Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Haarvezels: Wat zijn het en hoe dragen deze bij aan een vollere bos haar?

Haarvezels: Wat zijn het en hoe dragen deze bij aan een vollere bos haar?

Het dunner worden van het haar brengt heel wat onzekerheden met zich mee. Gelukkig is er tegenwoordig een oplossing voor deze aanslag op het zelfvertrouwen: haarvezels. Maar wat zijn haarvezels nou precies en hoe dragen deze bij aan een boost voor het zelfvertrouwen? Wij zochten voor jou het antwoord hierop.

Haarvezels

Haarvezels zijn vezeltjes die zich aan je echte haar hechten, waardoor je kale plekken kunt verbergen. Deze vezels zijn gemaakt van organische, biologische keratine eiwitten. Keratine is hetzelfde eiwit dat voorkomt in ‘echt’ haar en is tevens de belangrijkste bouwsteen. De vezels zelf zijn statisch geladen waardoor je het heel gemakkelijk op het haar en de hoofdhuid aanbrengt. Deze vezels hechten zich dan als het ware aan jouw eigen haar waardoor het haar voller oogt.

De vezels zijn zo klein dat het ook wel poeder wordt genoemd. Ze worden bij ons gemaakt van de hoogste kwaliteit vezel en gesneden met een laser. De zuiverheid in de haarvezels die wij verkopen is zeer hoog en bevat een uniek complex.

Wat heb je aan haarvezels?

Haarvezels zijn make-up voor het haar. Het is een cosmetisch middel dat de dunnere plekken op de hoofdhuid camoufleert. Daarnaast hechten de haarvezels zich aan de haren waardoor er meer body wordt gecreëerd. Hierdoor krijg je een optisch volle bos. Naast het bedekken van zichtbare kale plekken op het hoofd, kunnen haarvezels ook ingezet worden in de periode voor een haartransplantatie, wanneer het haar dun is. Ook kunnen haarvezels worden ingezet na het doen van een haartransplantatie wanneer het eindresultaat nog niet zichtbaar is. Het duurt namelijk 14 maanden voor het eindresultaat van een haartransplantatie.

Zo is het verschil in de loop naar het eindresultaat van de haartransplantatie toe minder groot doordat de haarvezels je haar al voller doen lijken. Het zorgt voor een natuurlijke overgang van dun naar vol haar.

Haarvezels voor dikker lijkend haar: Hoe werkt het?

Hoe werken haarvezels?

Haarvezels zijn erg simpel in gebruik. Je strooit ze over het haar en dat is het. De haarvezels doen zelf namelijk al het werk. Doordat ze statisch geladen zijn, hechten ze zich aan het natuurlijke haar. Daarnaast verdwijnen kale plekken als sneeuw voor de zon. De KeratinMD® fibers laten geen sporen achter en zijn voor het menselijk oog niet zichtbaar. Zelfs een fietstocht door barre weersomstandigheden is geen probleem. Ook tegen wind, regen en sporten zijn de haarvezels bestendig. De haarvezels laten pas los wanneer je het haar wast met shampoo.

Een handig product is de Hair Building Fibers Applicator Comb: een speciale kam om haarvezels nauwkeurig te kunnen aanbrengen voor de perfecte haarlijn. Het gebruik van deze optionele producten levert extra glans en volume als resultaat.

Veelgestelde vragen

Tot slot hebben wij nog een aantal veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

Voor wie zijn haarvezels geschikt?
Haarvezels zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen die te maken hebben met haarverlies of dunner wordend haar. Ook kunnen de haarvezels ingezet worden in de aanloop naar en na het ondergaan van een haartransplantatie. Tot slot is het een uitkomst voor mensen met een laag zelfvertrouwen veroorzaakt door haaruitval.
Zullen de haarvezels opvallen?
Doordat de haarvezels zo verfijnd zijn, zijn ze niet zichtbaar voor het menselijk oog. Zelfs van dichtbij zal niemand het kunnen waarnemen. Doordat onze haarvezels zo goed hechten, vlekken ze niet op kleding of meubels en kun je er zelfs mee slapen.
Hoe kies ik de juiste kleur?
Wij verkopen maar liefst 8 verschillende kleuren, waaronder grijs. Wanneer jouw kleur tussen precies 2 kleuren in zit, is het verstandig om beide kleuren aan te schaffen. We raden aan om dan eerst de donkere kleur aan te brengen.
Kan ik andere haarproducten gebruiken in combinatie met haarvezels?Haarvezels dienen aangebracht te worden op droog haar. Mocht je gebruik willen maken van een stylingproduct, breng de haarvezels in dat geval erna pas aan.

Haarvezels van KeratinMD

Ben je nu helemaal toe om je zelfvertrouwen een boost te geven? Wil jij ook binnen 30 seconden een vollere bos haar én de kale plekken bedekt hebben? Bekijk dan ons assortiment haarvezels. Heb je nog vragen over haarvezels of andere producten? Neem dan contact met ons op.