Nieuw: OASE Hair Thickening Shampoo & ConditionerShop nu

Producten

BareOrganics

BareOrganics Superfoods maakt het opbouwen van een gezonde lifestyle makkelijker dan ooit te voren. In 2001 werd het merk opgericht door twee vrienden uit Arizona, die voor zichzelf het doel stelde om de beste en meest gezonde voedingssupplementen op de markt te zetten. En dat is ze gelukt! De superfoods van BareOrganics bevatten essentiële voedingsstoffen waar je lichaam naar hunkert, zodat je je elke dag geweldig voelt. Zo zijn al de ingrediënten van de superfoods 100% natuurlijk, USDA biologisch, glutenvrij, non-GMO, vegan en keto & paleo vriendelijk. 

Wat zijn superfoods?

Superfoods leveren essentiële brandstof voor je lichaam met micro- en macronutriënten om je op je best te laten voelen! De biologische superfoods zijn gemaakt met behulp van processen zoals vriesdrogen, lage temperaturen en koud malen om hoogwaardige voeding, smaak en eerlijkheid te verzekeren. De supplementen van BareOrganics maken het makkelijker om belangrijke voedingsstoffen te herkennen en te gebruiken. 

Waar komen de superfoods van BareOrganics vandaan?

De Superfoods van BareOrganics worden rechtstreeks uit hun geboortestreek gehaald, bij boeren vanover de hele wereld. Al de producten van het merk ondergaan een strikte USDA Organic-certificering, wat inhoudt dat er een certificeringsproces plaatsvindt om zeker te zijn dat de superfoods biologisch zijn. Alle producten van BareOrganics zijn vooraf getest door onafhankelijke externe laboratoria op het gevaar van zware metalen. De superfoods worden ten alle tijden getest op lood, aluminium, cadmium, arseen en kwik. Je kan er dus zeker van zijn dat de producten van BareOrganics veilig zijn!

Duurzame verpakkingen

BareOrganics verpakkingen zijn BPA-vrij en herbruikbaar! Zo kan je de verpakkingen voor verschillende doeleinden gebruiken. Op deze manier probeert het merk plastic vervuiling op aarde de verminderen. BareOrganics maakt gebruik van herbruikbare potten. De potten van de poeder zijn daarom zeer stevig en gemakkelijk te hergebruiken. Eenmaal geleegd en schoongemaakt, zijn ze magnetronbestendig en vaatwasmachinebestendig. Je kan de potten onder andere gebruiken voor: 

  • ✓ Bewaar restjes
  • ✓ Creëer een kruidentuin
  • ✓ Koop bulkvoedsel

En meer!

De beste voedingssupplementen van BareOrganics kopen bij Bono.nl?

Bij Bono bieden we de populairste voedingssupplementen van BareOrganics aan, zodat jij de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. De superfoods van BareOrganics zijn erg geschikt om te verwerken in verschillende gezonde recepten, zo haal je het maximale uit je vitaliteit en leefstijl. Benieuwd of het assortiment producten bevat die werken voor jou? Voor 23:59 besteld, is morgen in huis!