Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Tandpasta tabletten

Tandpasta tabletten zijn dé nieuwe manier om je tanden te poetsen. Ze zijn niet alleen voor het verzorgen en reinigen van je gebit goed. Ook het milieu heeft er heel veel baat bij. Door het roer om te gooien en over te stappen naar tabs, draag je bij aan een plasticvrije toekomst. De tandpasta tabletten bevatten geen (micro) plastics en zijn zo veel beter voor het milieu.

Wat zijn tandpasta tabletten precies?

Het woord zegt het al. Tandpasta in de vorm van tabletten. Je neemt een tablet, kauwt erop en poetst je tanden, zoals je dit altijd doet en voilà je tanden stralen weer. In tandpasta tabletten zitten enkel de werkzame bestanddelen van een reguliere tube tandpasta. Dus geen rotzooi!

Tandpasta tabletten met of zonder fluoride?

Veel mensen vinden het niet fijn om fluoride in te nemen, omdat het kankerverwekkend zou zijn. Tegelijkertijd is fluoride wel heel belangrijk voor het tegen gaan van cariës (gaatjes). Ga je voor tandpasta tabletten met fluoride? Spuug deze na het poetsen dan goed uit. Vind je het idee van fluoride innemen toch niet fijn? Dan kun je voor tandpasta tabletten zonder fluoride gaan.

Voor- en nadelen tandpasta tabs?

Voordelen

  • (Micro) plastic vrij.
  • Met en zonder fluoride.
  • Enkel werkzame bestanddelen.
  • Makkelijk om mee te reizen.

Nadelen

  • Je moet er aan wennen.
  • Minder variatie dan reguliere tandpasta tubes.

Tandpasta tabletten bestellen bijBono?

Wil je ook overstappen naar tandpasta tabletten en zo je steentje bijdragen aan een plasticvrije toekomst? Dit terwijl je je gebit optimaal reinigt en verzorgt? Dan raden we je van harte aan om de tandpasta tabletten van HappySoaps uit te proberen. Benieuwd naar andere plasticvrije verzorgingsproducten, bekijk ons assortiment. Voor 23:59 besteld, is morgen in huis!