Nieuw: OASE Hair Thickening Shampoo & ConditionerShop nu

Producten

Moroccanoil

Zeg Moroccanoil en iedereen denkt meteen aan arganolie, ook wel het vloeibare goud uit Marokko genoemd. Het lukte Moroccanoil om in één formule een treatment te creëren die droog en beschadigd haar omtovert naar glanzende en behandelbare haarlokken. Moroccanoil medeoprichtster Carmen Tal ontdekte dat het kon. Tijdens het reizen, stuitte ze op de Moroccanoil Treatment. Deze ontdekking gaf haar een doel: de hele wereld kennis laten maken met Moroccanoil Treatment! 

Moroccanoil en de voordelen van arganolie voor het haar

Arganolie is de belangrijkste bouwsteen voor de kwaliteit van het merk. Moroccanoil gebruikt alleen olie van de beste kwaliteit, uit de originele arganbomen in Marokko. Deze oliën bevatten een hoge concentratie antioxidanten en essentiële vitaminen die het haar op een natuurlijke wijze doen herleven, verbeteren en laat glanzen. In het kort: arganolie maakt van droge en beschadigde lokken, weer een glanzende en gezonde coupe.

Moroccanoil, authentieke aroma

Als je Moroccanoil gebruikt of kent, herken je de geur van ver. De aroma neemt je mee door een heerlijke mediterraanse zintuigelijke reis, die je nooit meer vergeet. Amber aroma’s en zoete bloemen vormen de iconische Moroccanoil geur, die je direct in een waan van luxe brengt. Het roept een beeld op van zonnige vakanties aan het strand en verwennerij in de spa.

Moroccanoil Treatment

Het begon allemaal met de Moroccanoil Treatment voor Moroccanoil. Een treatment die je niet meer links kan laten liggen nadat je het een keer hebt gebruikt. De Moroccanoil Treatment hydrateert en herstelt beschadigd en droog haar, zoals geen ander. De intense voeding van de hoge concentratie arganolie en andere essentiële voedingstoffen, toveren je je haar om in de coupe waar je al altijd over droomt. 

Moroccanoil luxe haarverzorging met arganolie

Het assortiment van Moroccanoil houdt niet op bij enkel de succesvolle Moroccanoil Treatment. Inmiddels bestaat het merk uit een uitgebreid assortiment aan haarverzorging. Voor alle haartypes en uitdagingen is er een lijn die doeltreffend is. Extreem beschadigd haar? Kroeshaar? Gebrek aan volume? Wat het ook is, Moroccanoil biedt er met haar op basis van arganolie formules, een oplossing voor.

Welke lijn van Moroccanoil moet ik voor mijn haar kiezen?

Dat ligt aan het type haar dat je hebt en wat je wilt bereiken. Hieronder staan de verschillende collecties kort beschreven, zodat je weet waar je het beste kunt zoeken naar jouw ideale Moroccanoil product.

  • Repair: heeft een herstellend en vochtinbrengend effect op haar en hoofdhuid. Dé oplossing voor beschadigd haar.
  • Hydration: heeft een ultiem hydraterend effect. Ideaal voor droog haar.
  • Volume: geeft een krachtige volumeboost. Speciaal tegen dun, slap en futloos haar.
  • Smooth: maakt weerbarstig, kroezig en pluizig haar weer glad. Voor ieder haartype dat pluist.
  • Texture: een beachy look zonder naar het strand te gaan? Voor de texture lijn geen probleem.
  • Curl: het maximale uit je krullen halen? De curl lijn is perfect voor krullend, kroezend en golvend haar.
  • Style: wil je controle, volume, glans of hittebescherming voor je haar? Kijk eens naar de style lijn.
  • Finish: geen enkele look is voor de finish lijn onhaalbaar. Finish je haar zoals jij dat wilt.
  • Balance: prachtig, gezond en volumineus haar begint bij de hoofdhuid. Reguleer de hoofdhuid met de verzorgende producten uit de balance lijn.

Moroccanoil Curl haarverzorging voor kroes of krullend haar?

Bezitters van kroes- of krullend haar weten wel hoe uitdagend het kan zijn om het haar getemd te houden. Het haar doet vaak wat het wil en gaat alle kanten op, behalve de kant die je wenst. De Moroccanoil Curl lijn is perfect voor krullend, kroezend en golvend haar. Vooral over de Moroccanoil Intense Curl Cream zijn heel veel krullenbollen lovend.

Moroccanoil ervaringen?

Klanten die bij ons Moroccanoil bestellen, zijn helemaal weg van het merk. De geur is vaak een verslavend element en tegelijkertijd bezorgt het veel dames een metamorfose in de kwaliteit van hun haar. Haarlokken transformeren van pluizige vogelnesten naar zijdezachte haarlokken. Een veelvoorkomend punt dat genoemd wordt, is het feit dat het haar na gebruik niet zwaar voelt en dat je meteen resultaat voelt en ziet.

De beste Moroccanoil haarverzorging bestellen bij Bono.nl? 

Benieuwd naar wat Moroccanoil voor jouw haar kan doen? Maak kennis met onweerstaanbare schoonheid, ultieme verzorging en welverdiende luxe. Alles in één merk. Met de magische voordelen van arganolie kan je haar niet anders dan je eeuwig dankbaar zijn. Voor 23:59 besteld, is morgen in huis.