Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Betaalmogelijkheden

Wij proberen zo veel mogelijk betaalmogelijkheden aan te bieden. Op dit moment kun je gratis afrekenen via de volgende betaalmethodes:

 Betaalwijze Betaalkosten
iDEAL Gratis
Bancontact/Mister Cash Gratis
Belfius Direct NET Gratis
Visa Gratis
Mastercard Gratis
American Express Gratis
Klarna achteraf betalen Gratis
KBC-betaalknop Gratis
SOFORT Banking Gratis
Apple Pay Gratis
Shop Pay Gratis
Google Pay Gratis
Bankoverschrijving Gratis

Achteraf Betalen via Klarna: Binnen 30 Dagen
Klarna is de Europese marktleider in factuurgebaseerde betaaloplossingen voor e-commerce. Momenteel is Klarna beschikbaar in meer dan 45.000 webwinkels, verspreid over 7 landen. De betaalmethode 'Achteraf betalen: binnen 30 dagen' is kosteloos. Kies je voor Klarna, dan wordt je bestelling meteen betaald en verwerkt.

iDEAL (Meest Gebruikt)
Met iDEAL kun je betalen via de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank. Deze betaalmethode is kosteloos. Kies je voor iDEAL, dan wordt je bestelling meteen betaald en verwerkt.

Bancontact/Mister Cash
Deze Belgische betaalmethode is marktleider op het gebied van elektronische betalingen. Ook deze methode is kosteloos. Kies je voor Bancontact/Mister Cash, dan wordt je bestelling meteen betaald en verwerkt.

SOFORT Banking
Dit is een populaire betaalmethode in Duitsland. Betalen via SOFORT Banking is kosteloos. Kies je voor SOFORT Banking, dan wordt je bestelling meteen betaald en verwerkt.

Belfius Direct Net
Als een van de grootste banken in België biedt Belfius een eigen betaaloplossing aan haar klanten. Via Belfius Direct Net kunnen klanten in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. Deze methode is eveneens kosteloos. Kies je voor Belfius Direct Net, dan wordt je bestelling direct betaald en verwerkt.

Creditcard
De creditcard is een van de bekendste wereldwijde betaalmethoden. Wij accepteren Mastercard, Visa en American Express. Ook deze betaalmethode is kosteloos. Kies je voor een creditcard, dan wordt je bestelling direct betaald en verwerkt.

KBC-betaalknop
De KBC/CBC-betaalknop is een online betaaloptie voor klanten van de grootste bank in België, KBC en CBC. Het is een veilige manier om online aankopen te doen. Betalingen worden onmiddellijk geregistreerd, waardoor je je bestelling snel zult ontvangen.

SOFORT BANKING
Betaal veilig en kosteloos via SOFORT Banking op onze website en ontvang je producten de volgende dag in huis.

Apple Pay
Apple Pay is een mobiele betaaldienst van Apple Inc. Hiermee kun je betalen met een geschikt Apple-apparaat dat is gekoppeld aan een credit- of debetkaart.

Google Pay
Google Pay is een snelle en eenvoudige manier om online te betalen met je smartphone.

Shop Pay
Shop Pay versnelt het betaalproces door betaalgegevens op te slaan. Je verzend- en factureringsgegevens worden veilig bewaard op de PCI-compatibele servers van Shopify.

Bankoverschrijving
Bankoverschrijving is een traditionele betaalmethode waarbij je het totaalbedrag van je bestelling overmaakt naar de bankrekening van het bedrijf. Houd er rekening mee dat er een vertraging van één dag kan optreden in de verwerking van je bestelling als je voor deze methode kiest. Zodra de betaling is ontvangen en verwerkt, zal je bestelling worden verzonden.