Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Is een CHI stijltang de beste stijltang?

Is een CHI stijltang de beste stijltang?

Op zoek naar de beste stijltang? Misschien weet je het nog van YouTube video’s die je vroeger keek, maar CHI wordt al jaren geroemd als dé beste stijltang. Maar waarom eigenlijk? En welke producten moet je gebruiken om je haar te beschermen van de hitte? We leggen het je uit in deze blog.

Waarom een CHI stijltang?

Als je googled op 'de beste stijltang', kom je al gauw bij CHI stijltangen terecht. CHI mag dan redelijk prijzig zijn, maar heeft keramische platen met nano-zilver technologie, die hem beter maakt dan andere stijltangen. De enige echte concurrent zijn GHD stijltangen, maar daarvoor moet je wel twee à drie keer zoveel neerleggen als die van CHI. CHI stijltangen geven perfect glad, glanzend en niet uitgedroogd haar en gaan zoveel mogelijk beschadiging tegen. Ook hebben CHI stijltangen een lange snoer zodat je overal bij kan, en zijn ze energiezuiniger dan de meeste stijltangen.

Daarnaast hebben CHI stijltangen een hoogste temperatuur van wel 220°C dat binnen 30-60 seconden bereikt wordt. Ook hebben ze een automatische uitschakeling na een uur, al moet je natuurlijk zelf ook opletten. Lees de CHI stijltang ervaringen en je weet zeker dat je een CHI stijltang wilt hebben. 

Welke CHI stijltang is het beste?

CHI G2 Ceramic stijltang Auto Shut-Off

CHI G2 stijltang

De CHI G2 Ceramic stijltang Auto Shut-Off heeft een bekroond ontwerp van keramische platen met titanium. Hierdoor beschadig je je haar minder. Door de geavanceerde technologie warmt de stijltang in 40 seconden al op en is de stijltang duurzaam. Je kunt zelf de gewenste temperatuur instellen op basis van je haartype, er zijn wel 27 verschillende temperatuurstanden (tussen de 80°C en 220°C). De stijltang geeft veel controle en comfort tijdens het stijlen en geeft je direct pluisvrij haar. Daarbij schakelt de stijltang zichzelf na 60 minuten uit en is de kabel wel drie meter lang. Hoewel de stijltang een investering is, kan de stijltang jaren mee.

Specificaties:

 • Temperatuur tot 220 °C.
 • 27 Temperatuurstanden
 • Automatische uitschakeling na 60 minuten

Voordelen:

 • Keramische doordrenkte borden
 • Gebogen randen
 • Wordt geleverd met een draaibaar snoer van 3 meter
 • Aanpasbare temperatuur
 • Makkelijk te gebruiken
 • Langdurig bruikbaar

CHI Luxury Stijltang 1 inch

CHI Luxury Iron

De CHI Luxury Stijltang 1 inch bestaat wederom uit volledig keramische platen van hoge kwaliteit. Deze stijltang warmt al in10 seconden op en is dan klaar voor gebruik. De CHI Luxury Stijltang heeft 6 temperatuurstanden (tussen de 160°C en 215°C). Wederom schakelt de stijltang zichzelf na 60 minuten uit en heeft deze stijltang een kabel van twee meter. Wat is dan het verschil met de CHI G2 Ceramic stijltang Auto Shut-Off? In prijs verschillen ze niet veel, alleen heeft de CHI Luxury Stijltang 1 inch brede keramische plaat en 4 inch lange platen waardoor je meer haar in één keer kan gebruiken.

Specificaties:

 • Temperatuur tot 215 °C.
 • Zes Temperatuurstanden
 • Automatische uitschakeling na 60 minuten

Voordelen:

 • Keramische doordrenkte borden
 • Wordt geleverd met een draaibaar snoer van twee meter
 • Aanpasbare temperatuur
 • Makkelijk te gebruiken
 • Langdurig bruikbaar

Wat kun je met een CHI stijltang?

Haar steilen met een stijltang

Stijl haar door stijltang

Wil je steil haar, maar is je eigen haar niet steil genoeg of heb je krullen? Met een stijltang kun je natuurlijk steilen. Maar hoe doe je dat precies?

