Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Wenkbrauwserum

Volle wenkbrauwen, de droom van bijna elke vrouw. Waar zo’n tien jaar geleden dun geëpileerde  wenkbrauwen een fashion statement waren, zijn dat nu de vollere wenkbrauwen. Helaas zijn we niet allemaal gezegend met volle wenkbrauwen. Wellicht heb je ze vroeger te vaak geëpileerd of heb je van nature geen royale wenkbrauw haargroei. Een wenkbrauwserum kan je een handje op weg helpen naar de vollere wenkbrauwen waar je zo lang over droomt.

Hoe krijg je mooie volle wenkbrauwen met een wenkbrauwserum?

Met een wenkbrauwserum kun je op een natuurlijke manier vollere wenkbrauwen krijgen. Je kunt ook je wenkbrauwen voller laten ogen met wenkbrauw make-up, microblading of brow lamination. Alleen niet iedereen heeft het geduld, de centen of de motivatie om deze behandelingen te ondergaan. Bovendien willen veel dames voor de meest natuurlijke optie gaan. Uiteindelijk is de meest natuurlijke look te bereiken met je eigen wenkbrauwhaartjes. Een wenkbrauw serum kan de wenkbrauw haartjes stimuleren om te groeien.

Er zijn verschillende soorten wenkbrauwserums en elk op basis van verschillende ingrediënten die de haargroei stimuleren. Ook de werking verschilt per soort wenkbrauwserum. Meestal verlengt een wenkbrauwserum de groeifase van de wenkbrauwharen.

 

Hoe gebruik je een wenkbrauwserum?

Een wenkbrauwserum breng je eenvoudig aan. Vaak hebben de serums een applicator of een kwastje waardoor je het gemakkelijker op de plek van de wenkbrauwen aanbrengt. In de eerste weken moet je het serum dagelijks gebruiken, wil je resultaat zien. Lees de frequentie op de verpakking van het betreffende serum. Zorg dat je je gezicht voor gebruik van het serum, altijd goed reinigt en droogt. Het resultaat begin je meestal na zes weken te zien.

De beste wenkbrauwserum kopen bijBono.nl?

Wil je vollere wenkbrauwen? Dan kunnen je wenkies baat hebben bij het gebruik van een wenkbrauwserum. Verdiep en informeer je goed in het wenkbrauwserum die je overweegt te kopen. Bekijk ons assortiment aan wenkbrauwserums en kies je favoriete. Zo kun je binnenkort ook genieten van vollere wenkbrauwen. Voor 23:59 besteld, is morgen in huis.