Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Neofollics

Neofollics Hair Technology biedt dé oplossing voor mensen met haaruitval, dunner wordend haar of vergrijzend haar. De producten van Neofollics zijn effectief in het bestrijden van haaruitval, het stimuleren van haargroei en het behouden van je natuurlijke haarkleur. Haarproblemen kunnen ons allemaal treffen en kunnen erg vervelend zijn. Dankzij Neofollics krijg je echter weer grip op de situatie, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken!

Wat is het productassortiment van Neofollics?

Neofollics Hair Technology biedt zes complementaire producten die samenwerken om haaruitval en dunner wordend haar te bestrijden. Uiteraard kunnen de producten ook afzonderlijk worden gebruikt. Voor degenen die grijze haren willen tegengaan, zijn de Anti-Grey Tablets compatibel met alle Neofollics-producten.

 • Revita Shampoo
  Neofollics Hair Growth Shampoo
  De shampoo voedt zowel je hoofdhuid als je haren en is vrij van SLS, sulfaten, parabenen en siliconen. Klinisch onderzoek toont aan dat deze shampoo haargroei bevordert en haaruitval tegengaat, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een betere conditie van je hoofdhuid.
  Alternatief: DS Laboratories Revita Shampoo tegen haaruitval

 • Neofollics Hair Growth Conditioner
  Deze conditioner zorgt voor gezonder, sterker, gladder en glanzend haar. Het voedt het haar diepgaand en stimuleert haargroei. De conditioner bevat geen kleurstoffen, parfum, sulfaten of parabenen.
  Alternatief: DS Laboratories Revita Conditioner tegen haaruitval

 • DS Laboratories Spectral DNC-N met Nanoxidil 5% (60 ml)
  Neofollics Hair Growth Lotion
  Breng deze lotion plaatselijk aan op de hoofdhuid om haargroei te bevorderen en haarverlies te voorkomen. Het zorgt voor voller haar en is zacht voor de hoofdhuid, met krachtige ingrediënten en ontstekingsremmende middelen. Het product is dermatologisch getest.
  Alternatief: DS Laboratories Spectral DNC-N met Nanoxidil 5% (60 ml)

 • Neofollics Hair Growth Tablets
  Een rijk supplement met natuurlijke ingrediënten die de haargroei van binnenuit bevorderen. Klinisch bewezen om gezond haar te ondersteunen.
  Alternatief: FOLIGAIN Haargroei capsules

 • FOLIGAIN Dermaroller met 540 Titanium Naaldjes (0,25 mm)
  Neofollics Hair Growth Enhancing Scalp Roller
  Deze tool, in combinatie met de Hair Growth Lotion, activeert en stimuleert het haar. Het zorgt ervoor dat de lotion 5 keer effectiever is en is ideaal voor problemen als haaruitval, dunner wordend haar of een terugtrekkende haarlijn.
  Alternatief: FOLIGAIN Dermaroller met 540 Titanium Naaldjes (0,25 mm)

 • Neofollics Anti-Grey Tablets
  Deze tabletten helpen het haar om zo lang mogelijk de natuurlijke kleur te behouden door melanineproductie te stimuleren. Ze bevorderen ook langere, dikkere en gezondere haren.
  Alternatief: Absonutrix Anti Grey capsules tegen grijs haar (60 capsules)

 • DS Laboratories Spectral BRD Baardgroei Serum (30 ml)
  Neofollics Beard Growth Serum
  Een krachtige behandeling om de groei van gezichtshaar te stimuleren en baard en snor te verzorgen. Het serum voorkomt haarverlies en zorgt voor een dichtere baard. Klinisch bewezen effectiviteit.
  Alternatief: DS Laboratories Spectral BRD Baardgroei Serum (30 ml)

 • Neofollics Beard Growth Roller
  Deze dermaroller heeft fijne naaldjes van 0,5 mm die microscopische gaatjes in de bovenste huidlaag maken zonder schade aan te richten. Deze gaatjes verbeteren de opname van het baardgroei-serum en activeren haarzakjes.
  Alternatief: FOLIGAIN Dermaroller met 540 Titanium Naaldjes (0,25 mm)

Hoe gebruik ik de Neofollics producten?

