andere belangrijke ingrediënten

  • Zaagpalm: Een natuurlijk ingrediënt dat traditioneel wordt gebruikt in haarverzorgingsproducten.
  • Apple Extract Polyfenolen: Een ingrediënt uit appels en appelschillen, bekend om zijn algemene ondersteunende eigenschappen voor het haar.
  • Kurkuma: Een kruid met algemene gezondheidsondersteunende eigenschappen, inclusief antioxidantwerking.
  • Paardenstaart extract: Gebruikt voor zijn algemene ondersteunende eigenschappen voor haar en huid.
  • Brandnetel extract: Een natuurlijk ingrediënt dat traditioneel wordt gebruikt in haarverzorgingsproducten. 

Mineralen in de capsules

Regenepure biotine capsules tegen haaruitval

De capsules bevatten ook mineralen zoals zink, dat bijdraagt aan de instandhouding van normaal haar, huid en nagels, en ijzer, dat bijdraagt aan een normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine.

De Regenepure essentials capsules zijn een geavanceerde aanvulling op je haarverzorgingsroutine en kunnen het beste gebruikt worden in combinatie met andere Regenepure producten.