Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Moroccanoil

Moroccanoil staat bekend om haar gebruik van arganolie, vaak aangeduid als het vloeibare goud uit Marokko. De medeoprichtster Carmen Tal ontdekte de voordelen van arganolie en besloot deze te delen met de wereld door de Moroccanoil Treatment te creëren.

Arganolie in Moroccanoil producten

Arganolie is een sleutelingrediënt in Moroccanoil producten, afkomstig van arganbomen in Marokko. De oliën worden gebruikt in hun haarverzorgingsproducten.

Authentieke aroma van Moroccanoil

De kenmerkende geur van Moroccanoil combineert amber met zoete bloemen, bedoeld om een luxe en ontspannende ervaring te bieden.

Moroccanoil Treatment

Het begon allemaal met de Moroccanoil Treatment voor Moroccanoil. Een treatment die je niet meer links kan laten liggen nadat je het een keer hebt gebruikt. Het is ontworpen om te helpen bij het verzorgen van het haar. 

Moroccanoil luxe haarverzorging met arganolie

Het assortiment van Moroccanoil houdt niet op bij enkel de succesvolle Moroccanoil Treatment. Inmiddels bestaat het merk uit een uitgebreid assortiment aan haarverzorging. Voor alle haartypes en uitdagingen is er een lijn die doeltreffend is. Extreem beschadigd haar? Kroeshaar? Gebrek aan volume? Wat het ook is, Moroccanoil biedt er met haar op basis van arganolie formules, een product voor.

Welke lijn van Moroccanoil moet ik voor mijn haar kiezen?

Dat ligt aan het type haar dat je hebt en wat je wilt bereiken. Hieronder staan de verschillende collecties kort beschreven, zodat je weet waar je het beste kunt zoeken naar jouw ideale Moroccanoil product.

  • Repair: heeft een vochtinbrengend effect op haar en hoofdhuid. Dé oplossing voor beschadigd haar.
  • Hydration: heeft een ultiem hydraterend effect. Ideaal voor droog haar.
  • Volume: geeft een krachtige volumeboost. Speciaal tegen dun, slap en futloos haar.
  • Smooth: maakt weerbarstig, kroezig en pluizig haar weer glad. Voor ieder haartype dat pluist.
  • Texture: een beachy look zonder naar het strand te gaan? Voor de texture lijn geen probleem.
  • Curl: het maximale uit je krullen halen? De curl lijn is perfect voor krullend, kroezend en golvend haar.
  • Style: wil je controle, volume, glans of hittebescherming voor je haar? Kijk eens naar de style lijn.
  • Finish: geen enkele look is voor de finish lijn onhaalbaar. Finish je haar zoals jij dat wilt.
  • Balance: prachtig, gezond en volumineus haar begint bij de hoofdhuid. Reguleer de hoofdhuid met de verzorgende producten uit de balance lijn.

Moroccanoil Curl haarverzorging voor kroes of krullend haar?

Bezitters van kroes- of krullend haar weten wel hoe uitdagend het kan zijn om het haar getemd te houden. Het haar doet vaak wat het wil en gaat alle kanten op, behalve de kant die je wenst. De Moroccanoil Curl lijn is perfect voor krullend, kroezend en golvend haar. Vooral over de Moroccanoil Intense Curl Cream zijn heel veel krullenbollen lovend.

Moroccanoil ervaringen?

Klanten die bij ons Moroccanoil bestellen, zijn helemaal weg van het merk. De geur is vaak een verslavend element en tegelijkertijd bezorgt het veel dames een metamorfose in de kwaliteit van hun haar. 

De beste Moroccanoil haarverzorging bestellen bij Bono.nl? 

Benieuwd naar wat Moroccanoil voor jouw haar kan doen? Maak kennis met onweerstaanbare schoonheid, ultieme verzorging en welverdiende luxe. Alles in één merk. Met de magische voordelen van arganolie kan je haar niet anders dan je eeuwig dankbaar zijn. Voor 23:59 besteld, is morgen in huis.