Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Niets gevonden!

Wij vonden geen artikelen voor jouw zoekopdracht.

Conditioner bars

De shampoo bar ken je waarschijnlijk al goed Je wilt je coupe naast het reinigen natuurlijk ook voeden en hydrateren. Met een conditioner bar hydrateer en voed je je haar maximaal.

Wat is een conditioner bar?

Eigenlijk is een conditioner bar precies hetzelfde als een shampoo bar. Een zeepblok maar dan met de eigenschappen van een conditioner. Zo draag je ook met je conditioner bij aan een plasticvrije toekomst, terwijl je je coupe verwent en hydrateert met natuurlijke en plasticvrije ingrediënten en een heerlijke geur. Want voor elke aromawens en haartype, is er een conditioner bar.

Wat doet een conditioner bar voor je haar?

Een conditioner bar werkt niet anders dan een reguliere conditioner. Je gebruikt het nadat je je haar hebt gereinigd met een shampoo. Het voedt, hydrateert en zorgt ervoor dat het haar niet statisch wordt. Verder merk je na gebruik van een conditioner bar dat je haar meer glans heeft en beter doorkambaar is. 

Welke conditioner bars het beste voor mijn haar?

Ook in de conditioner bars wereld zijn er verschillende soorten, geuren en kleuren! Heb je bijvoorbeeld droog en beschadigd haar ga dan voor conditioner bars met voedende ingrediënten. Denk bijvoorbeeld aan kokosnoot, aloë of meloen. Heb je last van een geïrriteerde of gevoelige hoofdhuid, dan kun je het best voor ingrediënten, zoals kamille, lavendel of aloë gaan. De conditioner bars van HappySoaps zijn 100% (micro)plastic vrij en gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Geen troep in je haar dus. Dit betekent ook dat elke conditioner bar die je kiest, goed is voor je coupe.

Verschil conditioner bar en reguliere conditioner?

 • Zeepblok in plaats van fles.
 • Een conditioner bar staat gelijk aan 3 a 4 conditioner flessen.
 • Beter voor plasticvrije toekomst.
 • Geen chemicaliën. 

Hoe lang gaat een conditioner bar mee?

Een conditioner bar gaat langer mee dan een reguliere conditioner fles. Een bar staat gelijk aan 3 a 4 conditioner flessen. Een fijne bijkomstigheid voor je portemonnee en het milieu. Hoe minder plastic flessen er circuleren hoe beter.

Voor- en nadelen van een conditioner bar

Voordelen

 • Goedkoper.
 • Gaat langer mee.
 • Makkelijk om mee te reizen, zelfs in je handbagage (niet vloeibaar).
 • Leuk om samen met een shampoobar cadeau te geven.
 • Bijdrage aan een plasticvrije toekomst.
 • Natuurlijke ingrediënten. 
 • Haar is zacht en glanst na gebruik.

Nadelen

 • Moet drogen na gebruik.
 • Onweerstaanbaar om er alleen maar één uit te proberen.
 • Je haar moet er misschien aan wennen.

Hoe gebruik je een conditioner bar?

Een conditioner bar gebruik je bijna op dezelfde manier als een shampoo bar.

 1. Maak de conditioner bar nat met warm water. Zo wordt de bar warm en zachter.
 2. Wrijf de conditioner bar tussen je handen. Je bar wordt dan sneller zacht.
 3. Wrijf de conditioner bar over je haar. 
 4. Laat de conditioner bar 3-5 minuten inwerken.
 5. Spoel je haar goed uit en klaar is kees! Je haar is zacht en stralend.

Hoe bewaar je een conditioner bar?

Je conditioner bar bewaar je op dezelfde manier als een shampoo bar. Zorg dat je conditioner na gebruik even opdroogt en bewaar het in een bewaardoosje voor soapbars of leg het op een bar plankje van hout. Bekijk onze collectie aan bewaaraccessoires en shop die van jou, mocht je er nog niet één hebben. 

Conditioner bar bestellen bijBono.nl?

Wil je je haar ook voeden en hydrateren met een heerlijke natuurlijke conditioner bar? Ga dan voor de conditioner bars van HappySoaps. Met deze conditioner verwen je je coupe optimaal. Bovendien draag je tegelijkertijd je steentje bij aan een plasticvrije toekomst. Voor ieder haartype en voor elke aromawens, is er wat. Bekijk ons assortiment aan shampoo- en conditioner bars. Voor 23:59 besteld, is morgen in huis!