Bono's exclusieve zomerkortingen: tot 20% op allesBekijk de kortingscodes

Chlorella

Chlorella, een zoetwateralg, wordt steeds populairder als superfood. Beschikbaar als poeder of tabletten, is chlorella een toevoeging aan de voedingskeuzes van velen.

Wat is chlorella?

Net als zijn neefje spirulina, is chlorella een nutriëntrijke zoetwater alg, meestal verkrijgbaar als donkergroen poeder of tablet. Het zit vol met proteïne, vezels, vetten en antioxidanten - en het is erg in trek als supplement.

Chlorella poeder of tabletten?

Chlorella kun je kopen in poedervorm of tabletten. Maar wat is het verschil precies? We leggen het je graag uit. Leid je een druk leven en ben je non-stop on the go dan passen tabletten beter bij je levenstijl. Eet jij graag, salades, yoghurt, havermoutpap of zelfs pannenkoeken? Dan is chlorella in poedervorm ideaal voor je. Je kunt chlorella poeder in elk beslag die je maar wilt, verwerken. 

Chlorella en voedingsstoffen

Chlorella bevat diverse vitaminen en mineralen, waaronder vitamine C en E, zink, ijzer en is rijk aan eiwitten en chlorofyl.

Raadpleeg een professional 

Voordat je begint met chlorella, vooral als je bestaande gezondheidsproblemen hebt of medicijnen gebruikt, is het aan te raden om eerst een gezondheidsprofessional te raadplegen.

Welke chlorella kopen?

Bij ons kun je chlorella in poeder- of tablettenvorm kopen van het merk NOW Foods dat bekend staat om haar hoogwaardige en uitgebreide supplementen producten. Bij Bono kun je de volgende chlorella varianten kopen.

NOW Organische Chlorella 500mg - 200 tabletten

style=float:

NOW Organische Chlorella 500mg tabletten bestaan uit chlorella. De groene eencellige microalg met natuurlijk voorkomend chlorofyl, plus bètacaroteen, gemengde carotenoïden, vitamine C, ijzer en eiwit. 

NOW Organische Chlorella Poeder 

src=https://cdn.shopify.com/s/files/1/1781/6645/files/now-foods-organische-chlorella-poeder-454-gram-voorkant_160x160.png?v=1662986279

NOW Organische Chlorella poeder is een supplement van natuurlijke rijkdom aan eiwitten, chlorofyl, vitamines en mineralen, vooral vitamine D, B12 en A (in de vorm van bètacaroteen) zink, ijzer en jodium, en chlorella groeifactor.  Neem dagelijks 1 theelepel, gemengd in water, fruit- of groentesap.

NOW Organische Chlorella 1000mg

NOW Organische Chlorella tabletten (1000mg) is een algenpreparaat op basis van Chlorella met een gebroken celwand. Chlorella bevat van nature chlorofyl en gemengde carotenoïden. Chlorella is ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. NOW staat al meer dan 45 jaar voor voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit tegen redelijke en betaalbare prijzen voor iedereen.
 

De beste chlorella kopen bij Bono

Ontdek chlorella bij Bono en voeg deze toe aan je voedingsroutine. Onze chlorella-producten zijn gecertificeerd en geselecteerd op kwaliteit. Bestel nu onze gecertificeerde chlorella en ontvang je producten snel thuis.