Nieuw: OASE Hair Thickening Shampoo & ConditionerShop nu

Hoe verhoog je als vrouw je libido? Ontdek de beste lustopwekkers

Shade

Shade Cybulkiewicz

Hoe verhoog je als vrouw je libido? Ontdek de beste lustopwekkers, supplementen en vitamines.

Als vrouw is het soms moeilijk om je libido op peil te houden. Je hebt het druk met werk, gezin en sociale verplichtingen, en dan schiet je seksleven er wel eens bij in. Maar gelukkig zijn er manieren om je libido te verhogen, zodat je weer kunt genieten van seksuele intimiteit met je partner. In dit blogartikel ontdek je de beste lustopwekkers, supplementen en vitamines die je daarbij een handje helpen.

Hoe kan je als vrouw je libido verhogen?

Er zijn verschillende manieren om je libido te verhogen. Hieronder geven we  je een aantal tips die je helpen om weer meer zin te krijgen in seks.

 • Zorg voor voldoende slaap: Als je moe bent, heb je minder zin in seks. Zorg daarom voor voldoende slaap. Probeer minimaal zeven uur per nacht te slapen, en ga op tijd naar bed.

 • Eet gezond: Een gezonde voeding kan bijdragen aan een gezond libido. Zorg voor voldoende groenten, fruit en volkoren producten, en beperk de inname van suiker en alcohol.

 • Beweeg regelmatig: Beweging kan bijdragen aan een betere doorbloeding, en daarmee ook aan een beter libido. Zorg daarom voor voldoende lichaamsbeweging, zoals wandelen, fietsen of zwemmen.

 • Verminder stress: Stress kan een negatieve invloed hebben op je libido. Probeer daarom stress te verminderen, bijvoorbeeld door yoga, meditatie of ademhalingsoefeningen.

 • Praat erover: Als je weinig zin hebt in seks, kan dat ook te maken hebben met emotionele of relationele problemen. Praat erover met je partner, een vriendin of een professional.

Libido verhogen met supplementen bij Bono

Wat zijn de beste lustopwekkers voor vrouwen?

Als je je libido wilt verhogen, kun je ook gebruik maken van lustopwekkers. Hieronder vind je een aantal natuurlijke lustopwekkers die je daarbij kunnen helpen.

 • Maca voor verhoging libido vrouw
  Maca: Maca is een wortel die vooral groeit in Peru. Het wordt gebruikt alsnatuurlijk middel om het libido te verhogen. Maca kan ook helpen bij hetverminderen van stress en het verbeteren van het energieniveau.
 • Yohimbe: Yohimbe is een kruid dat wordt gebruikt om het libido te verhogen. Het kan ook helpen bij het verminderen van angst en depressie.
 • Tribulus Terrestris: Tribulus terrestris is een plant die vooral groeit in India en China. Het wordt gebruikt om het libido te verhogen en kan ook helpen bij het verbeteren van de vruchtbaarheid.
 • Damiana: Damiana is een plant die vooral groeit in Mexico en Midden-Amerika. Het wordt gebruikt als natuurlijk middel om het libido te verhogen en kan ook helpen bij het verminderen van angst en stress.
 • Ashwagandha: Ashwagandha is een plant die vooral groeit in India en Afrika. Het wordt gebruikt om het libido te verhogen en kan ook helpen bij het verminderen van stress en angst. In ons blogartikel over ashwagandha lees je meer over de voordelen van deze plant.

Het is belangrijk om te weten dat deze lustopwekkers niet voor iedereen geschikt zijn. Sommige lustopwekkers kunnen bijvoorbeeld bijwerkingen hebben of kunnen in combinatie met medicijnen voor problemen zorgen. Overleg daarom altijd met een arts voordat je lustopwekkers gaat gebruiken.

Welk supplement voor libido?

Naast lustopwekkers zijn er ook supplementen die kunnen bijdragen aan een gezond libido. Hieronder vind je een aantal supplementen die je daarbij kunnen helpen.

 • l-argine supplement voor hoger libido vrouw
  L-arginine: L-arginine is een aminozuur dat de bloedtoevoer naar de genitaliën kan verbeteren. Hierdoor kan het libido worden verhoogd.

 • Ginseng: Ginseng is een kruid dat wordt gebruikt om het libido te verhogen. Het kan ook helpen bij het verbeteren van het energieniveau en het verminderen van stress. Lees in het blogartikel over ginseng meer over deze kruid.

 • Ginkgo Biloba: Ginkgo biloba is een kruid dat wordt gebruikt om de bloedtoevoer naar de genitaliën te verbeteren. Hierdoor kan het libido worden verhoogd.

 • Muira Puama: Muira Puama is een plant die vooral groeit in Brazilië. Het wordt gebruikt om het libido te verhogen en kan ook helpen bij het verminderen van vermoeidheid.

Welke vitamine voor libido vrouw?

Bepaalde vitamines kunnen bijdragen aan een gezond libido bij vrouwen. Hieronder vind je een aantal vitamines die je daarbij kunnen helpen.

 • Vitamine D voor verhoging libido vrouw
  Vitamine D: Vitamine D kan bijdragen aan een gezonde hormoonbalans. Een tekort aan vitamine D kan leiden tot een verminderd libido.
 • Vitamine B6: Vitamine B6 kan bijdragen aan een gezonde hormoonbalans en een gezonde bloedtoevoer naar de genitaliën.
 • Vitamine E: Vitamine E kan bijdragen aan een gezonde bloedtoevoer naar de genitaliën.
 • Vitamine C: Vitamine C kan bijdragen aan een gezonde hormoonbalans en een gezond immuunsysteem.

Veelgestelde vragen (FAQ's) over het verhogen van je libido als vrouw

Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen over het verhogen van het libido bij vrouwen.

Wat verhoogt het libido bij vrouwen?
Natuurlijke activiteiten zoals sporten, een gezond dieet en het verminderen van stress kunnen het libido bij vrouwen verhogen.

Welk hormoon zorgt voor zin in seks bij vrouwen?
Het hormoon testosteron speelt een belangrijke rol bij het libido van vrouwen.

Wat veroorzaakt hoog libido?
Een hoog libido kan worden veroorzaakt door hormonale veranderingen, medicatie, nieuwe partners of experimenten met nieuwe seksuele activiteiten.

Hoe verhoog je je libido op een natuurlijke wijze?
Het verhogen van lichamelijke activiteit, het eten van voeding rijk aan zink en vitamine B6, en het verminderen van stress door middel van ontspanningsoefeningen, meditatie, yoga en massages kunnen op een natuurlijke wijze het libido van vrouwen verhogen.

Je libido verhogen met supplementen bij Bono?

Verhoog je graag op een eenvoudige manier je libido? Overweeg dan eens om supplementen te gebruiken die je hier een handje bij helpen. Bekijk ons assortiment en start vandaag nog met het verhogen van je libido! Voor 23:59 besteld, is morgen in huis.