Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

BareOrganics

BareOrganics Superfoods, opgericht in 2001, biedt een reeks voedingssupplementen aan die zich richten op natuurlijke, biologische ingrediënten. Onze producten zijn gemaakt met ingrediënten die 100% natuurlijk, USDA biologisch, glutenvrij, non-GMO, vegan, en keto & paleo vriendelijk zijn.

Wat zijn superfoods?

Superfoods van BareOrganics zijn ontwikkeld met aandacht voor kwaliteit en smaak, waarbij gebruik wordt gemaakt van methodes zoals vriesdrogen en koud malen. Deze benadering helpt de natuurlijke eigenschappen van de ingrediënten te behouden.

Waar komen de superfoods van BareOrganics vandaan?

De ingrediënten van BareOrganics worden zorgvuldig geselecteerd van boeren over de hele wereld. Ze ondergaan een grondig USDA Organic-certificeringsproces. Bovendien worden alle producten vooraf getest door onafhankelijke laboratoria op de aanwezigheid van zware metalen.

Duurzame verpakkingen 

Onze verpakkingen zijn BPA-vrij en ontworpen voor hergebruik, wat bijdraagt aan het verminderen van plastic vervuiling. Ze zijn stevig en geschikt voor meerdere doeleinden na gebruik. BareOrganics maakt gebruik van herbruikbare potten. De potten van de poeder zijn daarom zeer stevig en gemakkelijk te hergebruiken. Eenmaal geleegd en schoongemaakt, zijn ze magnetronbestendig en vaatwasmachinebestendig. Je kan de potten onder andere gebruiken voor: 

  • ✓ Bewaar restjes
  • ✓ Creëer een kruidentuin
  • ✓ Koop bulkvoedsel

En meer!

De beste voedingssupplementen van BareOrganics kopen bij Bono.nl?

Bij Bono bieden we de populairste voedingssupplementen van BareOrganics aan, zodat jij de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. De superfoods van BareOrganics zijn erg geschikt om te verwerken in verschillende gezonde recepten. Benieuwd of het assortiment producten bevat die werken voor jou? Voor 23:59 besteld, is morgen in huis!