SweetBunny

In 2017 starte SweetBunny® San Jose, Amerika door Ann, Thiffany en Bee.
Zij geloofden dat er een veganistische oplossing kon zijn voor gezond haar. Zo willen ze mensen weer zelfvertrouwen geven zonder dat dieren hiervoor  lijden. Door een levensveranderende gebeurtenis is het bedrijf, maar vooral de spirit, begin 2020 door Kyra en Olav overgebracht naar Nederland.

Het verhaal achter SweetBunny

Als distributeur in Nederland en als SweetBunny® ervaringsdeskundigen hebben zij het bedrijf verplaatst. Met een groter team, hernieuwde energie en minstens evenveel toewijding is het tweede deel van het grote avontuur begonnen.

Voor de liefde van mensen en onze planeet is SweetBunny constant bezig om het product en het bedrijf zo duurzaam mogelijk te maken. Halverwege 2020 is een nog gezonder suikervrij en titaniumdioxide vrij product geïntroduceerd. En in 2021 introduceerden ze de nieuwe gerecyclede PET-verpakking om niet langer bij te dragen aan de plastic ellende op aarde.

SweetBunny Haarvitamines

SweetBunny gummies zijn ontwikkeld met de intentie om de algemene conditie van het haar te ondersteunen. De gummies bevatten ingrediënten zoals Biotine, Vitamine E en Bamboe Extract, die bekend staan om hun voedende eigenschappen voor haar, nagels en huid. Deze haarvitamines zijn:

  • Veganistisch en suikervrij
  • Vrij van dierproeven
  • Met een smaak van framboos en bosbes

    SweetBunny Haarvitamines kopen bij Bono?

    Geïnteresseerd in het proberen van SweetBunny haarvitamines? Ontdek de potentiële voordelen voor je haar en nagels met deze smakelijke gummies. Bestel vandaag nog bij Bono en ontvang je bestelling morgen in huis!