Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Haarolie, Keratine

Van pluizig naar glanzend: De ultieme gids naar stralend haar

Van Pluizig naar Glanzend: Je ultieme gids voor het stylen van pluizig haar

Bij Bono begrijpen we dat het stylen van pluizig haar soms een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we deze gids samengesteld vol met tips en producten om je te helpen je pluizige lokken te transformeren naar prachtig haar.

Hoe Pluizig Haar te Stylen: Onze top tips

Hydrateer je haar: een veelvoorkomende oorzaak van pluizig haar is gebrek aan vocht. Gebruik hydraterende shampoos en conditioners om je haar de nodige hydratatie te geven.

Gebruik anti-pluisproducten: er zijn vele producten beschikbaar die helpen om je haar glad en glanzend te maken. Zoek naar serums, sprays en crèmes die ontworpen zijn voor het temmen van pluizig haar.

Kies de juiste haarborstel: sommige borstels kunnen je haar beschadigen en bijdragen aan pluis. Gebruik borstels met zachte, natuurlijke haren voor zachte ontwarring.Van Pluizig naar Glanzend: Je ultieme gids voor het stylen van pluizig haar

Behandelingen

Keratinebehandeling

Deze populaire salonbehandeling helpt om je haar een gladder uiterlijk te geven. Thuis kun je producten met keratine gebruiken voor een vergelijkbaar effect.

1. Regenepure Intense Biotin Conditioner (224ml) 

REGENEPURE Intense Biotin Volumizing Conditioner (224 ml)

De Regenepure Intense Biotin Conditioner  bevat biotine en keratine, wat kan helpen om je haar een gezonder uiterlijk te geven, vooral als je fijn of dunner wordend haar hebt.

2. Moroccanoil Moisture Repair Shampoo & Conditioner (500ml)

Moroccanoil Moisture Repair Shampoo & Conditioner (2x 500 ml)

De Moroccanoil Moisture Repair Shampoo & Conditioner is verrijkt met voedende ingrediënten en is ontworpen om je haar er gezonder en glanzender uit te laten zien.

3. NOW Foods L-Cysteïne 500 mg met vitamine B6 en C

NOW Foods L-Cysteïne 500 mg met vitamine B6 en C (100 tabletten)

De NOW Foods L-Cysteïne 500 mg met vitamine B6 en C (100 tabletten) bevat essentiële voedingsstoffen en kan een aanvulling zijn op je algemene gezondheidsroutine.

4. CHI Keratin Hairspray Flexible Hold

CHI Keratin Flexible Hold Hairspray
De CHI Keratin Hairspray Flexible Hold is een hairspray en bevat keratine om je haar te helpen stylen zonder het te verzwaren, met een natuurlijke hold.

 

Haarolie

Haarolie is een geweldige toevoeging aan je haarverzorgingsroutine. Het helpt om je haar te verzachten en geeft het een mooie glans.

1. Olaplex No.7 Bonding Oil (30 ml)

Olaplex No.7 Bonding Oil (30 ml)

Deze bekroonde haarolie van Olaplex  is ontworpen om je haar een mooie glans te geven en is geschikt voor alle haartypes.
2. Moroccanoil Treatment (100 ml)

Dit is een revolutionaire haarolie dat rijk is aan voedingsstoffen en helpt om je haar er stralend en verzorgd uit te laten zien.

3. Biosilk Silk Therapy Irresistible Leave-in Treatment (167 ml)

Deze leave-in behandeling van Biosilk  gebruikt natuurlijke ingrediënten om je haar een zachte en glanzende uitstraling te geven.

4. Biosilk Silk Therapy (167 ml)
Een andere geweldige optie van Biosilk, de Silk Therapy, helpt om je haar een mooie glans te geven en te verzorgen.

In conclusie, met de juiste producten en technieken kan pluizig haar worden getransformeerd. Bij Bono helpen we je graag om de beste producten voor jouw haar te vinden. Ontdek ons brede assortiment en vind de perfecte oplossing voor jouw pluizige haar!