Volg deze stapsgewijze instructies om de Neofollics producten optimaal te benutten:

Neofollics Hair Growth Shampoo

Begin met een korte wasbeurt met een kleine hoeveelheid shampoo om overtollig vet en onzuiverheden te verwijderen. Breng vervolgens een royale hoeveelheid shampoo aan, masseer deze goed in de hoofdhuid en verdeel het over het haar. Laat de shampoo drie minuten inwerken en spoel daarna grondig uit. Voor het beste resultaat raden we aan de behandeling voort te zetten met de Hair Growth Conditioner. Gebruik de shampoo minstens drie keer per week.

Neofollics Hair Growth Conditioner

Na het wassen met de Neofollics Shampoo, breng je een royale hoeveelheid conditioner aan. Masseer dit goed in en laat het drie minuten inwerken. Spoel daarna grondig uit. Gebruik de conditioner minstens drie keer per week voor het beste resultaat.

Neofollics Hair Growth Lotion

Breng de lotion plaatselijk aan op de gewenste gebieden. Spray bijvoorbeeld drie keer op de kruin en twee keer op de inhammen. Masseer de lotion goed in de hoofdhuid. Wacht minstens drie uur voordat je je haar weer wast. Gebruik de lotion twee keer per dag, 's ochtends en 's avonds.

Neofollics Hair Growth Tablets

Neem dagelijks 1 tot 3 tabletten in, idealiter verspreid over de dag na de maaltijd. Voor het beste resultaat, consumeer drie tabletten per dag met voldoende water.

Neofollics Hair Growth Enhancing Scalp Roller

Gebruik de Scalp Roller maximaal twee keer per week, met drie rustdagen ertussen. Rol in verschillende richtingen over de hoofdhuid. Wacht 12 uur voor je de Hair Growth Lotion aanbrengt.

Neofollics Anti-Grey Tablets

Deze tabletten bevatten een slik- en een zuigtablet. Neem eerst de sliktablet in met water tijdens of na een maaltijd. Plaats daarna de zuigtablet onder je tong tot deze volledig is opgelost. Neem dagelijks één set tabletten in.

Neofollics Beard Growth Serum

Breng het serum aan op de gebieden waar je haargroei wilt bevorderen. Masseer het goed in. Het serum trekt snel in en voelt niet vettig aan. Gebruik het 's ochtends en 's avonds. Voor de wangen gebruik je 1-2 pompjes, voor de kin en snor is één pompje voldoende.

Neofollics Beard Growth Roller

Gebruik de roller maximaal twee keer per week met een tussenperiode van drie dagen. Sla het serum over op de dagen dat je de roller gebruikt. Wacht 12 uur na het gebruik van de roller voordat je het serum aanbrengt. Verdeel het gezicht in vier delen en rol over elk deel zachtjes zowel horizontaal als verticaal.

Waarom zijn Neofollics producten zo effectief?

Neofollics producten zijn zorgvuldig samengesteld om elkaar te versterken, waardoor ze een krachtige gecombineerde werking hebben. Maar zelfs afzonderlijk blijven ze zeer effectief. Hieronder staan de voordelen van Neofollics producten:

 • Stimulering van haargroei.
 • Vermindering van het DHT-hormoon in de hoofdhuid.
 • Versterking van de hoofdhuid en haarzakjes.
 • Bevordering van haargroei door actieve ingrediënten.
 • Aanpak van ontstekingen, roos, jeuk en schilfering.
 • Verhoogde opname van actieve stoffen.

