Nieuw: OASE Hair Thickening Shampoo & ConditionerShop nu

Bezorgen

Elke bestelling die je voor 23:59 uur plaatst op een werkdag, leveren we de volgende dag al bij jou thuis of op je werk door PostNL/DHL. Bestel je voor een bedrag van boven de €35? Dan verzenden wij de bestelling gratis. Anders betaal je slechts €2,95 voor de verzendkosten. Alle prijzen die getoond worden op onze website zijn inclusief BTW.

 Bestel voor 23:59 uur op: Eerste bezorging op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag


Op feestdagen worden er geen pakketten geleverd door PostNL/DHL. Het pakket zal de eerstvolgende werkdag worden afgeleverd.

DHL pick-up point (alleen voor Nederland)
Je kunt je pakket in plaats van laten bezorgen ook afhalen. Zo hoef je niet speciaal thuis te blijven om op een pakket te wachten en haal je het pakket af wanneer dit jou het beste uitkomt. Dit kan bij één van de vele DHL-locaties bij jou in de buurt in Nederland. Vul simpelweg je huisadres in en je ziet in de volgende stap van het bestelproces direct waar het dichtstbijzijnde DHL pick-up point zich bevindt.

Uiteraard ontvang je een bericht per mail dat je pakket klaar ligt voor je. Als je voor 23:59 uur bestelt, dan ligt jouw pakket de volgende werkdag al klaar om afgehaald te worden. Je pakket zal een week beschikbaar blijven bij het geselecteerde DHL punt. De kosten voor levering bij een DHL punt zijn €2,95. Bij bestellingen vanaf €35 is er gratis verzending.

Vertraagde levering
Vandaag voor 23:59 besteld (op werkdagen), morgen in huis. Dat is onze belofte en daar kun je op vertrouwen. In 98% van de gevallen kan PostNL/DHL deze beloftes waarmaken. Mocht je pakket door omstandigheden vertraagd zijn, dan doen wij er alles aan om je pakket alsnog zo snel mogelijk te leveren.

Niet thuis?
Ben je niet thuis op het moment van afleveren? Dan kan het pakket bij de buren worden afgeleverd of PostNL/DHL probeert het pakket de eerstvolgende werkdag nog een keer af te leveren. Na twee mislukte pogingen zal het pakket op het dichtstbijzijnde PostNL/DHL punt geleverd worden, waar je het pakket vervolgens kunt afhalen. PostNL/DHL meldt dit d.m.v. een briefje in de brievenbus. Ook in de online trackinggegevens is terug te vinden waar het pakket wordt afgeleverd.

Bezorgproces

Wanneer je op werkdagen voor 23:59 uur besteld, heb je de producten de volgende dag in huis. Wij zorgen ervoor dat je de levering nauwkeurig in de gaten kunt houden. Dat doen wij door je constant op de hoogte te houden:

  1. Direct na bestelling (Orderbevestiging)
    Direct na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons een e-mail met daarin de orderbevestiging.
  2. Verzendbevestiging (Track&Trace gegevens)
    Wanneer wij jouw order hebben verwerkt en verzonden, ontvang je weer een e-mail met de tracking gegevens van jouw zending.

PDF Factuur
Een dag na je bestelling om 9 uur in de avond ontvang je een mail met daarin je factuur voor de boekhouding. Mocht je vragen hebben over de factuur, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.