Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Xiromed

Xiromed is een farmaceutisch bedrijf met haar hoofdkantoor gevestigd in Zweden. Inmiddels heeft het bedrijf ook een geografische voetafdruk in de rest van Noord en West Europa gezet, mede dankzij haar vooruitstrevende producten.

Is Xiromed een betrouwbaar merk?

Xiromed is een betrouwbare ontwikkelaar en leverancier van kwalitatief hoogwaardige generieke geneesmiddelen. De producten worden voornamelijk geproduceerd in Europa en worden aan apotheken, ziekenhuis en drogisterijen in Nederland geleverd.

Xiromed  Minoxidil

Bono is een officieel verkooppunt voor de minoxidil van Xiromed. Voor vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice.

  1. Xiromed Minoxidil 5% (60 ml): Dit geneesmiddel is bedoeld voor het behandelen van vroegtijdig haarverlies bij mannen. Het gebruik en de effectiviteit kunnen variëren en dienen te worden besproken met een gezondheidsprofessional.

  2. Xiromed Minoxidil 2% (60 ml): Dit product is gericht op het behandelen van haarverlies bij zowel mannen als vrouwen. Voor mannen wordt soms de sterkere 5% versie aanbevolen.

Kan je Xiromed en medicijnen tegelijkertijd gebruiken?

Het is essentieel om een arts te raadplegen voordat je begint met het gebruik van nieuwe geneesmiddelen, vooral in combinatie met andere medicijnen. Hoewel Xiromed producten veilig zijn voor de meeste mensen, is professioneel medisch advies cruciaal.

Xiromed kopen bij Bono

Ontdek de producten van Xiromed bij Bono. Bestel vandaag en ontvang je bestelling morgen in huis!