Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Sulfaatvrije en vegan haarverzorging voor beschadigd en droog haar.

Sulfaatvrije shampoo Lola Cosmetics

Lola Cosmetics. Een Braziliaans sulfaatvrije merk die de beauty industrie naar een andere level tilt. Zo steekt het merk niet alleen vanwege de kwaliteit en resultaat uit, maar ook vanwege de maatschappelijke verantwoording dat het merk op zich neemt. De producten van Lolita zijn allemaal vegan, sulfaat-, parabeen- en plasticvrij. Echt een merk die om de wereld en de kracht van de vrouw geeft. De powervrouw ontwerpen van het Braziliaanse merk maken echt een statement in je badkamer!

Parabeen- en sulfaatvrije shampoo 

Dat sulfaatvrije haarverzorging milder en zachter is voor je haar en hoofdhuid hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Ook het Braziliaans merk Lola Cosmetics is zich ervan bewust en slaagde erin een uitgebreid sulfaatvrij assortiment shampoos uit te brengen. Voor ieder haartype een is er een product dat inspeelt op de behoeften van het haar. Niet alleen zijn de haarproducten sulfaatvrij. Daarnaast zijn de producten van Lola Cosmetics ook nog duurzaam, vegan, parabeenvrij en siliconenvrij. Wist je dat de verpakkingen van Lola Cosmetics biologisch afbreekbaar zijn? De verpakkingen breken binnen vier jaar af.

lola cosmetics op Bono.nl

Natuurlijke ingrediënten Lola Cosmetics 

Lola Cosmetics’ haarproducten bestaan voor het grootste deel uit natuurlijke ingrediënten. De geselecteerde ingrediënten zijn altijd voedend. Denk aan ingrediënten, zoals arganolie, jojoba olie, kokosolie en keratine. Met de hydraterende eigenschappen van deze producten krijgt je haar een grondige boost. Na gebruik straalt het haar en oogt het weer gezond.

Lola Cosmetics haarlijnen

Morte Súbita - droog en (extreem) beschadigd haar

Lola Cosmetics Morte Súbita Masker (450 gr.)

Heb je last van haar zo droog als stro? En ontelbaar veel gespleten haarpuntjes? Dan wordt het tijd dat je de haarproducten van Morte Subita toepast in je haarroutine. Je haarlokken worden gehydrateerd dankzij de natuurlijke ingrediënten: jaborandi extract, jojoba olie en aloë vera. De Morte Súbita lijn bestaat uit een: vaste en vloeibare shampoo, conditioner, haarmasker en een herstelspray. 

Dream Cream - droog en pluizig haar

Lola Cosmetics Dream Cream Masker (450 gr.)

Doet je haar alleen maar wat het zelf wilt. Overal pluizige sprietjes die uitsteken en waar het rechts hoort te gaan, gaan je lokken naar links? Oftewel wild en rebels haar. Dan moet je Dream Cream in je leven betrekken. Zo zijn al je haarproblemen verleden tijd. Met ingrediënten zoals arganolie, zonnebloemolie, cupuaçu en avocado boter kan dit ook niet anders. Maak je ook je haardroom waar met de haarproducten van Dream Cream? De Dream Cream lijn bestaat uit een deep conditioning haarmasker en een shampoo.

Rapunzel - droog/kwetsbaar haar en haarverlies

Lola Cosmetics Rapunzel - Rejuvenating Shampoo

Is het je de laatste tijd opgevallen dat je doucheputje en haarborstel steeds voller raken met haar? Of dat je haar steeds slapper en dunner wordt? Rapunzel geeft het haar weer volume en verfrist je hoofdhuid. De Rapunzel lijn bestaat uit: een shampoo, een melk haarspray en een tonic.

Ondulados Lola Inc. - golvend haar

Lola Cosmetics Ondulados Lola Inc Conditioner

Heb jij van die prachtige golven die er niet elke dag prachtig bij hangen? Ondulados Lola Inc. definieert je golven en brengt weer de glans die je al lang niet meer gezien hebt terug. Ook gaat deze lijn pluizig haar tegen. Dit allemaal terwijl het op een milde manier reinigt. Deze eigenschappen zijn te danken aan de natuurlijke ingrediënten waarmee de producten zijn verrijkt. Zo bevat Ondulados Inc. goudsbloem, lijnzaad, en gember hydrolaat. De producten zijn zo zacht voor je haar en hoofdhuid dat je ze dagelijks kan gebruiken. De Ondulados Inc. lijn bestaat uit de volgende haarproducten: co-wash conditioner, shampoo en een haarcrème. Geef je je golvende haarlokken ook een boost met Ondulados Inc.?

Meu Cacho Minha Vida - krullend en pluizig haar

Lola Cosmetics Meu Cacho Minha Vida - Moisturizing Mask (450 gr.)

Ben jij gezegend met kroeshaar dat je niet gemakkelijk kan temmen? Meu Cacho Minha Vida is dan je redding. De viscose formule verzacht het haar. Ook brengt deze lijn extra vocht in je haar en zorgt het ervoor dat je haar elasticiteit behoudt. Dit effect heb je te danken aan de patauá olie, groenten extracten en kokosolie die rijkelijk verwerkt zijn in de haarproducten van deze lijn. De Meu Cacho Minha Vida lijn bestaat uit: krullengel, conditioner, shampoo, haarcrème en een haarmasker. Tover je ongetemde kroeshaartjes in mooie gedefinieerde krullen.

Lola Cosmetics haarverzorging bestellen bij Bono?

Wil je je coupe een sulfaatvrije en parabeenvrije boost geven? Je haar voeden met natuurlijke en voedende ingrediënten, zoals kokosolie, jojoba olie, goudsbloem en aloë vera? Dat kan met de duurzame haarproducten van het Braziliaanse merk Lola Cosmetics. Voor alle haartypen hebben we een haarlijn die je haar omtovert naar de gewenste textuur. Bekijk ons assortiment aan haarverzorging van Lola Cosmetics en kies je favorieten. Voor 23:59 besteld, is morgen in huis.