15% korting op melatonineShoppen

Dihydrotestosteron, Haaruitval, Haarverlies, Ketoconazol

Veel gestelde vragen over de Regenepure DR shampoo

Justin Regterschot

Justin Regterschot

Veel gestelde vragen over de Regenepure DR shampoo

De Regenepure DR doctor recommended is een shampoo die ontwikkelt is om haaruitval te bestrijden bij zowel mannen als vrouwen. Regelmatig krijgen wij vragen over de shampoo en daarom hebben we een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen.

Welke producten moet ik gebruiken als ik zeer droog haar heb?
De beste combinatie voor droog haar is om alle drie de shampoos en conditioners van Regenepure te gebruiken. De Biotin Conditioner, Regenepure Nourishing Treatment en de Regenepure DR Shampoo zijn de beste combinatie om droog haar tegen te gaan en te voorkomen. Voor de beste resultaten wordt aangeraden om de Regenepure NT en Regenepure DR om de dag te gebruiken. De Biotin Conditioner dien je wel iedere dag te gebruiken omdat deze conditioner het meest effectief is tegen droog haar.

Regenepure producten tegen haaruitval

Regenepure DR shampoo tegen haaruitval

Doctor recommended shampoo
De Regenepure DR Shampoo wordt aanbevolen door verschillende artsen omdat het ketoconazol bevat. Ketoconazol is een antischimmelmiddel dat de vorming van dihydrotestosteron blokkeert. Dihydrotestosteron is een mannelijk geslachtshormoon dat de haarzakjes beschadigt door zich te binden aan de receptoren waardoor deze verzwakken en krimpen. Na een tijd zullen er kalende plekken op de hoofdhuid voorkomen.

Regenepure NT shampoo tegen haaruitval

Nourishing Treatment
De Regenepure NT (Nourishing Treatment) is rijk aan organische natuurlijke ingrediënten die de haardikte bevorderen, de haren versterken en de hoofdhuid voeden en gehydrateerd houden. Onder andere omega en emu olie hebben een hydraterende werking op je hoofdhuid zonder irritaties op te wekken.

Biotin conditioner

Biotin conditioner
De Biotin Conditioner heeft een wetenschappelijk bewezen werking om vocht, glans en volume toe te voegen aan het haar dankzij zijn unieke mix van eiwitten, keratine en jojoba olie. Jojoba olie is een zeer vergelijkbaar olie dat de hoofdhuid van nature produceert om het haar niet te laten uitdrogen.

Kan de Regenepure DR Shampoo door iedereen worden gebruikt?
Ja, de Regenepure DR Shampoo is gemaakt voor verschillende haartypes. Ook haarkleur en huidtypes maken hier geen verandering in. Mannen en vrouwen van alle leeftijden kunnen de shampoo gebruiken. Zelfs mensen die hun haar verven of die net een keratine behandeling hebben ondergaan kunnen de shampoo veilig gebruiken. De shampoo is vrij van sulfaten en parabenen. Deze ingrediënten zijn schadelijk voor het haar omdat ze de natuurlijke oliën van het haar verwijderen.

Zijn er bijwerkingen bij het gebruik van de Regenepure DR shampoo?

Bijwerkingen zijn uiterst zeldzaam omdat de Regenepure DR gebruik maakt van natuurlijke en klinisch bewezen ingrediënten die absoluut niet schadelijk zijn zoals sulfaten en parabenen (of andere agressieve chemicaliën). De shampoo bevat daarnaast een zeer aangename geur in tegen stelling tot andere shampoos die soms een sterke geur bevatten die mensen kunnen afschrikken.

Als ik stop met de Regenepure DR, krijg ik dan last van haaruitval?
Nee, de haren zullen niet uitvallen door het stoppen van het gebruik van de shampoo. In tegenstelling tot een minoxidil behandeling. Echter zullen de voordelen van de Regenepure DR ook verdwijnen waardoor de haaruitval wel kan doorzetten.

Hoe lang doe ik met een fles Regenepure DR?
Dit hangt af van hoe vaak de haren gewassen worden. De meeste deskundige raden het af om de haren iedere dag te wassen. Wanneer je af en toe een dag overslaat zal je ongeveer 2-3 maanden met een fles shampoo doen.

Welk percentage ketoconazol zit er in de Regenepure DR Shampoo?
Het exacte percentage is 1%. Vanwege de lage dosering kan de shampoo gewoon worden verkocht in winkels. Voor elk percentage boven de 1% is er een recept nodig. De Regenepure DR bevat dus het hoogste percentage ketoconazol, de werkzame stof tegen haaruitval, wat er in de winkel te verkrijgen is.

Bevat de shampoo sterke geuren of parfums die kunnen irriteren?
Nee, de Regenepure DR bevat geen parfum of sterke geuren. In plaats daarvan wordt er gebruik gemaakt van premium kwaliteit ingrediënten om een natuurlijke geur te creëren die aangenaam is voor onze zintuigen.

Wat is het verschil tussen de Regenepure DR en de Regenepure NT?
De Regenepure DR wordt aanbevolen door artsen omdat het ketoconazol bevat. Ketoconazol is een antischimmel katalysator die de vorming van de dihydrotestosteron blokkeert. De shampoo is dus speciaal ontwikkelt om de bron van dihydrotestosteron te blokkeren om haaruitval tegen te gaan en de haargroei te bevorderen.

Regenepure DR & NT set tegen haaruitval

De Regenepure Nourishing Treatment is een vocht inbrengende shampoo die ontworpen is om de Regenepure DR aan te vullen. Als voorbeeld: De conditionerende shampoo bevat geen ketoconazol maar wel emu olie, lecithine en saw palmetto extract die de haargroei helpen te versterken en tegelijkertijd de hoofdhuid voeden om de haardikte en haarvolume toe te laten nemen.

Beide shampoos zijn vrij van sulfaten en parabenen om er voor te zorgen dat de natuurlijke oliën die geproduceerd worden door de hoofdhuid met rust gelaten worden. Meer informatie over deze shampoos kun je vinden op de individuele productpagina’s.

Ik heb meer haaruitval sinds ik de Regenepure DR gebruik. Is dit normaal?
De meeste mensen die de Regenepure DR gebruiken hebben geen last van een ‘shedding’. Een zeer klein percentage kan hier last van krijgen waardoor gedurende 2-4 weken meer haaruitval kan voorkomen en is niet iets om bezorgd over te zijn. Wat er eigenlijk gebeurt is dat de haarwortels worden versterkt waardoor de zwakke haren uitvallen. De shampoo verstoort de vorming van DHT waardoor de haarfollikels weer de kans krijgen om een gezonde haar te produceren.

Kan ik minoxidil gebruiken terwijl ik de Regenepure DR gebruik?
Ja, dat kan. De Regenepure producten kunnen prima gebruikt worden met andere anti-haaruitval producten. Het gebruik van een shampoo met ketoconazol samen met een minoxidil lotion wordt zelfs aangeraden tegen haaruitval.