Nieuw: OASE Hair Thickening Shampoo & ConditionerShop nu

Dihydrotestosteron, Haaruitval, Haarverlies, Trioxidil

Trioxidil tegen haaruitval (nieuw ingrediënt van Foligain)

Justin

Justin Regterschot

Trioxidil tegen haaruitval (nieuw ingrediënt van Foligain)

Trioxidil is een nieuwe ingrediënten complex van Foligain welke haaruitval en dunner wordend haar op drie manieren tegengaat. In dit blog lees je alles wat je moet weten over dit nieuwe ingrediënt van Foligain.

Er zijn een hoop verschillende oorzaken die voor haaruitval en dunner wordend haar zorgen. Erfelijke factoren, stress, gebrek aan vitaminen en mineralen, zwangerschap, leeftijd en verandering in de hormoonhuishouding zijn een aantal voorbeelden hiervan.

Ongeacht de oorzaak is haaruitval of dunner wordend haar een vervelend probleem voor zowel mannen als vrouwen. Het vinden van een oplossing hoeft alleen niet net zo vervelend te zijn. Tegenwoordig zijn er een hoop onderzoekers bezig om te achterhalen welke processen voor haaruitval en dunner wordend haar zorgen en om te kijken hoe ze deze problemen kunnen oplossen.

Recentelijk hebben onderzoekers uit de haaruitval industrie een unieke mix van klinisch bewezen ingrediënten weten te bundelen als oplossing tegen haaruitval en dunner wordend haar. Het ingrediënt wat hier uit kwam hebben zij Trioxidil genoemd. Trioxidil is volledig uniek in haar werking door gebruik te maken van DHT-blokkers, botanische stoffen en ingrediënten om dik, vol en fijn haar te creëren. Trioxidil werkt op drie verschillende manieren, vandaar de naam Trioxidil.

Hoe werkt Trioxidil tegen haaruitval?

  1. Aanvullen van eiwitten en het blokkeren van DHTTrioxidil
    Trioxidil maakt gebruik van klinisch bewezen ingrediënten om het hormoon dihydrotestosteron te blokkeren. Dihydrotestosteron (DHT) zorgt ervoor dat de haarfollikels verschrompelen waardoor de haarcyclus wordt verkort. Uiteindelijk zijn de haarfollikels te zwak om een haar te produceren. Wanneer er niets tegen dit proces gedaan wordt zullen er kalende plekken ontstaan op de hoofdhuid. Naast het blokkeren van dihydrotestosteron in de haarfollikels zorgt Trioxidil er ook voor om de haarfollikels van essentiële eiwitten te voorzien. Eiwitten zijn belangrijk om dikker en voller haar te produceren.

  2. Bestrijden van dunner wordend haar
    In veel gevallen begint de haaruitval met dunner wordend haar voordat het volledig stopt met groeien. Trioxidil richt zich op het voorkomen van het dunner worden van het haar door dit juist te verdikken en de haargroei te stimuleren. Met behulp van krachtige bioactieve stoffen bestrijdt Trioxidil de belangrijkste oorzaken van het dunner worden van het haar en versterkt het de haargroei van binnenuit. Ook zorgt het Trioxidil complex voor een betere circulatie van de hoofdhuid d.m.v. loposfeer microemulsietentechnologie. Hierdoor kunnen de voedingsstoffen de haarfollikels (haarzakjes) beter bereiken.

  3. Gezonde hoofdhuid
    De hoofdhuid wordt vaak over het hoofd gezien wanneer het gaat over haaruitval maar eigenlijk is het heel belangrijk. Een gezonde hoofdhuid fungeert als basis voor gezond haar. Trioixdil is voorzien van de juiste ingrediënten om de juiste hoeveelheid vocht in de hoofdhuid te behouden. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van krachtige maar rustgevende ingrediënten, zodat er geen irritaties ontstaan en deze juist worden verminderd. Hierdoor hebben ontstekingen en andere vervelende hoofdhuid problemen minder kans om zich te ontwikkelen.

Een gezonde haargroei begint bij voldoende beweging, een gezond dieet en minimale stress. Voor degenen die hulp nodig hebben biedt Trioxidil een simpele oplossing om haaruitval en dunner wordend haar te bestrijden.

Producten met Trioxidil

Foligain Productpagina

Het ingrediënt Trioxidil is uitsluitend te vinden in de producten van Foligain. Het bedrijf is al jaren lang een marktleider in haarverzorging en hergroei innovatie. Het Trioxidil complex is te vinden in de shampoos, conditioners en lotions tegen haaruitval.