Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Neofollics

Neofollics Hair Technology richt zich op het bieden van een breed scala aan haarverzorgingsproducten. Het assortiment omvat alles van shampoos en conditioners tot speciale lotions en supplementen. Elk product is met zorg samengesteld om te voldoen aan verschillende haarbehoeften.

In de producten van Neofollics vind je een mix van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, waaronder plantenextracten en voedingsstoffen, die allemaal geselecteerd zijn op basis van hun kwalitatieve eigenschappen.

Shampoos en conditioners

De basis van het Neofollics-aanbod bestaat uit shampoos en conditioners. Deze producten zijn ontwikkeld om de hoofdhuid en het haar te voeden en zijn bedoeld voor regelmatig gebruik. Ze spelen een essentiële rol in de dagelijkse haarverzorgingsroutine en zijn geschikt voor diverse haartypes.

Lotions en serums

Voor specifieke toepassingen biedt Neofollics lotions en serums aan. Deze zijn ontworpen voor directe toepassing op de hoofdhuid of voor gezichtshaar, waarbij ze een aanvullende rol spelen in de haarverzorgingsroutine.

Supplementen voor haargroei

Neofollics heeft ook haargroei tabletten in het assortiment, bedoeld als een dagelijkse aanvulling van binnenuit. 

Innovatieve tools

Daarnaast biedt Neofollics innovatieve tools zoals de scalp roller en de baardgroei roller. Deze zijn speciaal ontworpen om te gebruiken in combinatie met de lotions en serums, voor een optimale verzorgingservaring.

Veiligheid en dierenwelzijn

Neofollics adviseert om de producten niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Daarnaast benadrukt het merk hun toewijding aan dierenwelzijn; alle producten zijn dierproefvrij.

Neofolics producten kopen?

Neofollics biedt een uitgebreid pakket aan opties voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve en veelzijdige haarverzorgingsproducten, ondersteund door een toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Bestel nu je favoriet!