 1. Borstel je haar goed door en gebruik hierbij hittebescherming over het hele haar.
 2. Steek het bovenste gedeelte van je haar op om goed bij de onderkant van je haar te komen.
 3. Verdeel de onderkant van je haar in links en rechts.
 4. Zet de stijltang op je gewenste temperatuur. Als je vaak je haar steilt, helpt hittebescherming zoals de CHI Keratin K-Trix 5 en een lagere temperatuur tegen haarschade.
 5. Gebruik je hand, maar liever borstel om een pluk te pakken en de stijltang langs je haar te halen. Houd de stijltang nooit te lang op één plek, want dan kan je haar verbranden en afbreken.
 6. Haal dit voor alle plukken.
 7. Gebruik hairspray om het steile effect langer te behouden.

Haar krullen met een stijltang

Haar krullen met stijltang

Als je meer van krullen bent, kan je ook krullen maken met een stijltang, al vaardigt dit meer moeite dan steilen. Maar hoe maak je krullen met een stijltang? Zo dus:

 1. Borstel je haar goed door en gebruik hierbij hittebescherming over het hele haar.
 2. Steek het bovenste gedeelte van je haar op om goed bij de onderkant van je haar te komen.
 3. Verdeel de onderkant van je haar in links en rechts.
 4. Zet de stijltang op je gewenste temperatuur.
 5. Zet de stijltang horizontaal onder de pluk die je wilt krullen. Laat de pluk aan de bovenkant van de stijltang vallen en haal de pluk er via de achterkant in.
 6. Trek de stijltang naar beneden en voilá je hebt een krul.
 7. Herhaal dit voor alle plukken.
 8. Gebruik haarspray om de krullen nog langer te behouden.

CHI haarproducten voor het gebruik van hitte tools

Gebruik altijd hittebescherming bij het gebruik van hitte tools. Op zoek naar producten die je look langer vasthouden? CHI heeft het, allen vrij van parabenen, sulfaten, gluten en ook dierproefvrij.

CHI Keratin K-TRIX 5 hittebescherming

CHI hittebescherming

Als je een stijltang gebruikt, werk je met hoge temperaturen. Om je haar hiervoor te beschermen, is een hittebescherming nodig. De CHI Keratin K-TRIX 5 hittebescherming maakt de haarschubben glad in combinatie met een hitte tool. De CHI hittebescherming is zowel een hittebescherming als leave-in treatment, zo blijft het resultaat wel vijf dagen zitten (als je je haar één keer per dag wast). Je haar wordt zacht, pluisvrij én beschermt door de hitte van de tools.

CHI Keratin Flexible Hold Hairspray

CHI hairspary

Op zoek naar een goede haarspray? De CHI Keratin Flexible Hold Hairspray bevat keratine, een lichaamseigen proteïne in haar, huid en nagels. Keratine vermindert in het haar door chemische behandelingen (verven), verkeerde haarproducten, hitte tools, chloorwater, weersomstandigheden en schadelijke stoffen. Hierdoor krijg je pluizig en droog haar. Door producten met keratine te gebruiken, wordt het keratine gehalte in het haar weer aangevuld en breken de haren minder snel. Daarbij gaat deze keratine haarspray pluis tegen en heeft het een flexibele hold.

CHI Keratin Silk Infusion Leave-in Treatment

CHI leave-in treatment

De CHI Keratin Silk Infusion Leave-in Treatment is verrijkt met zijde, tarwe en soja proteïnen om droog, beschadigd haar te versterken. De leave-in treatment behandelt de schubbenlaag van het haar om zo pluizig haar te verminderen. Met behulp van antioxidanten herstel en hydrateer je het haar weer. Deze leave-in treatment beschermt ook tegen hitte, waardoor die zowel voor als na de stijltang bruikbaar is. De CHI Keratin Silk Infusion Leave-in Treatment is al voor €4,40 beschikbaar om het met 15 ml uit te proberen. 

CHI stijltang kopen bij Bono?

Overtuigt van de kracht van CHI stijltang? Kies voor een investering van kwaliteit en ga voor de beste stijltang mogelijk. Toch op zoek naar iets anders? Het CHI assortiment bestaat uit CHI haarproducten met arganolie, keratine en stylingproducten voor mannen. Of ga gewoonweg voor de CHI shampoo en conditioner. Voor 23:59 besteld, is morgen al in huis!

Bronnen: