Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Calcium, Collageen, Foliumzuur, Ijzer, Probiotica, Visolie, Vitamine B, Vitamine D

Supplementen voor vrouwen

Supplementen voor vrouwen

Bij het streven naar een gezond leven en het maximaliseren van ons algehele welzijn, kunnen supplementen een aanvullende rol spelen. Dit geldt vooral voor vrouwen, wiens voedingsbehoeften tijdens verschillende levensfasen kunnen veranderen. Hier presenteren we acht essentiële supplementen die bijdragen aan een evenwichtige levensstijl.

Waarom supplementen?

Voor veel vrouwen kunnen supplementen een aanvulling zijn op uitgebalanceerde maaltijden. Hier zijn enkele supplementen die nuttig kunnen zijn:

1. Calcium

NOW Foods Vitamine C 1000 Complex met Calcium (180 tabletten)

Calcium ondersteunt de botten, helpt energie vrij te maken uit de voeding, is goed voor de werking van de spieren en is van belang voor het gebit. Een supplement met een hoog calcium supplement is 'NOW Foods Vitamine C 1000 Complex met Calcium'. Dit is een supplement dat naast 1000 mg vitamine C bevat in de vorm van 100 mg calciumascorbaat. 

2. Vitamine D

NOW Foods Vitamine D3 & K2 1000 IU / 45 mcg (120 vegetarische capsules)

NOW Foods Vitamine D3 & K2 1000 IU / 45 mcg is een voedingssupplement dat zowel vitamine D3 (in een dosering van 1000 IU) als vitamine K2 (45 mcg) bevat in één handige capsule. Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem en de botten. Ook speelt het een rol bij het behouden van sterke en soepele spieren. 

3. Foliumzuur

NOW Foods Foliumzuur 800 mcg met vitamine B12 (250 tabletten)

Om dit element in het dieet te ondersteunen, is er 'NOW Foods Foliumzuur 800 mcg met vitamine B12'. Dit voedingssupplement bestaat uit tabletten met 800 mcg foliumzuur en een extra hoeveelheid vitamine B12. Foliumzuursuppletie verhoogt de folaatstatus van de moeder. Een lage folaatstatus van de moeder is een risicofactor voor het ontstaan van een open ruggetje bij de zich ontwikkelende foetus.

4. IJzer

Lindens IJzer 14 mg (120 tabletten)

IJzerinname is bijzonder uitdagend voor veganisten en vegetariërs, en zwangere vrouwen die een hogere ijzerbehoefte hebben naarmate hun bloedtoevoer toeneemt. Om deze uitdaging aan te pakken, is 'Lindens IJzer 14 mg' een goede keuze. Dit voedingssupplement bestaat uit tabletten met een ijzerdosering van 14 mg per tablet. De verpakking bevat 120 tabletten, ontworpen om te helpen bij het onderhouden van voldoende ijzerniveaus in het lichaam.

5. B-vitamines

NOW Foods Vitamine B12 5.000 mcg (60 zuigtabletten)

Voor wie op zoek is naar een aanvulling van vitamine B12, is 'NOW Foods Vitamine B12 5.000 mcg' een uitstekende optie. Dit product is een voedingssupplement bestaande uit zuigtabletten met een hoge dosering van 5.000 mcg vitamine B12 per tablet. Vitamine b12 ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid/moeheid. Ook speelt het een belangrijke rol in het functioneren van zenuwen.

6. Visolie

NOW Foods Ultra Omega 3 (180 softgels)

Visolie is een populaire dagelijkse supplement om de behoefte aan omega-3-vetzuren te vervullen. Een supplement zoals 'NOW Foods Ultra Omega 3' is een een voedingssupplement dat hoge kwaliteit visolie levert in de vorm van softgels, speciaal geformuleerd om de inname van deze essentiële vetzuren te ondersteunen.

7. Collageen

SugarBear Women's Multi'SugarBear Women's Multi' is een voedingssupplement dat is ontworpen voor vrouwen.  Hoewel het niet specifiek een collageensupplement is, bevat het collageen en een breed scala aan vitamines en mineralen. 

8. Probiotica

NOW Foods Probiotic-10 25 miljard capsules

NOW Foods Probiotic-10 25 miljard capsules bevat een hoge concentratie van tien verschillende soorten probiotica, met een totaal van 25 miljard levensvatbare organismen per capsule.

De 8 meest essentiële supplementen voor vrouwen

Hormoonbalans

Hormoonbalans is een belangrijk aspect van de gezondheid van vrouwen. Het behouden van een gezonde levensstijl, inclusief slaap, voeding en lichaamsbeweging, is essentieel. Supplementen kunnen een ondersteunende rol spelen in het behouden van deze balans.

De beste supplementen voor vrouwen koop je bij Bono

Bij Bono vind je een breed assortiment aan supplementen die een aanvulling kunnen zijn op een gezonde levensstijl. Voor 23:59 besteld, is het de volgende dag in huis.