Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Betaalmogelijkheden

Wij streven ernaar een breed scala aan betaalmogelijkheden te bieden om aan de voorkeuren van al onze klanten te voldoen. Hieronder vindt u de betaalmethodes die wij gratis ondersteunen:

Betaalwijze Betaalkosten
iDEAL Gratis
Visa Gratis
Mastercard Gratis
Maestro Gratis
American Express Gratis
UnionPay Gratis
Shop Pay Gratis
Apple Pay Gratis
Google Pay Gratis
Bancontact Gratis
Sofort Gratis
PayPal Gratis
Klarna Gratis
Bankoverschrijving Gratis
Belfius Gratis
KBC/CBC Gratis

iDEAL
De voorkeursbetaalmethode in Nederland waarmee je directe online transacties kunt verrichten via je eigen bank. Het is veilig, snel en zonder extra kosten verbonden aan de transactie. Met iDEAL wordt je bestelling onmiddellijk verwerkt.

Visa
Een wereldwijd geaccepteerde creditcard waarmee je gemakkelijk online en in winkels kunt betalen. Visa biedt uitgebreide beveiligingsmaatregelen om je transacties veilig te houden. Het gebruik van Visa voor aankopen op onze site brengt geen extra kosten met zich mee.

Mastercard
Een andere wereldwijd geaccepteerde creditcard die consumenten een veilige en flexibele manier biedt om te betalen. Net als Visa, zijn er geen extra kosten verbonden aan het gebruik van Mastercard op onze website, en je aankoop wordt direct verwerkt.

Maestro
Een debetkaart service van Mastercard, die directe betalingen mogelijk maakt van je bankrekening. Maestro is breed geaccepteerd, vooral in Europa, en stelt je in staat om veilig en zonder extra kosten te betalen.

American Express
Een premium creditcarddienst bekend om zijn uitstekende klantenservice en beloningsprogramma's. American Express wordt geaccepteerd voor online aankopen op onze site, zonder extra kosten, en zorgt voor een directe verwerking van je bestelling.

UnionPay
De grootste kaartuitgever ter wereld, voornamelijk gebruikt door klanten in China. UnionPay biedt een veilige manier om internationaal transacties uit te voeren, met de zekerheid van directe verwerking en zonder extra kosten.

Shop Pay
Een snelle en veilige betaaloplossing van Shopify die het afrekenproces versnelt door je gegevens veilig op te slaan. Met Shop Pay zijn je verzend- en betaalgegevens direct klaar voor gebruik, wat leidt tot een soepele en snelle afhandeling van je bestelling.

Apple Pay
Een mobiele betaaldienst van Apple die je toelaat om met je Apple-apparaten te betalen. Het is veilig, privé en werkt met de apparaten die je elke dag gebruikt, zonder extra kosten voor het gebruik ervan op onze website.

Google Pay
Google's oplossing voor snel en eenvoudig betalen, zowel online als in fysieke winkels. Google Pay beschermt je betalingsinformatie met meerdere lagen van beveiliging, waardoor je zonder extra kosten veilig kunt afrekenen.

Bancontact
De meest populaire betaalmethode in België, waarmee je directe betalingen kunt doen met je bankrekening. Bancontact is veilig en gebruiksvriendelijk, ideaal voor Belgische klanten die zonder extra kosten willen betalen.

Sofort
Een populaire Europese betaalmethode die directe bankoverschrijvingen mogelijk maakt. Sofort is veilig en gemakkelijk in gebruik, waardoor je zonder vertraging of extra kosten kunt betalen.

PayPal
Een wereldwijd bekende online betaalservice waarmee je veilig, gemakkelijk en snel betalingen kunt verrichten. PayPal biedt kopersbescherming en vereist geen extra kosten bij gebruik op onze site. Je bestelling wordt direct verwerkt.

Klarna
Een flexibele betaaloplossing die je de mogelijkheid biedt om direct te betalen, uit te stellen of in termijnen te betalen. Klarna is eenvoudig, veilig en er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik ervan bij ons.

Bankoverschrijving
Een traditionele methode voor het overmaken van geld van je bankrekening naar de onze. Hoewel dit proces tot één werkdag kan duren, worden er geen extra kosten in rekening gebracht en wordt je bestelling verwerkt zodra de betaling is ontvangen.

Belfius
Als een van de grootste banken in België biedt Belfius een eigen betaaloplossing aan haar klanten. Via Belfius Direct Net kunnen klanten in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. Deze methode is eveneens kosteloos. Kies je voor Belfius Direct Net, dan wordt je bestelling direct betaald en verwerkt.

KBC/CBC
Een betaaloplossing aangeboden door KBC/CBC, de grootste bankgroep in België. Met de KBC/CBC-betaalknop kun je eenvoudig en veilig betalen binnen je eigen bankomgeving. Er zijn geen extra kosten aan verbonden en je bestelling wordt onmiddellijk verwerkt.