Laten we dieper ingaan op de werking van enkele van deze producten:

Binnenuit: De Hair Growth tabletten bevorderen de haargroei van binnenuit door de haarzakjes te voeden met essentiële vitaminen en mineralen. Daarnaast bestrijden ze het DHT-hormoon. De Anti-Grey tabletten helpen de natuurlijke haarkleur te behouden door haarzakjes van binnenuit aan te vullen met Katalase.

Buitenuit: De Hair Growth Shampoo is speciaal geformuleerd om goed door de hoofdhuid te worden opgenomen, waardoor je haarzakjes gezond en sterk blijven. Na het wassen kun je de Hair Growth Conditioner gebruiken om je hoofdhuid verder te voeden. De krachtige Hair Growth Lotion bevat actieve bestanddelen die diep in de haarzakjes dringen voor maximale effectiviteit.

Wat betreft gezichtshaar verdienen baarden dezelfde liefdevolle verzorging als onze hoofdhuid. Als je merkt dat je baard wat extra aandacht nodig heeft, of als je de groei wilt bevorderen of gaten wilt vullen, dan is het baardgroeiserum van Neofollics de perfecte keuze.

Is Neofollics geschikt voor mijn haar?

Neofollics is ontwikkeld voor iedereen die kampt met problemen zoals dunner wordend haar, haarverlies, vroegtijdig grijs worden of haarbeschadiging. Zelfs voor degenen die erfelijk haarverlies ervaren, bekend als Alopecia Androgenetica, bieden Neofollics-producten uitkomst. De producten van Neofollics bevatten krachtige, natuurlijke bestanddelen die je hoofdhuid intensief voeden en verbeteren.

Kan ik Neofollics gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding?

Het gebruik van Neofollics-producten wordt afgeraden voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, omdat deze producten de hormoonspiegels kunnen beïnvloeden. Gedurende zwangerschap en borstvoeding zijn oestrogeenniveaus van vrouwen van cruciaal belang voor de baby.

Zijn Neofollics-producten dierproefvrij?

In deze tijden zijn we ons meer dan ooit bewust van de herkomst en productie van wat we consumeren. Neofollics deelt deze zorg voor welzijn en kwaliteit. Daarom zijn we verheugd te melden dat alle Neofollics-producten dierproefvrij zijn. Een win-win voor zowel je haar als voor dierenwelzijn!

Wat zit er in Neofollics-producten?

Neofollics staat bekend om zijn krachtige, actieve ingrediënten die nauwkeurig zijn samengesteld voor het beste resultaat. We kunnen de belangrijkste ingrediënten onderverdelen in vier categorieën, elk met hun eigen doel:

 1. DHT-remmers:
  DHT schaadt haarzakjes. Neofollics-producten bevatten ingrediënten die de vorming ervan tegenhouden, waaronder Saw Palmetto, Beta Sitosterol, en meer. DHT ontstaat door de omzetting van testosteron en leidt tot productie van dunnere haren.
 2. Haargroei stimulators:
  Deze moleculen en extracten beïnvloeden groeifactoren en zorgen voor een gezonde hoofdhuid. Voorbeelden zijn Copper Tri-peptide, Piroctone Olamine, Caffeïne, en meer.
 3. Voedingsstoffen:
  Haarwortels hebben voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen nodig. Enkele hiervan zijn Biotine, Selenium, Zinc, L-Carnitine, en meer.
 4. Voedingsmiddelen:
  Oliën en eiwitten die het haar voeden en versterken. Dit zijn onder andere Aloe Vera, Argan Oil, Keratin, Rice Protein, Hyaluronic Acid, en meer.

Deze ingrediënten werken in synergie om zowel je haar als je hoofdhuid te voeden en te beschermen, wat resulteert in gezonder, sterker haar.

Heb je vragen over Neofollics?

Stel je vraag via info@bono.nl of bel ons direct. Bestel voor 23:59 uur en je product wordt dezelfde dag nog verzonden! Voor bestellingen boven de €35,- rekenen we geen verzendkosten. Veel shopplezier!