Nieuw: OASE Hair Thickening Shampoo & ConditionerShop nu

Producten

SweetBunny

In 2017 starte SweetBunny® San Jose, Amerika door Ann, Thiffany en Bee.
Zij geloofden dat er een veganistische oplossing kon zijn voor gezond haar. Zo willen ze mensen weer zelfvertrouwen geven zonder dat dieren hiervoor  lijden. Door een levensveranderende gebeurtenis is het bedrijf, maar vooral de spirit, begin 2020 door Kyra en Olav overgebracht naar Nederland.

Het verhaal achter SweetBunny

Als distributeur in Nederland en als SweetBunny® ervaringsdeskundigen hebben zij het bedrijf verplaatst. Met een groter team, hernieuwde energie en minstens evenveel toewijding is het tweede deel van het grote avontuur begonnen.

Voor de liefde van mensen en onze planeet is SweetBunny constant bezig om het product en het bedrijf zo duurzaam mogelijk te maken. Halverwege 2020 is een nog gezonder suikervrij en titaniumdioxide vrij product geïntroduceerd. En in 2021 introduceerden ze de nieuwe gerecyclede PET-verpakking om niet langer bij te dragen aan de plastic ellende op aarde.

SweetBunny Haarvitamines

Ondersteun de gezondheid van je coupe met SweetBunny gummies voor mooi, gezond en beter groeiend haar. Je haar wordt sterker, glanzender en zachter. De heerlijke SweetBunny Hair Vitamins zijn wetenschappelijk samengesteld om alle haartypes te ondersteunen. Samengesteld met de hoogste kwaliteit Biotine, Vitamine E en Bamboe Extract, samen met andere vitale voedingsstoffen om je haar te voeden, maar ook je nagels en huid.

SweetBunny Haarvitamines zijn goed voor

  • Mooi, gezond en beter groeiend haar
  • Sterkere en sneller groeiende nagels die niet breken of scheuren
  • 100% veganistisch, 0% suiker
  • Vrij van wreedheid
  • Super lekkere gummies met framboos en bosbessensmaak

SweetBunny Haarvitamines kopen bij Bono?

Geef je je haar ook die boost, waar je al zo lang op wacht? Kijk je ook uit naar een volle haardos, sterker en glanzender haar? Dan zijn deze rozekonijnen snoepjes perfect voor jou en je haar. Naast alle voordelen voor je haar zijn ze ook nog super lekker, twee vliegen in één klap dus. Voor 23:59 besteld is morgen in huis.